Tatoveringer av trær er den typen tatovering som har virkelig dyp og omfattende symbolikk. Mange av dere kan synes å være imponert over skjønnheten og mangfoldet av tatoveringer av trær. Dag etter dag begynner skisser av trær å fascinere og tiltrekke seg mennesker, så de valgte et bilde av et tre for å dekorere kroppene sine. Trærne er forskjellige, så betydningen av tatovering avhenger av typen et tre og konteksten det er representert på kroppen.

1. Elegante tatoveringer for kvinner

Tatoveringer for kvinner er ofte mer skånsomme og elegante sammenlignet med menn. Denne er et godt eksempel.

2. Treetatoveringer som bakgrunn

Treetatoveringer er definitivt ikke fokuset her, men det er fortsatt viktig å lage hele bildet som et tatoveringsstykke.

3. En Woman Tree Tattoo

Tatoveringsstiler for kvinner er ganske enkle å skille fra menns. Du kan se dem og huske noen barndoms eventyr for kvinnedesign.

4. Livlig tre -tatovering

De fantastiske detaljene i tatoveringen ovenfor er upåklagelig! Himmelen, havet og trebladene har fantastiske detaljer.

5. Kreative treetatoveringer

Enten for en tatovering av en mann eller kvinne, kan designene være litt utenom det vanlige. Fargene kan være slående!

Hvem lager trær tatoveringer

Det er vanskelig å si at tatoveringer av trær er mer passende for et eller annet kjønn. Det er populært både hos mannlige og kvinnelige representanter. Dessuten finner du neppe åpenbare forskjeller mellom stilen på tatoveringer av trær blant menn og kvinner. 

Denne tatoveringen vil være den beste dekorasjonen og en eller annen form for avverget for menneskene, som er interessert i de viktigste og viktigste spørsmålene om liv og levende skapninger. Tatovering av tre er noe mer enn et vakkert bilde.

Betydningen av trekonseptet i forskjellige kulturer

Bildet av et tre betyr den naturlige dynamiske veksten og utviklingen, gjenopptakelsen og det sykliske prinsippet om liv og kobling mellom himmel og jord. Et tre regnes også som et symbol på fruktbarhet og udødelighet. I mange episke myter og sagn er trær representert som levende vesener: de beveger seg, puster, snakker med hverandre og har spesielle magiske krefter.

Det mest kjente og vanlige eksempelet på tatovering av trær er det velkjente livets tre. Den har en unik symbolsk betydning. Livets tre finnes i mange kulturer og religioner.

I kristendommen var Livets tre hovedplanten i Edens hage. Det vokste midt i hagen, ved siden av kunnskapens tre om godt og ondt med forbudte frukter. Så en manns fall hadde skjedd i nærheten av Livets tre. Derfor har dette treet blitt et symbol på menneskelig utvikling og muligheten til å være nærmere Gud hvis du holder regler og er lojal mot ideen. Frukt og blader av treet gir redning og helse for de nasjonene og menneskene som er i stand til å være ydmyke.

De gamle kelterne trodde på eksistensen av et universelt senter i verden. Derfor skapte de konseptet World Tree. I følge keltisk mytologi vokser et hellig tre på slutten av hver av fire sider av jorden, og det femte treet er i midten.

En lignende forståelse av de fem hellige trærne finnes på den andre siden av planeten – de gamle aztekernes stammer i Mellom -Amerika.

Det keltiske livets tre er representert som en slags sirkel, hvor røtter og grener er forbundet. Dermed peker bildet av det keltiske treet på livets uendelighet og dets kontinuitet. 

Et lignende livets tre er også kjent i den slaviske kulturen. Bildet kan finnes i broderi og på roterende hjul. Her symboliserer det mannen selv, som en kilde til liv og utvikling. Dette treet er forankret i bakken og grener seg opp til himmelen, og dermed forbinder det etterkommere og forfedre, som lever i forskjellige verdener. Livets tre er begynnelsen på alle begynnelser, selve livets fødsel. 

I Egypt dukket de viktigste gudene Isis og Osiris opp fra livets tre. 

I Kina er et slikt tre bevoktet av drager. Her ble det alltid sett på som en kilde til udødelighet. 

Betydning av tatovering

Å velge tre for en tatovering betyr at noe i din indre verden og oppfatning er nært knyttet til essensen av et tresymbol. Takket være det store utvalget av trær kan alle finne noe passende og, med noen ord, personlig.

tatoveringer

Treet er et symbol på fysisk og mental styrke og skjønnhet. I virkeligheten har imidlertid hvert bestemt tre sin egen betydning:

 1. Bjørk har blitt et symbol på femininitet, uskyld og renhet.
 2. Bøk er forbundet med motstand, ære og livets fylde.
 3. Eik er et symbol på makt, styrke i sinn og kropp.
 4. Granet regnes for å være et symbol på lang levetid, originalitet og pålitelighet, samt helseoppgang.
 5. Bambus er forbundet med ungdom og død, tvetydigheten til disse begrepene og deres tilstedeværelse i menneskelig natur.
 6. Willow er et symbol på tristhet, ro og feminin ømhet. 

Generelt betyr tatovering et symbol på:

 • skjønnhet;

 • oppstandelse; 

 • udødelighet; 

 • begynnelsenes enhet; 

 • evighet. 

Kroppsdeler for tatovering av tre

Folk plasserer trærne tatoveringer på forskjellige deler av kroppen. De vanligste er imidlertid rygg, hofter, underarmer og ribbein. Både menn og kvinner velger disse kroppsdelene. Hvorfor er det slik? Det er viktig å ikke lage en slik tatovering i liten størrelse. Et lite bilde vil ikke overføre symbolets majestetiske natur.