Doriți să coaceți delicioase tarte cu căpșuni??

Sezonul căpșunilor nu a început încă, dar totuși dorim să ne pregătim pentru următoarele luni de vară și să venim cu câteva rețete pentru Tarta cu capsuni încearcă. Și ți-e poftă? Atunci ia parte …

Briose, cupcakes sau tarte mici – aceste delicioase mini ispite sunt aproape imposibil de rezistat. Poate asta pentru că au dimensiunea potrivită. Nu sunt nici prea mari, nici prea mici și arată atât de gustoase și drăguțe – doar bune de mâncat!

Tart time: rețete de cupcakes cu căpșuni

Rețetă tartă cu căpșuni Briose cu vanilie cu decor de dragoste cu căpșuni

Căpșunile sunt fructele de vară preferate de mulți oameni. Sunt răcoritoare, au foarte puține calorii (32ckal la 100g) și sunt considerate o vrăjeală de dragoste – motive suficiente pentru a ciuguli căpșuni, atât deserturi proaspete, cât și delicioase, cu fructe proaspete sau congelate.

Așa că am vrea Tarta cu capsuni Coaceți de Paște.

Din păcate anul acesta Paștele este la sfârșitul lunii martie și în acest moment căpșunile proaspete sunt greu de găsit. Căpșunile congelate, care sunt disponibile în aproape fiecare supermarket, sunt o alternativă bună.

Și dacă Sezonul căpșunilor (Sfârșitul lunii mai – august) este deja acolo, apoi ne place să coacem Tarta cu capsuni din nou cu căpșuni proaspete de pe piața fructelor și legumelor.

Primăvara vine în curând și odată cu ea dorința de fructe și legume proaspete

Rețetă Tarta cu căpșuni Muffins cu vanilie cu fructe de primăvară

Brioșe de ciocolată cu căpșuni întregi

Rețetă Tarta cu căpșuni Rețetă Ciocolată cu brioșe

Mai întâi, decideți tipul de tartă. Ați prefera să coaceți brioșe de ciocolată sau brioșe de vanilie? Am dori să încercăm ambele rețete. Așa că coacem 12 paste de vanilie și 12 ciocolată de Paște în loc de un tort tradițional de Paște.

Dacă doriți să serviți un desert delicios …

Rețete de cupcakes cu tartă Torte de ciocolată cu căpșuni

O experiență de plăcere pentru toate simțurile

Tarta coaceți rețete de cupcakes cu căpșuni

Să începem cu briosa de vanilie. Ce ingrediente sunt necesare?

♦ 110g unt înmuiat

♦ 110g zahăr

♦ 4 picături de aromă de vanilie

♦ 2 ouă

♦ 110g făină

♦ 1 ½ linguriță praf de copt

♦ 12 cutii de hârtie

pregătire

Pasul 1 Pregătire: Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o cutie de brioșe cu 12 cutii de hârtie.

Pasul 2 aluat: bateți untul, zahărul și aroma de vanilie într-un castron până la spumă. Lucrează treptat în ouă. Cerneti faina si praful de copt.

Pasul 3: Se toarnă uniform aluatul în dulapurile de copt din hârtie. Se coace la cuptor pentru aproximativ 20 de minute și apoi se lasă să se răcească.

Tartelete de căpșuni de Paște în „aspectul iepurașului de Paște”

Tarte cu tartine de capsuni Coaceti tartelele mici de Paste

Cupcakes-urile cu vanilie sunt acum gata și le puteți pune cu ușurință Tarta cu capsuni transforma. Cum se pregătește crema de căpșuni pentru topping:

ingrediente

♦ 2 ½ căni de smântână

♦ 3 zahăr vanilat

♦ 1 ½ gem de căpșuni (sau căpșuni piure)

pregătire

Bateți smântâna, amestecați zahărul vanilat și adăugați în cele din urmă gemul sau piureul de căpșuni.

