feng shui lyckonummer kua nummer vardagsrum

Glad Feng Shui -riktning enligt ditt individuella Kua -nummer

Här kommer vi att berätta hur du beräknar ditt lyckokua -nummer enligt Feng Shui -undervisningen. Först måste du veta vilket år du föddes. Du tror att detta är kristallklart, men om du är född i januari eller februari, kolla då ditt födelseår mot den kinesiska kalendern.

Lägg sedan till årets två sista siffror tills du har ett ensiffrigt nummer. Om du är en kvinna lägger du till fem, om du är en man lägger du till 10. Lägg sedan till siffrorna tills du återgår till en enda siffra. Som följer:

Kvinna 1991 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1 + 5 = 6

Man 1991 = 9 + 1 = 10 = 1 + 0 = 1 + 10 = 11 = 1 + 1 = 2

1, 3, 4, 9 tillhör gruppen Eastern Kua

2, 5, 6, 7, 8 tillhör gruppen Kua-West

Happy Feng Shui Direction – Bord

glad feng shui riktning grafiskt schema kua nummer

Så om du redan har hittat din Feng Shui -grupp kan du bestämma dina glada Feng Shui -anvisningar enligt tabellen. Alla har fyra lyckliga och de återstående fyra är de olyckliga. Ha dessa i åtanke när du inreder ditt hem.

Men ibland är det inte möjligt att sätta alla möbler i rätt riktning. Var inte rädd. Feng Shui är en undervisning som lär dig hur du stöder ditt välbefinnande och din harmoni. Om du inte följer reglerna strikt kommer det inte att skada dig. Det viktigaste är att du mår bra och är full av positiv energi.

Du tillbringar mycket tid i vardagsrummet – lägg soffan i riktning mot “Hälsa”

glad feng shui mot vardagsrum kua nummer

Ditt arbetsområde kan vara i riktning mot “pengar och framgång”

glad feng shui riktning grafiskt schema kua nummer sovrum vit

Vänd din säng i den riktning som kärlek kommer att locka

glad feng shui riktning grafiskt schema kua nummer sovrum Du kan också använda samma kua -nummer för att bestämma dina lyckofärger

glad feng shui riktning grafiskt schema kua nummer färger