Rapunzels, foren deg! Vi kaller dere alle til å sette sammen fordi dette er stedet hvor du finner alle de beste og vakreste frisyrene for langt hår!

Vet du hva det beste med å ha langt hår egentlig er? Det faktum at det er så allsidig. Ja, selvfølgelig, det kan være krevende, litt vanskelig å vedlikeholde, og til og med for varmt noen ganger.

Tenk likevel på alt du kan gjøre med det. Enda bedre, skyv helt til bunnen og ta en titt på denne listen over nydelige frisyrer for langt hår!

1. Half-Up Bun for lange frisyrer

halv opp bolle lange frisyrerKilde

Hvis du vil holde håret ute av ansiktet ditt, men fremdeles fremheve den lange lengden og la det flyte fritt, gå et halvt opp og halvt ned. Denne halvveis bollen etterlater også et par smart plasserte tråder for å ramme ansiktet.

2. Blomsterkroner for lange frisyrer

blomsterkrone og flette lange frisyrerKilde

Blomsterkroner har skutt tilbake i rampelyset de siste årene – for første gang siden 70 -tallet. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med det – de er en flott måte å pynte på de lange låsene dine, spesielt når de er sammenkoblet med en fishtail flette som ovenfor.

3. Bryllupsbolle på 90 -tallet

90 -talls bryllupsbolle lange frisyrerKilde

90 -tallsstilen går også gjennom et stort comeback, og ikke bare i klær og sminke, men også i frisyrer. Dette betyr at du nå kan bære den nydelige bryllupssmullen du så du så på bilder eller pleide å ha den gang.

4. Fjærete og lagdelte lange frisyrer

fjærlagde lange frisyrer for runde ansikterKilde

Hvis du vil ha det lange håret ditt så naturlig som mulig, men fortsatt vil være trendy og hip, foreslår vi at du tar en fjæraktig og lagdelt hårklipp. Langt, vakkert og naturlig hår!

5. To boller frisyrer

date night to boller lange frisyrerKilde

Her er en frisyre perfekt for date night. Ikke bekymre deg, det er ganske enkelt å trekke seg alene hjemme, selv om det kan virke komplisert. Alt du trenger er en håndfull robuste bobby pins og noen gode, gamle hårspray.

6. Bryllupsroser

bryllupet steg lange frisyrerKilde

Selvfølgelig er frisyrer til roseboller for langt hår ikke bare for bryllup. Du vil sannsynligvis også se det på Hjemkomst eller proms. Alt du trenger å gjøre er å lage en løs fransk flette og snurre den rundt til du får roseformen.

7. Jumbo -flettet

rød vridd flette lange frisyrerKilde

Som du sikkert allerede vet, er fletter veldig mye inne og vil sannsynligvis aldri gå av moten. For å blande litt den klassiske flettede hestehalen, gå for en jumbo sidefletning. Det vil også fremheve hårfargen din vakkert.

8. Supermodellkrøller

supermodell krøller lange frisyrerKilde

En annen åpenbar ting du får gjøre når det gjelder lange frisyrer er krøller, men ikke hvilken som helst type. Her snakker vi om supermodellkrøller, typen du ser på rullebanen på Victoria’s Secret -show og helt elsker!

9. Fletter og blomster

jumbo flette og kirsebærblomstring lange frisyrerKilde

Nå som vi alle er enige om at flettede frisyrer for langt hår aldri vil gå av moten, la oss se hvordan du kan legge ditt eget preg på dem. For eksempel kan du alltid legge til noen pynt som disse vakre og delikate kirsebærblomstene.

10. Bride to Be Hairstyles

bruden til å være lange frisyrerKilde

Det er ingenting som en brud med lange lokker, er det? Vi må påpeke at som brud gir lange låser deg friheten til å gjøre nesten alt du vil på den store dagen, som å gå for myke bølger over skulderen (som på bildet ovenfor) og ingenting annet.

Pro tips – Før det, ta deg tid til å prøve så mange frisyrer som mulig. Det vil gjøre det lettere å ta et informert valg.

11. Flettede grisehaler

flettede pigtails lange frisyrerKilde

Her er en annen type fletter du kan gå etter hvis du leter etter en enkel frisyre – men med imponerende resultater! Hvis du føler deg nostalgisk etter barndommen, men ikke vil se ut som et lite barn, kan du alltid gå for flettede pigtails som slutter i nakkelengde og la resten av håret være fritt.

