krossat hjärta kärlekstips har tips

Lektionerna från det trasiga hjärtat

Det trasiga hjärtat är inte en metafor. Det är en riktig fysiologisk process. Nivåerna av adrenalin hos sådana människor är över 30 gånger högre än hos andra. Stresshormonerna är giftiga för hjärtat, pulsen ökar och kan leda till att blodkärlen kollapsar.

Varken träning eller något annat skulle hjälpa dig i ett sådant fall. Allt du kan göra är att förstå att allt har ett syfte och att det finns mycket att lära av sådana situationer.

Brustet hjärta

trasigt hjärta kärleksfulla tips

Förstå ditt trasiga hjärta

Men hur klarar du denna stora uppgift att fysiskt komma ur situationen? Självkännedom är sättet att övervinna. Anledningen till att kärleken håller sig borta från oss är alltid med dig. Analysera omständigheterna och försök att vara ärliga om dem. Gå ut ur komfortzonen, se varför de övergavs och varför de blev till. Självkritik kan också vara bra i det här fallet, men försök bedöma din egen situation på avstånd. Det kan vara så att den lämpligaste personen inte finns där för dig ännu.

Förstå och övervinna kärlek

trasigt hjärta kärlekssjukdom och sorgstips

Vännerna som förstår dig

Gamla eller nya vänner – det spelar ingen roll! Huvudsaken är att du känner dig förstådd. För bara det hjälper just nu. Det är inte vettigt att dela allt inför människor som inte gillar att höra om det ändå. Välj heller inte sådana som du vet av erfarenhet är okunniga och kommer sedan att berätta historien.

Hitta stöd från din bästa vän

trasigt hjärta kärleksfullt stöd från vänner

Du behöver inte prata om det heller. Kanske är det helt enkelt tillräckligt att du känner dig trygg och fri bland människor du känner. Gå ut, träffa nya fantastiska människor eller njut av dig själv. Kanske borde du resa ensam och gå ut och äta någonstans.

Ta så mycket tid som du behöver

trasigt hjärta kärlek och ensamhet

Kärlek som inte delas

Specifikt är det därför vi lockas till människor som inte gillar oss. Enligt psykologer betyder det att vi inte tror att vi förtjänar kärlek inuti. I barndomen fick sådana människor liten kärlek eller föräldrarna mådde inte bra som partner. Hur som helst, varför ditt hjärta krossades då, är saker och ting annorlunda nu. Tro dig själv att du förtjänar kärlek och det kommer att komma till dig.

Förvandla den negativa energin till positiva tankar eller konst

trasigt hjärta graffitti konst

Sluta kontrollera

Odelad kärlek är förknippad med mycket stress eftersom vi hela tiden funderar på hur och när vi kan träffa rätt person. Det kommer också en tid då det är klart hälsosamt att ta avstånd från ämnet. Om du inte kan göra dessa saker på länge är det ett tecken på ett allvarligt psykologiskt problem. Du måste hitta ett sätt att komma bortom det genom att söka specialiserad hjälp! För det mesta medför ett sådant patologiskt fall av besatthet många grundläggande insikter som kan förändra ditt liv.

Bara släpp taget!

trasigt hjärta övervinna kärlekssjukdom

Favorit saker att göra

Ibland märker vi inte att vi har försummat oss själva på rutten på grund av en annan person. Det trasiga hjärtat gör att vi tror att någon är viktigare än oss själva. Det är inte hälsosamt. Vi måste känna oss lika med andra människor.

Hitta en ny kärlek, kärlek till dig själv

krossat hjärta älskar kärlek adjö

Gå tillbaka till dina hobbyer och ha kul i livet

Har du kanske övergett en hobby eller ett yrke eftersom det inte gick bra med din partnerrelation? Men vad du tycker om behöver du nu igen mycket brådskande.

Nu har du äntligen tid för din hobby 

krossat hjärta kärlekstips hobby

Läs, dansa, simma, gör kreativa saker själv. Så många fantastiska verk inom alla områden skapades i sådana situationer!

Lämna gammal kärlek i det förflutna där den hör hemma

trasigt hjärta kärleksjuk odelad kärlek