modern bungalow på stranden färgglada målning hängande säte

Modern bungalow på stranden med en vintage stil

När Asher och Jessica Richter såg den här förstörda bungalowen i Kalifornien önskade de att de på ett magiskt sätt kunde ta bort de uppenbara defekterna. Gården var för stor, planlösningen var kompakt och i allmänhet behövde det hela en större renovering.

Tack och lov var de viktigaste elementen fortfarande i gott skick. Detta avser främst basen, röret, elinstallationen och taket.

Richters har sina egna designmöbler och affärer för inredning. Företaget med denna verksamhet heter Weego Home. De grundade detta för att de trodde att deras talang bäst skulle visas i hemdesign. Som egna kunder hade de friheten att fylla interiören med färg, mönster och en mängd olika tyger. De hade fortfarande möjlighet att använda modernism och många traditionella element samtidigt.

 Vid utformningen av den färgstarka och moderna strandbungalow förstorade Richters torget maximalt.

 Huset med en blick

 Vem bor här: Asher och Jessica Richter, tillsammans med deras 3 adopterade hundar (Benny, Rosie och Coco-Bean)

Plats: Santa Monica, Kalifornien

Storlek: 290 kvadratmeter, 2 sovrum och 2 badrum

Med en yta på cirka 140 kvadratmeter är vardagsrummet det största rummet i hela lägenheten. Designerna förklarar: ”Vi har valt möbler som visar antingen tydliga linjer, extra lagringsutrymme eller en öppen bas. Du kan se genom Kartells Louis Ghost -stolar, liksom öppna baser på pallarna och soffbordet.

Förutom det extra gipssteget är förändringarna i köket rent kosmetiska. Du kan hitta traditionella element som havsgräspapper, en Sputnik -ljuskrona och en gungstol. Dessa erbjuder alla en “groovy” retrostil.

Domarens medieskåp kan anpassas till de olika alternativen

modern strandbungalow snygg design mörkt trä byrå

Du har utbytbara paneler här, som antingen kan fungera som tre inskjutbara lådor eller som 2 flytande hyllor. Det visuella utrymmet har utökats genom att flytta TV: n på väggen. Så du hade tillräckligt med utrymme på skåpets yta för att sätta upp några tillbehör.

Bordet har en speglad sida och Benny återspeglas nu i detta

modern bungalow på stranden geometriska mönster kuddar

Han verkar älska de lekfulla elementen i rummet. Speglar användes på bordets sida och även på lamporna. Således har man möjliggjort en visuell expansion av rummet.

Ofta drar folk sig undan för att blanda många mönster och färger.

Exemplet här visar att de stora, neutralt färgade bitarna faktiskt ger dig mycket spelrum

modern bungalow på stranden randig ullfilt fyrkantig pall

Köket var den första och dyraste delen av renoveringen. Allt har bytts ut här och nya saker, som trägolv, har installerats. Vidare har vita högglansskåp installerats. De har också uppnått färgade accenter med de orangea stolarna och den gröna bakväggen.

Paret skapade en annan stor effekt i detta avseende med lampan i taket

modern bungalow på stranden filigran mönstrade väggplattor i svart och vitt

Köksdesignen hölls lätt av ChalkBoard. Detta visar en acapulo -korg med frukt. Efter att ha avslutat köket gick paret vidare till badrummet. Detta var funktionellt fullt utrustat, men det kändes gammalt och smutsigt.

Ljus färg, kakel med spegelyta och anemonformade lampor lyser nu upp rummet

modern bungalow på stranden jade gröna väggplattor vit keramik

Det flytande toalettbordet och duschkabin i glas får det att se större ut.

Inspirerade av 1920 -talets klassiker har ägarna små hexagolanplattor till golvet. De har också lagt till en modern touch med de rektangulära glasplattorna på väggen.

För att utöka det öppna konceptet valde Richters en glidande glasvägg framför duschkaret

modern bungalow på strandglaspartitionen

Paret använder en liknande designmetod i sitt rum

modernt strandbungalow rektangulärt mörkt trä skåp

De flesta elementen är desamma som i huvudbadrummet, denna färgade påfågelbild skapade en färgstark prakt

modern bungalow på stranden mörkgrå påfågelteckning

Det hjälpte till att lägga till fler färgade accenter.

Golvet gjordes medvetet i en enhetlig, ren färg. Så de hade suveräniteten att säkerställa en mer färgstark inredning med badhanddukar och andra element.

Enligt designern skapar det mycket variation och en underbar stämning genom att lägga till livliga element i en lugn design.

Enligt deras åsikt är sovrummet det mest personliga utrymmet för alla i hemmet. Detta ska se uppfriskande, romantiskt och rent ut. För att möta den senare aspekten togs beslutet för de grå taken och för tapeter i metalliskt silver på väggen.

De fräscha accenterna i turkos och citrongult ger mer dynamik

modern bungalow på stranden bordslampor av blåst glas och linnetyg

Massiva linnegardiner har kombinerats med genomskinliga paneler från West Elm på fönstren

modern bungalow på stranden väggklistermärke med blommor och fåglar

Gula kuddar, gyllene ytor och accenter med kanarieöarna har gett ytterligare färgade detaljer. Det hela kompletterades med glaslampor i turkos på borden.

En klassisk florentinsk Broadhurst -väggmålning ger en dynamisk touch här. Båda hade också skapat bakgrunden för den här måttet. De hade skapat panelen genom att sträcka ut heronfjädertyger. Detta är en egen design av Weego Home studio. Sådana paneler kan flyttas på olika platser och eftersom de sprider en mysig atmosfär utan att begränsa mycket utrymme.

Du kan se i bungalowdesignen föredraget hos designers själva för de olika formerna, färgerna och mönsterkombinationerna. Syftet var att uppnå symmetri mellan de olika kuddarna, eftersom de är övertygade om att ögat föredrar designen i par.

Märkte du av denna design hur du kan skapa något underbart och mysigt ur ett rum som har övergivits? Du är nu mer motiverad att utföra reparationer i ditt hem?

Vi önskar dig mycket roligt!

modern bungalow på stranden färsk lavendel och gräsgrönt på kuddarna