Tiden din for trender er ikke ferdig bare fordi du er litt eldre. Faktisk er det nå den perfekte tiden å begynne å eksperimentere med håret ditt. Tross alt er det fortsatt mange morsomme, fasjonable stiler å prøve som er perfekte for kvinner over 50 år.

Sandra Bullocks Straight Bobscarletsails / Shutterstock.com

Sandra Bullocks Straight Bob

Få stiler er like kjevefallende og oppsiktsvekkende som en pinne rett bob. Del håret ditt i midten, som Sandra Bullock, for et ekstra dramatisk utseende.

Sarah Jessica Parkers Signature Honey Waves s_bukley / Shutterstock.com

Sarah Jessica Parkers Signature Honey Waves

Bølger er alltid på moten, men vurder å gå for større, løsere bølger som ligner Sarah Jessica Parkers for et mer modent utseende. Legg til noen myke, honningfargede høydepunkter for litt ekstra glans.

Madonnas blondine på Blonde Balayagejstone / Shutterstock.com

Madonnas blondine på Blonde Balayage

Balayage er populær, spesielt blant brunetter, men Madonna beviser at blondiner kan ha det like gøy med høydepunkter. Best av alt, hvis noen grå hår begynner å komme inn, vil de lett blande seg med blondinen.

Demi Moores løsne krøllerjstone / Shutterstock.com

Demi Moores løsne krøller

Håret ditt trenger ikke å være så lenge som Demi Moore for å rocke dette utseendet; løse, strandete krøller ser også fantastiske ut på kortere hår. Prøv å flette håret ditt mens det er knapt fuktig for å oppnå dette avslappede gjøret.

Salma Hayeks krøllete brunette Balayage_Jaguar PS / Shutterstock.com

Salma Hayeks Curly Brunette Balayage

Mørke brunette balayage høydepunkter er til å dø for. Krølle håret ditt som Salma Hayek for å vise frem den letteste delen av dine fargede krøller.

Angela Bassets Curly Bob og Side Swept Bangs s_bukley / Shutterstock.com

Angela Bassets Curly Bob og Side Swept Bangs

Bobs er en av de beste stilene for kvinner over 50 år. Krydre litt med noen stramme krøller og sideveipede smell som Angela Basset.

Sheryl Crows karamellblonde høydepunkterAndrea Raffin / Shutterstock.com

Sheryl Crows karamellblonde høydepunkter

Det er mye du kan gjøre, fargemessig, med blondt hår. Å legge til noen karamellfargede høydepunkter, for eksempel, skaper rikdom og dybde, noe som får håret til å se sunnere og skinnende ut.

Halle Berrys rette lange lagKathy Hutchins / Shutterstock.com

Halle Berrys rette lange lag

Lange lag er allsidige og klassiske, pluss at de gjør styling til en lek. Ta en side ut av Halle Berrys bok, og del håret ditt i midten før du retter det ut for et super-trendy utseende.

Heather Locklears langlags middels snittFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Heather Locklear’s Long Layered Medium Cut

Hvis super rette tråder ikke er noe for deg, er det fortsatt mange andre måter å style lange lag på. Prøv å bla ut visse deler, krølle andre og legge til litt ekstra volum som Heather Locklear for å se hva du liker best.

Elizabeth Hurleys klassiske Mid Part WavesMarkus+Wissmann / Shutterstock.com

Elizabeth Hurleys klassiske Mid Part Waves

Få utseende er like klassiske og stemningsfulle for det gamle Hollywood som Elizabeth Hurleys hoppende bølger. For en moderne oppdatering av denne retro -doen, prøv å dele håret ditt midt på.

Naomi Watts ’Wavy Long BobAndrea Raffin / Shutterstock.com

Naomi Watts ‘Wavy Long Bob

Long bobs, eller “lobs”, har for øyeblikket et lite øyeblikk, og Naomi Watts er spesielt på trend med sin midtdel. Vurder å omfavne noen løse bølger for en strandaktig stemning.

Marcia Cross ’Easy Shoulder Crop med frontlag DFree / Shutterstock.com

Marcia Cross ‘Easy Shoulder Crop med frontlag

Skulderlangt hår er enkelt å style og vedlikeholde. For litt ekstra kropp og volum, spør frisøren om lange, ansiktsrammende lag foran, lik Marcia Cross.

Cindy Crawfords Honey Balayage på BrownFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Cindy Crawford’s Honey Balayage på Brown

Cindy Crawford er et stilikon, og hennes nydelige honningbalayage -høydepunkter fungerer for å bevise det poenget. Legg litt honning og rødlige høydepunkter til mørkebrunt hår for å trekke oppmerksomheten til ansiktet ditt.

Nicole Kidmans blonde side del_taniavolobueva / Shutterstock.com

Nicole Kidmans blonde side del

Sidedeler er universelt smigrende, noe som gjør dette utseendet fra Nicole Kidman utrolig enkelt å gjenskape hjemme. Bare snu håret til siden for ekstra volum og legg til noen løse bølger, så er du i gang!