12. Ballkronen

tre fletter kroneball lange frisyrerKilde

Dette er definitivt en lang frisyre som passer for Prom -dronningen – eller minst en som får deg til å føle deg som en prinsesse. Det er en enestående trelags flette som vikles rundt hodet som en glorie. Du kan bruke den til ball eller til og med i et bryllup.

13. Max Fishtail

jumbo fishtail lange frisyrerKilde

Vi kan ikke hjelpe deg med å bli en havfrue, men vi kan foreslå hårfarger og frisyrer som får deg til å føle deg som en. Ta for eksempel denne enkle fiskehalen. Den ble trukket inn og ut og deretter løsnet for å få den litt rotete og fantastiske effekten.

14. Den elegante hestehale

elegante hestehale lange frisyrerKilde

Det er så mange forskjellige typer hestehaler, at det er lett å finne en som passer selv for elegante arrangementer. En liten svart kjole og frisyren ovenfor er nok til å gjøre inntrykk!

15. Bobleflettet

jumbo boble flette lange frisyrerKilde

Her er enda en frisyre for langt hår som ser komplisert ut (men som faktisk er ganske enkelt), bobleflettet. Det er utrolig enkelt å trekke av, forutsatt at du har akkurat nok hårspray til å holde det på plass.

16. Rotete frisyrer for langt hår

rotete hestehale lange frisyrerKilde

Det tar bare 2 trinn for å lage en rotete hestehale. Knytt først en klassisk hestehale bak på hodet. For det andre, bruk en kam for å plage den ut så mye som mulig. Ferdig!

17. Rett lange frisyrer

rette lange frisyrer med smellKilde

Rett langt hår og smell er en match laget i frisyrehimmelen når det klippes godt. I dette eksemplet kan du beundre disse veldig lange, asymmetriske smellene som faller i en moderne Brigitte Bardot -form.

18. Lange frisyrer for naturlig krøllete hår

naturlige, krøllete, lange frisyrerKilde

Damer med krøllete hår bør ikke være redde for hårets tekstur – i stedet bør de skryte av det og vise det frem! Ta en side fra denne vakre damens utseende – hun lot den gå vill, rotete og fri i all sin brennende røde herlighet.

19. Lange stiler med hårtilbehør

street style lange frisyrerKilde

Hårtilbehør kan bringe prikken over i’en til enhver frisyre. Se bare ovenfor: det mordende hodeskjerpet binder hestehalen på stranden med det skitne blonde ombrehåret for et veldig kult utseende.

20. Halvflettede frisyrer

halvflettet lange frisyrerKilde

Hvis du er en fan av undergrunnsmusikk eller den populære TV -serien Vikings, vil du sannsynligvis gjenkjenne denne frisyren. Det spiller egentlig ingen rolle hvor inspirasjonen kommer fra, så lenge vi alle erkjenner at det er fantastisk.

21. Bryllupskrøller og tilbehør

bryllup tilbehør krøllete lange frisyrerKilde

Bli inspirert av dette fantastiske eksemplet på bilde-perfekte krøller holdt på plass av et praktfullt sølv- og snøfnugglignende hårstykke. For et perfekt utseende for et vinterbryllup!

22. Kim K

kim k ekstra lange frisyrerKilde

Kim K har alltid elsket lange frisyrer, og hun gikk til og med ekstra lenge. Ved å legge til hårforlengelser falt låsene hennes ned under livet. Hun gikk for en senterdel og fritt fallende lokker for å fullføre utseendet.

23. Selena Gomez

selena gomez lange frisyrerKilde

En annen kjendis kjæreste som hadde langt hår er den tidligere Disney -stjernen, Selena Gomez. Hennes lange frisyrer er nå legendariske ting da hun bar hennes i dype sjokoladetoner som matchet hudtonen og kastanjeøyene.

24. Retro frisyrer for langt hår

retro lange frisyrerKilde

Hvis du finner deg selv pining over den glemte gullalderen for Hollywood -glamour, så kanaliser din indre diva med en vintage frisyre. Ta ut krøllejernet eller flatjernet, lag noen retrokrøller, legg til litt rød leppestift eller gå for et naken utseende, og du er klar!

25. Lange frisyrer med mye volum

naturlig volum lange frisyrerKilde

Hvis det er én ting vi alle vil at håret vårt skal ha, det er volum og jo mer, jo bedre. For å lage bølgete lokker og volum, bruk enten hårruller eller blåse ut håret.

