Vi har bestemt oss for å sette sammen en liste over frisyrer for krøllete hår, ettersom mange damer velsignet med krøllete eller til og med bølgete lokker insisterer på å rette opp lokkene med jevne mellomrom. Så vi ønsket å vise litt kjærlighet til denne mye omstridte og kjærlighetshatte typen hår.

Lær hvordan du styler de ville, vakre spolene dine med disse inspirerende frisyrene for krøllete hår i alle lengder!

Eksemplene nedenfor viser deg flere måter der du kan omfavne i stedet for å avvise krøllene dine – uansett mønster. Vi har også kjendisinspirerte naturlige krøllete frisyrer, så la oss begynne å bla gjennom dem alle!

1. Frisyrer for langt krøllete hår

lange frisyrer for krøllete hårKilde

Selv om det er mange frisyrer som fremhever den saftig krøllete manen, er det alltid en god idé å slippe håret. Lag en dyp sidedel for å legge til ekstra volum, tilsett litt anti-frizz serum, og du er klar til å gå! Så vakkert langt krøllete hår trenger sjelden stylingprodukter.

2. Uanstrengt frisyrer for krøllete hår

korte frisyrer for krøllete hårKilde

Søte frisyrer for krøllete hår er enkle å få tak i, spesielt når en kort manke er i fokus. Denne korte hårklippingen på haken får mest mulig ut av disse hoppende krøllene ved ganske enkelt å la dem løpe vilt og fritt.

Tips! Denne frisyren fungerer også godt med rett hår. Bare bruk et krøllejern til å lage store spoler og style dem på en tilsynelatende rotete måte.

3. Boho -stil for langt krøllete hår

boho frisyrer for krøllete hårKilde

Krøllete frisyrer for langt hår er enda finere når de også inkluderer denne naturlige boho -stemningen. Del håret ditt i midten, definere krøllene med nærende olje, og legg til noen blomster som en prikk.

4. Frisyrer for bølget hår

sjokoladefrisyrer for krøllete hårKilde

Med en så rik sjokoladehårfarge og vakkert definerte store bølger, er det ikke rart at du ikke vil skjule håret ditt for verden. Bruk denne enkle frisyren for bølget hår med største tillit.

5. Myke store krøller

blå myke krøllerKilde

Dette er en romantisk frisyre for krøllete hår som blander myke store krøller med bølget smell. Disse høyvolumspolene i endene gir et sjarmerende naturlig notat til det generelle utseendet. Utseendet blir enda mer interessant av de forskjellige blå nyansene i håret.

6. Rihanna

rihanna frisyrer for krøllete hårKilde

Rihanna er den ultimate dronningen av utseendeendringer. Hun kan ha en vågal underskæring i dag, naturlige krøller i morgen og en merkelig rød hårfarge dagen etter. Her flaver hun med sin nydelige naturlige hårtekstur i en høy hestehale med tråder som faller over ansiktet på en smelllignende måte.

7. Salma Hayek

salma hayek frisyrer for krøllete hårKilde

Flaunted av Hollywood -kjæresten Salma Hayek, er dette en av de enkleste, men mest effektive frisyrene for naturlig krøllete hår. De tette og sprett krøllene er stylet med en klassisk midterdel og får stå fri over skulderen for et naturlig, men vakkert utseende.

8. Stramme frisyrer for krøllete hår

mellomstore frisyrer for stramme krøllerKilde

Dette kan være en av de vanskeligste å style krøllete hårtyper, men hvem trenger styling når de stramme spiralene er naturlig veldefinerte? Volum vil heller aldri være et problem. Del håret i midten og lag en dristig og voluminøs frisyre for middels krøllete hår.

9. Christina Hendricks

christina hendricks krøllete bobKilde

Christina Hendricks rocket denne utrolig enkle, men veldig vakre frisyren for kort krøllete hår. Skyld det på krøllene eller hennes signatur fascinerende kobberrøde farge, men vi anser dette definitivt som en av de beste krøllete bobber.

Den asymmetriske naturen bidrar bare til å øke skjønnheten, det samme gjør den raske overgangen fra de litt bølgete smellene til rikdommen med korte låser. Gjenta utseendet ved å bruke litt definerende krem ​​for å sikre krøllene.

10. Audrey Tatou frisyrer for krøllete hår

audrey tatou frisyrer for krøllete hårKilde

Audrey Tatou er en av de mest elegante tilstedeværelsene på enhver festlighet eller galla. Hennes uanstrengt skjønnhet og naturlig bølgete hår har gjort henne til et stilikon. Bare beundre denne elegante frisyren for kort krøllete hår. Krøllene er temmet i glatte store bølger som var perfekt utformet for å ramme ansiktet hennes.

