horoskop Tvillingarna stjärntecken Tvillingarna höst

 Horoskop Tvillingarna för i höst – vad som väntar?

Kära Gemini, allt runt omkring dig kommer att gå bra i höst. Men du kanske inte heller gillar de positiva resultaten eftersom du attackeras av trötthet och utmattning. Bakom detta ligger det arbete som du var tvungen att göra i förväg.

Ta det monotona vardagen under denna period som ett tillfälle att vila gott. Lita på oss: Detta följs av många spännande och trevliga stunder i det personliga livet. Många ensamstående tvillingar kan förvänta sig nya kärlekshistorier.

Enligt Gemini -horoskopet för hösten är en ny kärlek nära förestående

Tvillingarna horoskop hösten ny kärlek

Var realistisk

Den bra vägen saker kan leda till att vissa människor har för många orealistiska förväntningar. Försök att dra gränsen mellan optimism och naivitet tydligt.

Du är känslig för oärlighet

Höstens vemod har sin egen karaktär i alla stjärntecken. i horoskop tvillingar det kommer i form av känslighet. Skada från andras oärlighet är möjlig med ditt märke. Det kommer från någon nära dig som du redan känner väl.

Så du kommer inte bli förvånad och har fortfarande svårt att acceptera det för vad det är

horoskop gemini oärlighet hösthoroskop

Tvillingar accepterar inte oärlighet

horoskop gemini höststjärntecken oärligt

Viktiga händelser runt en ung familjemedlem

En ung familjemedlem går igenom viktiga livshändelser i höst. Du kan också bli anställd.

Konflikt följt av grundläggande förändringar

Det är mycket troligt att du kommer in i en invecklad konflikt. Se det som en utmaning. Det finns två huvudsaker du kan lära av detta: För det första skulle du då bli bättre på att hantera människor mer fint. För det andra skulle du se behovet av en stor förändring. Det senare skulle göra en positiv vändning i ditt liv.

Lös en konflikt

Tvillingarna horoskop höstperioden lösa konflikter

Viktigt event

Enligt horoskopet kommer Gemini snart att uppleva en viktig händelse. Det kommer att associeras med en person av stjärntecknet Väduren, Lejonet eller Oxen.

Något fint kommer att hända

Tvillingarna horoskop hösten ny början

Du tar på dig rollen som rådgivare

På hösten försöker en vän eller bekant att hitta lösningen på en viktig livssituation på ett lekfullt och avslappnat sätt. Du kommer inte att vara direkt involverad. Men den personen kommer att tycka att dina råd är användbara. Du skulle känna dig tilltalad och göra ditt bästa för att hjälpa. Bli inte besviken om du inte lyssnar på: alla kan göra sina egna misstag, och du lär dig något av dem själv!

Någon behöver ditt råd

Tvillingarna horoskop händelser samtal

Kärnan

Du kommer att se några spännande evenemang i höst. Istället för att falla i vemod bör du hellre njuta av lugnet och tystnaden. Det är din chans att koppla av och reflektera.

Du behöver dem också om du ska möta de intellektuella och känslomässiga utmaningar som snart följer

horoskop gemini höst känslor avkoppling