Varje hus kan använda ett solnummer 

Vi har hört mer och mer av fördelarna med solbelysning och något positivt och bättre på sistone. Det råder ingen tvekan om att denna typ av energi och belysning inte bara är bra för vår planet utan också för våra plånböcker.

Den enda kostnaden skulle vara att köpa ett sådant energilagringssystem, vilket är förknippat med inte exakt låga, men engångskostnader. Då fungerar systemet gratis för dig hela livet och det enda du bör tänka på är regelbundet underhåll av utrustningen.

Vi kan tala om fördelarna med att ha ett solnummer 

solhusnummer 1

I dagens artikel vill vi titta vidare på fördelarna med solbelysning och dess praktiska tillämpning. Den fria och förnybara energin kan inte bara hålla ditt samvete rent, utan kan också användas till exempel för att belysa husnummer eller skyltar. de Urval av solhusnummer erbjuder utmärkta alternativ.

Man ska inte längre tänka på husets elräkning och man kan också spara de dyra rörelsedetektorerna. Alla grannar kommer att vara glada över att de inte behöver leta efter nyckelhålet i mörkret och den som besöker dig för första gången hittar din exakta adress direkt. Så snart skymningen faller på slås de eleganta solhusnumren på automatiskt och tack vare batterierna som lagrar solenergin lyser de kraftfullt (men inte påträngande) även på de kallaste och mörkaste vinternätterna.

solhus nummer 2

Vi behöver inte övertyga dig om hur användbara solnummer, vägg- och trottoarbelysning eller till och med trappljus är. Men vad varje husägare bör titta efter innan de bestämmer sig för solbelysning är bra kvalitet.

Vilka kriterier ska ett solhusnummer uppfylla och varför det är viktigt att inte köpa billiga produkter?

Eftersom husnummer vanligtvis är fästa på husets utsida måste de vara gjorda av ett väderbeständigt material. Rengöring med en fuktig trasa då och då skulle vara bra för systemets effektivitet och batteriernas långa livslängd, så de områden som ska rengöras bör vara lättåtkomliga. Se till att batterierna lyser länge och att de fungerar bra.

Husets fasad ska också ha ett elegant utseende, varför vi rekommenderar husnummer av rostfritt stål som inte är större än DINA4 och har låg vikt. Lamporna ska också vara vind- och väderbeständiga med ett kraftfullt batteri.

solhus nummer 4

solhus nummer 6

solhus nummer 67