11. Medium frisyrer for krøllete hår

mellomstore frisyrer for krøllete hårKilde

Vi har snakket stort sett kort eller langt hår, nå er det på tide å skinne litt lys på krøllet hår i middels lengde. Fet og omfangsrik, denne frisyren forsterkes av de lange krøllete smellene. Hvis krøllete hår trengte noe ekstra smell, er dette måten å legge det til.

12. Pixie Cut frisyrer for krøllete hår

krøllete pixie cutKilde

Selv om den ikke er for ofte på lister over frisyrer for krøllete hår, er en krøllete nisseklipp faktisk lett å administrere. Ta en pause fra en krevende rik manke og styl det korte krøllete håret slik fantasien din tilsier det. Du kan også vurdere å klippe håret i nakken veldig kort for å gjøre vedlikeholdet enda enklere.

13. Enkle frisyrer for naturlig krøllete hår

middels hårklipp for krøllete hårKilde

Frisyrer for krøllete hår bør alltid inneholde naturlig utseende spoler som rammer ansiktet. Dette krøllete håret av middels lengde skilles i midten for å legge til mer volum og struktur til frisyren.

14. Langblonde frisyrer for krøllete hår

langt blondt krøllete hårKilde

AnnaLynne McCord er den stolte eieren av noen vakre stramme krøller og hun flauntet dem hver anledning hun fikk. Få pekepinnene på frisyrer for krøllete hår ved å se 90210 TV -serien – fan eller ikke – hun får virkelig ut av det naturlige håret sitt.

15. Løse frisyrer for krøllete hår

brunette frisyrer for krøllete hårKilde

Oppnå disse løse krøllene ved å rulle håret på krøllestaven fra mellomlengde til nesten tipsene. Rett bølger definerer denne frisyren, en av de beste for tynt krøllete hår. Hvis du ikke har den voluminøse rikdommen av stramme krøller, bruk det bølgete håret med en midtre del for å lage et.

16. Kerry Washington

Kerry Washington langt krøllete hårKilde

Kerry Washington overrasket alle da hun ga avkall på sin behandlede rette hårstil for å gå tilbake til sine naturlige spoler. Gjenta utseendet hennes og bruk den krøllete hårsiden feid og over skulderen for et elegant og elegant utseende. Den glatte anti-frizz-finishen er den siste touchen til dette utseendet.

17. Afro frisyrer for krøllete hår

frisyrer for krøllete hårKilde

Denne lagdelte hårklippingen og store volumskapende bølger og krøller er intet mindre enn fantastisk. Et naturlig utseende, dette er en av de frisyrene for krøllete hår som krever liten eller ingen styling. Lufttørk det og tilsett et anti-frizz serum om morgenen, så er du klar!

18. Kort svart krøllete hår

korte svarte frisyrer for krøllete hårKilde

Å snu manen til den ene eller den andre siden er ikke bare forbeholdt jenter som har langt krøllete hår. Kort krøllete hår passer like godt til utfordringen med å skape et visuelt overbevisende utseende.

19. Tykke krøllete frisyrer

tykke krøllete hårfrisyrer for krøllete hårKilde

Hvis din krøllete manke er laget av nydelige tette fjærete spoler som disse, misunner vi deg. Med dette naturlige volumet som skaper en vakker struktur, er alt du trenger å gjøre å ta vare på håret ditt.

Topp tips: bruk profesjonelle hårprodukter designet for krøllete hår. Det er vanskelig å opprettholde myke og glatte krøller uten riktige hårpleieprodukter.

20. Kort bølget blondt hår

Kort bølget blondt hår frisyrer for krøllete hårKilde

Solkysset bølget hår og en strandklar frisyre: denne bevisst rotete bølgete låsen med et lett vått utseende er klar til å bli tatt ut!

Topp tips. Hvis håret ditt er naturlig rett hårtekstur, er denne frisyren relativt enkel å lage: alt du trenger er litt stylingvoks.

21. The Vintage Hollywood Curls

vintage hollywood krøllerKilde

Dette er en av de beste frisyrene for krøllete hår som etterligner en enestående vintage frisyre med en dyp sidedel og krøller over skulderen. Sørg for at krøllene og bølgene dine er veldefinerte og at de har et sunt utseende. Dette er en klassisk flatterende kvinners frisyre for den røde løperen, og ikke bare.