Monica Belluccis mellomdelte frynserFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Monica Belluccis mellomdelte frynser

Gardin smell er en annen populær trend for dagen, men du trenger ikke å være 20-åring for å rocke dem. Tross alt, hvis Monica Bellucci kan trekke dem av, så kan du også.

Helen Hunt's Wavy Long Layers and Side Part pstafford / Shutterstock.com

Helen Hunt’s Wavy Long Layers and Side Part

Hvis du noen gang har lurt på hvorfor noen kvinner slutter å gå for de elegante hårklippene når de blir eldre, er dette en må-prøve for deg. Hunts krøller komplimenterer lagene som hjelper til med å ramme ansiktet hennes, og her bringer sidedelen en sofistikert stemning til de beachy vibber, vi elsker det absolutt!

Viola Davis Side Part and CurlsFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Viola Davis Side Part and Curls

Med et kort hårklipp kan måten du deler håret være avgjørende for utseendet ditt. Her rocker Viola Davis en sidedel med hennes naturlige som følger formen på kjolen hun har på seg. Slående!

Michelle Hurds Curly BangsCubankite / Shutterstock.com

Michelle Hurd’s Curly Bangs

Hvis du tilfeldigvis har et naturlig, krøllete eller permanent hår, bør ingenting hindre deg i å hoppe på 80 -tallstrendene og prøve krøllete smell. Michelle Hurd ser sikkert utrolig ut med dem.

Kimberly Elises låserGa+Fullner / Shutterstock.com

Kimberly Elises låser

Velg en beskyttende frisyre og omfavn låsene! Du kan se like hard ut som Kimberly Elise iført låser, alder spiller definitivt ingen rolle i valgfri frisyre hvis du ikke lar det være.

Elizabeth Banks Golden Manes_bukley / Shutterstock.com

Elizabeth Banks Golden Mane

En gyllen manke som denne er en fantastisk stil for å gjenspeile hvor morsomt og “vilt” du vil at hårklippet ditt skal være. Elizabeth Banks bærer det med tillit.

For å gå for dette utseendet på din neste stylistavtale, be om et lagdelt medium hårklipp; og for litt hjelp til å oppnå volumet, gå for en blowout for å fullføre utseendet.

Shawron Lawrence's Golden Brunette LobFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Shawron Lawrence’s Golden Brunette Lob

Hvis en kort eller middels lang hårklipp er tiltalende for deg, bør du vurdere å få en lapp! Midtveien mellom en veldig kort hårklipp og en middels hårklipp.

Melora Hardin Golden CurlsDFree / Shutterstock.com

Melora Hardins Golden Curls

Middels krøller på en kort frisyre akkurat som Malora Harding gjør her, kan krydre ting. En kort naturlig del kan bidra til å legge litt volum gjort litt til den ene siden.

Viola Davis Wavy Long BobKathy Hutchins / Shutterstock.com

Viola Davis Wavy Long Bob

En bølget lang bob eller lob er super allsidig, du kan ta en side fra Viola Davis ‘bok og legge til en subtil sidedel for å ramme ansiktet ditt.

Anne Morgans BobCubankite / Shutterstock.com

Anne Morgans Bob

Med en naturlig del ser Anne Morgans bob strålende ut i en nyanse av rødt for å komplimentere huden hennes.

Renee Zellwegers høye hestehaleDFree / Shutterstock.com

Renee Zellwegers høye hestehale

Gardinslag og en høy hestehale er som en royaltyfrisyre fra 90 -tallet. Renee Zellweger vet dette og knuser det absolutt!

Faith Hills lagdelte snitt og høydepunkterDFree / Shutterstock.com

Faith Hills lagdelte snitt og høydepunkter

Faith Hills lagdelte middels avling er perfekt for å dra nytte av en fyldig man. Høydepunktene og lagene gir så mye bevegelse for bølgene, det ser utrolig ut.

Juliette Binoche's Medium Cropmakarenkodenis / Shutterstock.com

Juliette Binoche’s Medium Crop

Dype rødbrune toner i bølger rammer Juliette Binoche ansikt og slutter på middels lengde. Et enkelt og sofistikert utseende som bare er tidløst.

Jennifer Anistons Beachy WavesRon+Adar / Shutterstock.com

Jennifer Anistons Beachy Waves

Ikoniske Jennifer Aniston fortsetter å servere hårfrisyrer som er absolutte mål! Beachy -bølgene er en super allsidig frisyre fordi du kan kle dem opp og ned i henhold til anledningen.

Tess Dalys EartuckFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Tess Daly’s Eartuck

Øreproppen, med denne veldig enkle stylingtippen kan du oppnå et superkult og sofistikert utseende på et blunk. Her gjør Tess Daly det med en sidedel og glatt hår.

Davina McCalls lagdelte avlingFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Davina McCalls lagdelte avling

Dette er en avling av middels lengde, og lagdelingen gjøres på forsiden for best å ramme inn Davina McCalls funksjoner.