chic renoverad lägenhet miljövänliga strukturmaterial

Chic remodeled Long Island condo – miljövänligt nav

På Long Island har Orient House IV döpts som den näst mest effektiva strukturen när det gäller energibesparing, och det säger i sig mycket om miljömedvetenheten som spelade en roll vid renoveringen av detta hem från 1970.

Restaureringen av det klassiska huset utfördes av företaget Portier Ryall Sheridan Arkitekter som inte bara tillät en stark känsla för modern stilistisk och estetisk design att flöda in i projektet, utan också integrerade ett överflöd av coola specialfunktioner, så att lägenheten har förvandlats till ett miljövänligt nav. Dess okomplicerade design, rymliga interiörer och den storslagna användningen av glas har bidragit betydligt till det avslappnade samtida utseendet.

Orient House IV har döpts till den näst mest effektiva strukturen när det gäller energibesparing

chic renoverad lägenhet miljövänliga glasväggar

Lägenhetens särdrag – som kompakt byggnadskonstruktion, termiska fönster, dubbelisolering av väggarna, ett bra system för värmeåtervinning och riklig ventilation – bestämmer den höga effektiviteten i energiförbrukningen som uppnås i Orient House IV -projektet. Den sluttande terrängen, täckt av ett grönskande vegetationstäcke, säkerställer att omgivningen motsvarar husets profil. Glasfönster från golv till tak låter det naturliga ljuset flöda in i överflöd utan att det minskar utsikten över Long Island-landskapet i det minsta.

Miljön motsvarar husets profil

chic renoverad lägenhet miljövänlig innergård utanför området

Husets utsida är klädd med återvunnet, gammalt trä, medan interiören, där den slående användningen av trä och sten är slående, pryder en rustik charm. För att hålla rummet städat och pompfritt, valdes en stilren men minimalistisk inredning, varvid den lugnande och avslappnade atmosfären i huset beror på de dämpade tonerna. Utrustningen i den fridfulla lägenheten avrundas av varm belysning och ergonomiska hyllutrymmen. Med sin skiktighet, effektivitet och diskreta elegans erbjuder Orient House IV den perfekta tillflyktsorten om du vill slippa liv och rörelse och hektiska livsstil i New York!

Kompakt byggnadsstruktur, termiska fönster, dubbelisolering av väggarna

elegant renoverad lägenhet miljövänligt broved

Restaureringen av det klassiska huset utfördes av Porter Ryall Sheridan Architects

chic renoverad lägenhet miljövänlig bakgård arkitekter

Renoverat på ett hållbart och miljövänligt sätt

chic renoverad lägenhet miljövänlig strukturbelysning

Husets utsida är klädd med återvunnet åldrat trä

chic renoverad lägenhet miljövänlig struktur trä

Okomplicerad design, rymlig inredning och storslagen användning av glas

chic renoverad lägenhet miljövänligt badrum vitt

Rekreationshörna – vilstol bredvid den inbyggda spisen  elegant renoverad lägenhet miljövänligt inbyggt kaminglasfönster

Kök och matplats i ett dagsljus belyser rummet

elegant renoverad lägenhet miljövänlig matplats matsal   Vitt trätak – minimalistisk inredning elegant renoverad lägenhet miljövänligt kök

Sovrumsdesign – inbyggd vit garderob, enkel metallstol och sidobord kompletterar den minimalistiska inredningen

chic renoverad lägenhet miljövänligt sovrum