mese de mese bănci și scaune mobilier din lemn de design

5 modele diferite, 5 mese, bănci și scaune de la Girsberger

Aceste mese și scaune din Girsberger îți va satisface simțul stilului, indiferent de gustul tău. Dar aceste modele sofisticate de masă nu sunt doar pentru sufragerie. Combinate cu niște scaune creative, acestea sunt ușor de transformat din piese de mobilier formale și obișnuite în zonele de divertisment, în birouri de birou și mese de săli de ședințe care vă vor impresiona cu siguranță clienții și angajații..

Dar, indiferent unde și cum le folosiți, cum sau unde sunt aranjate, aceste mese fac întotdeauna o impresie fabuloasă. Iată 5 mese de luat masa cu bănci și scaune care vă pot înfrumuseța fără îndoială designul camerei.

Modern și organic – Masă autentică și scaune contemporane contrastante

Mese de mese, bănci și scaune idei de design

Masa autentică și solidă din lemn adaugă o îmbunătățire naturii aspre. Blatul de masă este format din două panouri solide din duramen care se reflectă reciproc în formă pentru un design frumos echilibrat. Cele două blocuri au o formă organică care lasă un spațiu deschis între ele atunci când sunt așezate una lângă cealaltă. Acest blat de masă robust contrastează puternic cu baza – picioare de masă perfect drepte, cu unghiuri artificiale și drepte din oțel lustruit. În combinație cu scaunele moderne Lynn și banca Permesso, această sală de mese primește un decor delicios și modern.

Chic în birou – masă din lemn Onda și scaune Yara WL

Mese de mese, bănci și scaune proiectează o sală de mese roșie

Amplasată în spațiul dvs. de birou, masa Onda are o prezență creativă și atrăgătoare. Această masă este realizată din lemn masiv, are un blat dreptunghiular sau eliptic și este așezată pe picioare din oțel modelate. Pentru un strop de culoare, combinați această masă grozavă cu scaunele în formă de Yara WL – așezate pe un cadru de lemn, cu cotiere, în culoarea roșie vibrantă (disponibilă și în negru intens).

Culori calde și reci într-una – doar o masă combinată cu o bancă Permesso

Mese de mese, bănci și scaune proiectează pereți din sticlă

Doar masa este un exemplu adecvat al modului în care puteți merge foarte ușor și fără efort din sala de mese în sala de ședințe. Acest blat cald, încă modern, este făcut dintr-un trunchi de copac. Centrul încrustat din oțel inoxidabil și baza solidă îl fac să arate frumos. Aici această masă elegantă este combinată cu scaune de luat masa moderne și banca Permesso este îmbrăcată în piele elegantă, neagră, astfel încât această colecție de mobilier de designer invită mulți prieteni și întreaga familie într-o singură cameră..

Trio by Xeno – masă și scaune pliante

Mese de mese, bănci și scaune sunt de design industrial Mobilierul de luat masa de designer – simplu, dar ultramodern și extravagant

Mese de mese, bănci și scaune sunt proiectate din piele

Bănci și scaune de la Girsberger – piele și lemn

mese mese mese bănci și scaune design negru modelPiese de mobilier neobișnuite, elegante

Mese de mese, bănci și scaune scaun din piele din lemn de design

Blat de masă din lemn masiv și picioare de masă din metal

mese de mese, bănci și scaune, design din lemn simplu    Mese de mese, bănci și scaune proiectează picioare de masă din metal