din entré i sommarlooken skickade antik byrå

Designa din entré med en sommarlook

Att återvända hem via en fräsch, inspirerande entré med sommarens tecken är det bästa sättet att snabbt övervinna dagens stress. Återvända hem via en fräsch, inspirerande entré med skyltarna. Du kan fördjupa dig i sommarstämningen när du kliver in i huset.

Idag har vi 8 idéer om hur du kan uppnå detta.

1. Gå för coola, beachy färger

Vad är det första du skulle vilja se när du kommer hem? Leta efter ett objekt som är representativt för sommarstämningen och hitta en framträdande plats för det vid ingången.

Förslag: häng upp en gammal bild av ett havslandskap, fyll glasburkar med sand, lägg några tidskrifter eller andra böcker på sjön.

2. Ställ upp viktiga saker för sommaren

Bara synen på halmskyddet och strandhanddukarna väcker känslan av sommar, tycker du inte? Du kan därför visa dem framträdande.

Förslag: Du kan ha en strandväska full av dina mest använda föremål för daglig användning på stranden. Du bör byta ut och tvätta allt efter varje besök på stranden. Så du är klar igen för nästa gång.

Så färgglad att den kan börja

Din entré på sommaren ser flätade korgar färska färger

3. Gör allt enklare och stramare

Allt måste tas lugnt på sommaren. Varför gör du inte saker enklare och enklare för dig? Gör dig av med onödiga saker. Vad sägs om en liten papperskorg, ett dolt förvaringsutrymme och noggrant utvalda dekorativa tillbehör.

Förslag: Utan att tänka för mycket, släng allt som är överflödigt i en papperskorg. Det kan vara skor som inte längre används, gamla papper och andra bagateller. Kan du inte bestämma dig? Tänk dig att en fotograf kommer för att ta en bild av din korridor.

Stor eklektisk inredning

Din entré på sommaren ser ljuskrona ut i glasbubbla

4. Hitta snygga lösningar för förrådet

Det finns saker som vi alla är knutna till. Och visst, inte alla dessa ser ut som om de är ur en tidning. Men alla behöver inte distribueras i korridoren. Bär ett extra täckt område och problemet är löst.

Förslag: Täck ett enkelt runt bord med en filt på golvet och använd utrymmet nedanför.

Korgar i naturalistisk stil kan dölja nycklar eller andra små föremål

din entré på sommaren ser nautisk atmosfär ut i blått

5. Ljusa upp det stora rummet

Vill du uppnå en luftig känsla i ett litet rum? Välj den vita färgpaletten. Avlägsnandet av de överflödiga föremålen är av avgörande betydelse för effekten. När du väl har märkt det skulle du bli motiverad att städa själv.

Förslag: Kombinera en spegel med en vit ram med en hylla under.

Du kan lägga till vit korall som den här på bilden

Din entré på sommaren ser vit ut med koralldekoration

Du kan förvara skor eller tofflor i korgar på golvet eller på väggen.

6. Ge trappan ett meningsfullt nytt utseende

En entré som går rakt in i trappan kan vara lite tråkig. Du måste designa en smileyingång. Så du kan placera ett galleri med bilder där.

Förslag: måla en löpare på trappan. Täck mitten av trappan med den färg du väljer.

Du kan också lägga till den här färgen på bildramarna för ett fräscht och samordnat utseende

din entré på sommaren ser gräsgröna accenter ut

7. Visa fynden från promenaden

De kan visa drivved, havsglas, släta stenar och skålar i din hall. Så du skulle säkert bjuda in sommar- och sommarstämning till ditt hem.

Förslag: Du kan hänga långa bitar av drivved med hjälp av några fästen som visas på väggen på bilden. Du kan också lägga två små lyktor på en hylla under. “Beachy” – det kommer knappast närmare!

Detta kommer att behålla dina bästa minnen i vardagen

din entré på sommaren ser ut rotting och naturliga grenar

8. Golven förtjänar särskild behandling för sommaren

Särskilt på sommaren kan trafiken inte vara mer intensiv, särskilt om huset ligger intill en trädgård eller stranden. En matta kan hjälpa dig att undvika skador.

I princip är golven lätta att rengöra, men sanden kan förstöra mycket.

Förslag: Mattorna för utomhusområdena kan också vara perfekta direkt efter entrén. De som är gjorda av material som jute, sisal eller havsglas är lätta att ta hand om och du kan helt enkelt skaka ur vardagens smuts!

Var idéerna sommarliga nog? Skulle du använda någon av dessa i ditt hem, och i så fall vilka? Vi ser fram emot dina kommentarer och foton från dina egna hus i en somrig strandig look!

Avslappnad, glad stämning – design av Lauren Leonard Interiors

Din entré i sommarlook fåtölj med blommönster