Cireșa de pe tort este aromată de căpșuni

Rețetă Tartă de căpșuni Rețetă Muffins de vanilie cu cremă de căpșuni

Modelați glazura cu spritzul 

Tartletele de căpșuni cu coajă de copt coacă spritz de cremă de căpșuni

Puneți tartelele cu inimile făcute din căpșuni

Tart time Rețete de tartă cu căpșuni cu inimi de căpșuni

Pentru prepararea a 12 brioșe de ciocolată ați folosit următoarele ingrediente:

♦ 30g praf de cacao

♦ 110g unt înmuiat

♦ 110g zahăr pudră

♦ 1 pachet de zahăr vanilat

♦ 2 ouă

♦ 150 ml de lapte

♦ 200g făină

♦ 1 vârf de sare

♦ 1 ½ linguriță praf de copt

♦ 200g ciocolată neagră

♦ 12 cutii de hârtie

Pregătire:

Pasul 1 Pregătire: Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o cutie de brioșe cu 12 cutii de hârtie.

Pasul 2 aluat: tocați ciocolata în bucăți mici. Se amestecă bine făina, praful de copt, praful de cacao și sarea într-un castron. Amestecați untul moale cu zahărul pudră, laptele, ouăle și zahărul vanilat într-un castron cu un tel.

Pasul 3 Amestecarea aluatului: Adăugați ingredientele lichide cu chipsurile de ciocolată în amestecul de făină și amestecați până când făina este complet încorporată.

Pasul 4: Se toarnă uniform aluatul în dulapurile de copt din hârtie. Se coace la cuptor pentru aproximativ 20 de minute și apoi se lasă să se răcească.

Cupcakes de ciocolată cu glazură de căpșuni și cu căpșuni întregi în ciocolată deasupra 

Rețete de cupcakes cu ciocolată tartă cu căpșuni Rețete de brioșe de ciocolată tartă cu căpșuniTörtchenzeit Tartă de căpșuni Muffins de ciocolată cu căpșuni

După cum puteți vedea, este relativ ușor, Tarta cu capsuni a coace. Dacă sunteți începător când vine vorba de „coacerea tartletelor”, vă recomandăm să încercați ambele rețete. Rețeta de brioșe de vanilie și rețeta de brioșe de ciocolată au un nivel ușor de dificultate și sunt o necesitate pentru adevărații gurmanzi!

Cu decorațiuni comestibile puteți transforma cupcakes într-un adevărat festin pentru ochi

Rețetă Tartă de căpșuni Rețetă Brioșe de vanilie cu smântână de căpșuni

Dacă nu aveți chef să coaceți tarte mici, derulați în jos. Următoarele imagini îți vor aprinde cu siguranță pofta de mâncare!

Distrează-te răsfoind în bucătărie!

Rețete de cupcakes cu tartă cu căpșuni Rețetă tartă cu căpșuni Tartă cu vanilie coaceți cu frișcă de căpșuni Briose de vanilie cu tarta cu capsuni cu frisca cu capsuniTartletele mici pentru rețete de Cupcakes de Paște cu căpșuni Coaceți rețete de mini tort cu brioșe de vanilie cu căpșuni Rețetă de coacere cu tartă mini cu căpșuni Coacere retete de tarte cu capsuni Rețete de cupcakes cu tartă cu căpșuni și frișcăRețete de cupcakes cu tartă Torte de vanilie cu căpșuni Tart time tartă cu căpșuni coaceți rețete de cupcakesTörtchenzeit Tartă de căpșuni Cupcakes Rețete cu căpșuni Törtchenzeit Tartă de căpșuni Cupcakes Rețete cu cremă de căpșuni Törtchenzeit Strawberry Tart Chocolate Muffins with StrawberryTart time mini retete de tort cu frisca friscaRețeta de coacere a plăcintelor mici cu căpșuni Tart time: Coaceți torte de căpșuni brioșe de vanilie cu căpșuni Tart time tart cu capsuni Muffins de vanilie cu capsuni Törtchenzeit Brioșe de ciocolată cu tartă de căpșuni cu frișcă de căpșuni Rețete de cupcakes cu petreceri în grădină, cu fragi Tart time Rețete de tartă cu căpșuni mici cu căpșuni Tart time prăjituri mici de Paște Rețete de cupcakes cu căpșuni Rețete mini tort de tartă cu căpșuni Rețete de mini tort de tartă cu căpșuni de Paști Rețete mini tort de tartă cu friscă și căpșuniTarta coaceți rețete de mini tort cu căpșuniRețete Tart Time Raspberry Chocolate Cupcakes