snygg london loftsäng och smala trappor

Snygg London-lägenhet med en platsbesparande design

På senare tid har utformningen av små lägenheter ofta varit en av de största utmaningarna för designers.Moderna vindsvåningslägenheter och studior i eleganta och eftertraktade städer som London och New York har blivit kännetecken för deras urbana charm. Införandet av platsbesparande lösningar säkerställer mer kvadratisk yta som kan användas effektivt.

Idag pratar vi om en fantastisk lägenhet, som ligger i Londons Camden Borough. Här används varje tum för att skapa ett ergonomiskt hem med exklusiva och fantastiska inredningslösningar.

Avslappnad atmosfär och optimal funktionalitet

snygg london ergonomisk läderfåtölj

Smala trappor leder över andra våningen direkt till takterrassen

snygg london lägenhet i tre plan

Nya accenter i ränder

snygg london lägenhet färgglad randig överkast

Du utnyttjar potentialen för de vertikala linjerna till det maximala. Dessutom är denna plats ett underbart exempel på blandningen av estetik och okonventionell design.

Enligt min mening är det mest påtagliga med lägenheten det upphängda sovrummet ovanför vardagsrummet. Ett sovrum i full storlek skulle vara nästan omöjligt i denna lilla lägenhet. Den hängande sängen kan nås via en smal trappa. Detta sparar mycket utrymme för benen.

Glaspanelerna ovanför sängen skapar det rektangulära taket som leder till terrassen. Detta gör tanken på ett sovrum upp över golvet ännu mer fascinerande.

I vardagsrummet finns en enkel soffa på ena sidan och en arbetsstation på den andra. En bekväm sådan Eames solstol sitter kungligt i hjärtat av hela utrustningen. Kombinationen av matsal och kök ger ytterligare överraskningar. Här hittar du vackert skapade hyllor och celler. Skostativet väcker dock omedelbart uppmärksamhet.

Men den första överraskningen kommer i form av ett badkar och en dusch, som är ansluten till matplatsen

elegant london lägenhet enkelt matbord och stolar av ljust trä

Koboltblå partition som blickfång

snygg london lägenhet koboltblå partition snygg london skoställ och vit garderob

Ett badkar med gardiner har också lagts till här. Något sådant är verkligen excentriskt och originellt. Men detta tillägg förringar inte matsalens centrala budskap.

Små hus stänger av badrummet

snygg london lägenhet vintage bad klo fot

Retro kastruller ger mer mysighet

snygg london bänkskiva i massivt trä

Även här kompletteras utseendet med platsbesparande hyllor och lådor. Kreativa, geniala och distinkta är de adjektiv som kommer att tänka på. Och hur skulle du karaktärisera ett sådant rum??

Takterrassen fungerar som en trädgård och en plats att koppla av samtidigt

snygg london lägenhet takterrass trägolvbrädor snygga takfönster i londonlägenhet och frisk luft