Moderna lampor som ser ut som riktiga fåglar

Nya inredningstrender och mönster presenterades också i år på den trendiga möbelmässan Salone del Mobile i Milano. Både världsberömda och unga designers presenterade sina senaste kollektioner enligt mottot ”emotionell hållbarhet”. Besökarna kunde upptäcka snygga och innovativa möbler, eleganta hemtillbehör och mycket mer. Vi gillade särskilt de unika lamporna i origami-stil. Dessa är från Londonboen Designer Umut Yamac designad för Moooi – moderna lampor i form av fåglar. De så kallade abborrljusen fick designkännarnas och lampfanatikernas hjärtan att slå snabbare. De imponerar med sitt diskreta utseende och ger rummet en unik, vårliknande atmosfär.

Moderna lampor i form av en fågel

moderna lampor origami hängande lampor fåglar ljuskrona golvlampor

Lamporna är gjorda av syntetpapper, mässing och rostfritt stål och ser därför stabila och lekfulla ut samtidigt. När de berörs börjar fåglarna svänga, vilket skapar en ännu lyckligare effekt. Lamporna finns inte bara som hängande lampor, utan också som väggbelysning och lyktor.

Lamporna ser inte bara bra ut i grupper, utan också individuellt

moderna lampor origami designer lampor sconces väggbelysning

 En lätt beröring får fåglarna att gå

moderna lampor origami designer lampor led lampor hängande lampor

Med sina lampkreationer mötte designern helt mässans motto. Känslomässigt och hållbart, i harmoni med naturen, har de glödande “fåglarna” en harmonisk effekt och passar bra till alla moderna interiörer. En nypa barndomsnostalgi och Fjärran Östern kan också kännas, vilket gör lamporna ännu mer beundransvärda. Inte konstigt att origami-lamporna är ett obestridligt blickfång i varje rum och omedelbart lockar allas uppmärksamhet.

Vad tycker du om det? Vill du också få moderna lampor som den här? Om så är fallet bör du titta runt på Moooi. Du kommer säkert att hitta andra mycket eleganta möbler och hemtillbehör till dina fyra väggar.

Alla Vogel -lampor finns endast i vitt

moderna lampor origami designer lampor modern design fågel

moderna lampor origami designer lampor umut yamac designer

moderna lampor origami designer lampor fåglar designer lampor

moderna lampor origami designer lampor fåglar design hängande lampor hängande lampor

moderna lampor origami designer lampor fågelhängande lampor

moderna lampor origami golvlampor fåglar designer lampor