bordsduk röd festlig bordsdekoration bestick tallrik tyg servett röd

Röd duk – festlig, cool och unik

Har du en preferens för röda element när du inreder? Men varför inte använda den nyansen som accentfärg? Vissa drar sig för den röda dukens coola karaktär och andra tycker att denna typ av dekoration är för festlig.

Men rött bär mycket mer känslan av jul och alla hjärtans dag.

Idag vill vi visa dig hur du tar dig igenom röd duk kan uppnå två helt olika utseende.

Rött möter naturlig skönhet

Den här dukningsstrategin här är avsedd för större grupper. Men det kan också anpassas för mindre grupper av människor. Bilderna nedan är från ett sommarfest i New York -museet. Detta skapades av Ron Wendt design och har blivit en fest för ögonen.

Sommarfest på ett museum i New York

bordsduk röd festlig bordsdekoration restaurang ron wendt design

Det röda utgör kärnan i projektet, men det är inte alltför dominerande. Det har kombinerats här med gråa och svarta stolar och färska gröna centrala bitar. Denna utrustning påminner om underbara blomsterängar. Så rött ser rent, modernt ut och väcker aptiten.

Röd som accentfärg

bordsduk röd bordsdekoration snygg blommig dekoration ron wendt design

Inredningen ser ännu bättre ut tack vare de glänsande lamporna ovanför människors huvuden. Dessa reflekteras av bordslöparens spegelytor. Vill du uppnå denna look hemma också? Ta med tomatröda dukar, lägg till en som en mittbit i färskt grönt och håll det allmänna humöret rent och enkelt. Metallbitar och accenter kompletterar idealiskt dessa nyanser.

Tomateröda dukar i bruk

restaurang event bordsduk röd bordsdekoration stil blommig dekoration ron wendt design

Rött möter årgång

Det är något så kulinariskt med den röda nyansen. Det stimulerar aptiten och när det är parat med krispigt vitt är det bara superfrestande. Det finns också en vintagestil!

Rött främjar aptiten

bordsduk röd festlig bordsdekorationer tallrik vita röda kanter

För några år sedan skapade designern Eddie Ross ett fängslande festbord som innehöll frostat glas och pepparmynta. Vi tror att utrustning som denna kommer att hålla sig uppdaterad året om. Parningen av röda och vita skriker “vintage”. Motiven visar godis -teman och får ditt bord att se supergott ut.

Så nyckfullt, krispigt och stilrent!

bordsduk röd festlig bordsdekoration elegant elegant röd vit tallrik bestick

Var det någon som sa något om godisfärgade ränder? Rött och vitt väcker associationer till de gamla goda dagarna och ger förtroende för en bra framtid. Tänk på cirkustält och karnevaltält med sådana här ränder. Punktera duken med servetter med röda och vita ränder för en riktigt slående look.

Rött och vitt randmönster

restaurang event bordsduk röd vit rand mönster blommor deco röd

Rött kan också se dekadent och glamoröst ut. Denna dukning här påminner starkt om stilen på 30 -talets bröllop. Du kan se många skålar med frukt och andra fantastiska saker här.

Du tycker inte att det här är en riktigt stilig underhållningsform?

bordsduk röd festlig bordsdekoration dessert

Rött möter ungdomlig joie de vivre

Nämnde vi att rött är den perfekta nyansen för barnbord? Nästa exempel kommer att illustrera just det. Här kan du se förskjutna namnskyltar med vintage bokstäver. Glöm inte bort gingham -accenterna också. [Farmer’s market party högt Värdinna med Mostess]

Röd – den perfekta nyansen för barnbord

bordsduk röd vit rutig original bordsdekoration

Klubbduken nedanför kombinerades med mångfärgade dekorationer. Så du har försett rummet med mer frisk luft. Rött är den perfekta bakgrunden för livlig konst och accenter. Detta gäller särskilt när barnbord spelar in. [Bild av Gulnara Studio från Ruffled]

Levande stänk av färgbakgrund

bordsduk röd festlig bordsdekorationsplatta blå duk servett röd slickepinne

Vill du ha en sommarlook som ger rött, vitt och blått framåt? En nautisk tolkning av denna klassiska färg har skapats här. Du kan njuta av det vävda tyget medan barnen väntar på middag. Detta är en super barnvänlig festplats. Se dock till att täcka din duk med papper som visas nedan. [enligt Mathieu Photography Elizabeth Anne Designs]

Sommarlook i rött och vitt

bordsduk röd festlig bordsdekoration röd vit matbord stolar

Drömmer du redan om en stark dos rött i ditt hem? Jag också, och särskilt för att den passar min moderna livsstil väldigt bra.