26. Rosie Huntington-Whitely

rosie huntington hvite lange frisyrerKilde

Supermodell Rosie Huntington-Whitely er en stolt tilhenger og bruker av lange lokker, og er en stor inspirasjonskilde. Hennes nydelige ansikt og slanke, høye figur fullføres av et hode med rett, sandblondt hår.

27. Rita Ora

rita ora lange frisyrerKilde

Her er sangerinnen Rita Ora som pryder den røde løperen og ser fantastisk ut. Hun gikk for gammel Hollywood-glam med veldig myke krøller som hun hadde sideveis på skulderen. Hårfargen hennes er en solid blokk med blondt beige med mørkere toner av karamell ved røttene.

28. Less Is More

slank mindre er flere lange frisyrerKilde

Når det gjelder frisyrer for langt hår, er noen ganger mindre mer. Hvis du har på deg en tung kjole, smykker eller dramatisk sminke, er det en god idé å nedtone håret. Rett den ut og bruk den enkelt nedover ryggen med en midtre del.

29. Dobbel Fishtails

Fishtail doble fletter lange frisyrerKilde

Vi har sett en fiskehale, men hva med to? Hvis du er dyktig nok, kan du krone dem rundt hodet ditt og knytte dem i ryggen. La resten av håret falle løst på skuldrene.

30. The Simple Low Bun

enkel lav bolle perfeksjon lange frisyrerKilde

Lange frisyrer klokt, kaller vi dette perfeksjon. Hvorfor? Fordi det er utrolig enkelt å trekke av og det fungerer for hver eneste anledning. På kontoret, i en formell situasjon, når du er ute med venner, mens du rengjør huset, overalt!

31. Gå for en Boho Look

bohemske lokker lange frisyrerKilde

Er du en fan av boho chic? Da har du flaks fordi langt hår tilfeldigvis er en sentral del av det. Del av håret ditt og flett det til noen veldig fine hårstrå. Bland inn noen få tråder av silke eller ull eller fjær eller perler eller alle sammen.

32. Indisk-inspirerte frisyrer

indisk inspirasjon lange frisyrerKilde

Indisk kultur er så allsidig og fargerik og vakker! Hodestykkene deres er helt nydelige og en flott måte å få tilgang til hvilken som helst frisyre.

33. Søte halv opp frisyrer med bånd

søt svart sløyfe lange frisyrerKilde

Hvis du ønsker å søte utseendet ditt, kan du alltid sette håret i en halv hestehale og knytte det med en sateng- eller silkebue. Velg en enkel, i en solid eller nøytral farge, hvis du ikke vil se barnslig ut. Du kan også gå for en fargerik en mens du er fri.

34. The Roty Side Hestehale

rotete sideponni lange frisyrerKilde

Ikke alle hestehaler må være i ryggen, akkurat som ikke alle av dem må være høyt oppe på hodet. Vi er spesielt forelsket i denne rotete hestehalen på siden som er full av løse tråder og som ser søt og uskyldig ut.

35. Headwraps Love

rosa sløyfe hodepakke lange frisyrerKilde

Hvis du synes det er for vanskelig å skyve alt det lange håret i en lue eller en lue i løpet av de kalde årstidene, kan du bare bruke et stort hodeplagg. Det vil dekke det meste av hodet ditt og holde deg varm uten å skade eller hindre lokkene dine. Det fungerer like godt for tynt eller tykt hår.

36. Retro Barbie

retro barbie massivt volum bue lange frisyrerKilde

Hvis du er forelsket i 60 -årene, så er dette frisyren for deg! Det er retro -Barbie med ekstra volum og en rosa sløyfe som matcher. Vi elsker spesielt vintage -sminken med den tunge foringen og korallleppen.

37. Throwback Rachel

rachel throwback lange frisyrerKilde

Venner var og fortsetter å være et kulturelt fenomen, så det er ingen overraskelse at det også førte til utseendet på noen ikoniske frisyrer. Selv om dette ikke er The Rachel, kan hun definitivt rocke både kortere og lange låser!

38. Gigi Hadid

gigi hadid rette lange frisyrerKilde

Det var en gang da supermodellen Gigi Hadid prøvde å lure fansen hennes til å tro at hun hadde det hugget av låsene hennes ved å ha på seg en kort parykk. Deretter fortsatte hun å kutte litt lengde, og vi synes hun ser nydelig ut med veldig kort og ultralangt hår.