22. Frisyrer for krøllete krusete hår

langt bølget hårKilde

Hvis det naturlige kruset som kommer i en pakke med nydelig krøllete hår ikke forsvinner til tross for din beste innsats, kan du prøve et krøllete hårutseende som omfavner det. Det kan høres komplisert ut, men vær trygg på at det ikke er det.

Vask håret, vri det i en hestehale, og la det lufttørke. Fjern eventuelle bobby pins eller hårbånd som holder hestehalen, legg til et anti-frizz serum, og style de løse bølgene i et rotete utseende.

23. Lagdelte frisyrer for krøllete hår

Lagdelte frisyrer for krøllete hårKilde

Langlags hår er den ideelle basen for å skape strukturert volum for naturlig krøllete hår, spesielt hvis det når denne imponerende lengden. Vi elsker det helt naturlige utseendet til denne enkle frisyren for langt krøllete hår.

24. Alicia Keys

Alicia Keys frisyrer for krøllete hårKilde

Alicia Keys pleide å gjemme sine vakre krøller en stund, men nå som hun har oppdaget dem for hele verden å beundre, er Alicia en kilde til uvurderlige tips og triks. Hun handler om naturlig skjønnhet i disse dager.

25. Delikate frisyrer for krøllete hår

Delikate frisyrer for krøllete hårKilde

Vi elsker det delikate utseendet til disse tette og sprettende krøllene. De bæres over skulderen for et tidløst og elegant gallalook som også kan brukes som ditt daglige utseende. Trikset er å lage en rotete sidedel og bruke bobby pins for å feste de krøllete låsene til din valgte side.

26. Beyonce

Beyonce lange blonde krøllerKilde

Det er knapt noen frisyre eller hårfarge som Beyonce ikke kan rocke. Ring oss delvis, men dette er en av våre favorittfrisyrer for krøllete hår påført av dronningen av R&B. Lagene er perfekt balansert for å skape et vektløst utseende, men rikheten til de myke krøllene bidrar til å legge til struktur i det generelle utseendet.

27. 1920 -talls frisyrer for krøllete hår

20 -talls frisyrer for krøllete hårKilde

Denne frisyren for kort krøllete hår minner oss virkelig om de brølende 20 -årene. Ingenting i nærheten av å falle, denne frisyren med en moderne vri skaper et bevisst rotete utseende. Ikke engang prøve å temme krøllene, la dem løsne for et avslappet utseende.

28. Det krusete lange krøllete håret

naturlig krøllete hårKilde

For å oppnå dette krusete utseendet og de perfekte krøllene for en lang krøllete frisyre, må du gi næring til spiralene dine med spesiell olje. Legg litt fuktighetskrem på fuktig hår og la det tørke naturlig. En hårføner vil bare bidra til det krusete utseendet.

29. Zendaya

zendaya frisyrer for krøllete hårKilde

Det er ingen Zendaya -frisyre som vi ikke godkjenner, og her er hun med et av våre favorittutseende på henne. Hun kan være dronningen av kameleonlignende forandringer på den røde løperen, men vi liker henne best med det naturlig krøllete håret som er fritt og vilt.

30. Supervolum for krøllete hår

voluminøse naturlige frisyrer for krøllete hårKilde

Noen ganger er den enkleste måten å bære krøllene på å omfavne manenes utemmede natur. Noe ekstra volum skader aldri noen og kan gi en eksplosiv visning av skjønnhet for deg som er velsignet med stramme ringletter som de på dette bildet.

31. Toppbunefrisyrer for krøllete hår

frisyrer for krøllete hår naturlig toppknuteKilde

En fin måte å style det krøllete håret på er å knytte det til en rotete halv opp bolle på toppen av hodet. Hvis du vil, kan du kopiere denne nydelige damens utseende og velge en dramatisk sminke også – akkurat som hun gjorde.

32. Uformelle frisyrer for krøllete hår

frisyrer for krøllete hår rotete halv bolleKilde

Hver jente med krøllete hår vet at styling noen ganger kan være en hard kamp for å vinne. Derfor har vi valgt denne nydelige uformelle frisyren for deg. Fest håret i en halv, løs og rotete bolle og få mest mulig ut av dagen. Legg til litt bølgespray til den for litt definisjon.

33. The Modern Marilyn Monroe Style

Moderne Marilyn Monroe -stilKilde

Riktignok hadde Marilyn Monroe ikke naturlige krøller alene, men hvis du tilfeldigvis har dem, kan du temme dem på en slik måte at de ser ut som skuespilleren. Husk å koble krøllene til en vintage sminkestil for å virkelig se ut som en av de største divaene gjennom tidene.