39. Taylor Swift

taylor swift lange frisyrerKilde

Husk det eller ikke, tilbake på dagen falt hjemmeværende Taylor Swift også for det lange og rette håret. Hun revurderte imidlertid og har siden drevet med kort og shaggy mellomlangt hår. Bare nydelig!

40. Miranda Kerr

miranda kerr lange frisyrerKilde

En av de mest kjente supermodellene i verden, Miranda Kerr var også gift med Orlando Bloom. Hvis dette ikke overbeviser deg om at hun vet noe om skjønnhet, vet vi ikke hva som vil. Her er hun med klassiske vintage krøller.

41. Romboller og fletter

romboller og fletter lange frisyrerKilde

Vet du hvorfor vi elsker lange frisyrer så mye? Fordi de lar oss bli gale og bære plassboller, fletter og andre kreative doser. Pro tips – par dem med en ukonvensjonell hårfarge.

42. Seiersruller

seier ruller lange frisyrerKilde

Ingen idéliste for langt hår kunne ha vært komplett uten å inkludere et pin-up-utseende. Her er et veldig stilig inntrykk av de klassiske Victory Rolls. Bruk dem til en spesiell begivenhet som eksamen, bryllup, til og med Halloween!

43. Fauxhawk

slicked back faux hawk lange frisyrerKilde

Du kan egentlig ikke lage en mohawk uten å kutte av håret, så i stedet gå for en fauxhawk. Start med å slippe håret tilbake hele veien. Velg noen tråder på hver side og flett dem slik at du får en illusjon om å bli barbert og deretter puffe opp toppen. Du er ferdig!

44. The Beyonce Braid

beyonce flettet lange frisyrerKilde

Vet du hvem som også får mest ut av de lange frisyrene hennes? Queen Bee. Kopier hennes glamorøse, men enkle jumbo -flette. Hold sminken til et minimum eller gå alt kunstnerisk på den, som modellen ovenfor.

45. Lang og vill strandbølger

strandbølger lange frisyrerKilde

Er det noe enklere og vakrere enn strandbølger? Den følelsen du får når håret ditt er akkurat med minimalt med innsats og mens du glir rundt i byen som om du nettopp har kommet tilbake fra den varme sandstranden? Fantastisk.

46. ​​Boho, Gipsy Style

boho gipsy style lange frisyrerKilde

Inspirasjon er virkelig overalt! Den sigøynere bohemske stilen krever lekent hårtilbehør, røykfylt øyesminke og en naken leppe.

47. Intrikate hestehaler

intrikate hestehale lange frisyrerKilde

Kunne du noen gang ha forestilt deg at det var så mange typer hestehaler der ute? Her er hva en liten bit av fantasi og noen smarte fingre kan gjøre.

Pro tips – denne krever litt hjelp og kan ikke gjøres i speilet. Be en nær venn eller stylisten din om hjelp.

48. Lilly Collins

lily collins lange frisyrerKilde

Ansiktet til Givenchy, Lilly Collins ser fantastisk ut med sine lange, mørke som ibenholt -lokker som løper vilt og rotete og frie.

49. Long og Marsala

marsala lange frisyrerKilde

Dette er bare et eksempel på hvordan farging av langt hår i en ukonvensjonell farge kan se ut. Velg åpenbart en hårfarge du faktisk liker og som vil passe. Til slutt betyr lengre hår mer farge, og vi kan alle bruke noe av det i livet vårt.

50. Ekte havfruer

ekte havfrue lange frisyrerKilde

Er du en fan av havfruestilen? Vi er sikre på at du er det. Faktisk er vi villige til å vedde på at du drømte om å være en sirene da du var en liten jente. Vel, nå som du har låsene for det, er det ingenting som holder deg tilbake!

Klar til å endre utseende?

Vi har vist deg så mange frisyrer for langt hår, at selv vi synes det er vanskelig å velge bare en som vår favoritt. Så til slutt, hvilken av disse stilene skal du velge?

Blir det de lange franske flettene, strandbølgene, rombrødene, supermodellkrøllene, rotete hestehale eller kanskje Beyonce -flettet?

Har du noen egne forslag? Del dem deretter i kommentarfeltet nedenfor fordi vi er mest ivrige etter å høre alt om dem!