34. The Curly Hair Pixie

frisyrer for krøllete hår kort nisseKilde

Hvis du har krøllete hår, betyr det ikke at du ikke kan gå for en nisseklipp. Faktisk kan du også velge et asymmetrisk snitt, noe som betyr at den ene siden av hodet ditt blir barbert mens den andre fortsatt har noen krøller igjen.

35. Krøllete hår og vikingfletter

frisyrer for krøllete hår vikingfletterKilde

Ta en pekepinn fra dronning Lagertha og sport hennes utseende. Del håret sidelengs og flett et par hårstrå fint og la resten av manken være vill og fri. Viking -stilen er i akkurat nå, så hopp på trenden.

36. Krøllete hår og diamantutsmykninger

kort krøllete håroppdatering med hårtilbehørKilde

Her er en veldig enkel updo med en nydelig bolle og noen få løse tråder. Det flotte med det er det diamantbelagte hårstykket som titter gjennom krøllene og fanger øyet.

37. Lobben for krøllete hår

lange bob -frisyrer for krøllete hårKilde

Å kombinere krøllete hår med en lapp (eller lang bob) kan være ganske risikabelt å trekke av. Imidlertid, hvis du har mye tålmodighet, tid til å style håret ditt hver dag og mange hårprodukter, har du kanskje nettopp funnet hårklippet for livet.

38. Krøllete hår og smell

frisyrer for krøllete hår smellKilde

Spør stylisten din om tips om hvordan du bruker krøllete smell. Han eller hun kan også anbefale noen hårprodukter som holder det fra å kruse eller bli for krøllete. Dette er også en stilisert versjon av shag -hårklippet, et mer moderne syn på det.

39. Krøllete hår og turbaner

frisyrer for krøllete hår turbanKilde

Vi elsker absolutt dette utseendet. Det naturlige, lange krøllete håret, den myke ullturbanen, de overdimensjonerte Harry Potter -brillene og minimal sminke får denne damen til å se på stylingspillet hennes.

40. Alice i Eventyrland

frisyrer for krøllete hår fletter krøller og sløyferKilde

Ta en pekepinn fra en av de mest kjente Alices noensinne og kopier denne stilen. Det er en nydelig kombinasjon av myke krøller, enkle fletter som dekker hodet og en uttalelsesbue. Et flott sommerlig og festlig utseende.

41. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence frisyrer for krøllete hårKilde

Selv om Jennifer Lawrence ikke har naturlig krøllete hår, kan ingen nekte for at hun ser helt spektakulær ut med disse myke, blonde krøllene. De er en perfekt måte å komplimentere det vakre og søte, runde ansiktet hennes.

42. Lady Gaga

lady gaga frisyrer for krøllete hårKilde

Vi er store fans av Lady Gaga og hennes flamboyante og kunstneriske mote- og sminkestil på scenen og i virkeligheten. Imidlertid må vi si at hun aldri har sett bedre ut enn med denne minimale sminken og naturlige krøllene.

43. Rita Ora krøllete frisyre

Rita Ora Krøllete frisyreKilde

Sangerinnen og skuespilleren Rita Ora gikk for sommerens krøllete bolle. Hun kombinerte den med naken øyesminke og blanke lepper i tillegg til sine signaturgullbånd. Noen av krøllene hennes har til og med blitt brukt som faux smell.

44. Mariah Carey

mariah carey frisyrer for krøllete hårKilde

Her er et tilbakekallingsbilde som minner oss alle om at før hun var den selverklærte største sangdivaen i verden, var Mariah Carey bare en søt og enkel krøllete jente. Hun hadde veldig lite sminke og helt naturlig hår.

45. Jenny Skifer

jenny skifer frisyrer for krøllete hårKilde

Comedys ‘It’ -jente er en krøllete søt søt med flott stil å matche. Vi elsker Jenny Slates uformelle og uanstrengte utseende ettersom det alltid ser ut til å ha rullet seg ut av sengen og gått rett ut på den røde løperen.

Klar til å endre utseende?

Krøllete hår er ikke lett å style eller ta vare på eller vedlikeholde som mange krøllete jenter vil skynde seg å fortelle deg. Løsningen er imidlertid å finne den perfekte frisyren for din type krøller og hårtype. Det vil da bli mye lettere og mye mindre arbeid å style den fantastiske manen din.

Skriv til oss i kommentarfeltet nedenfor og gi oss beskjed om hvilken av disse frisyrene som var den perfekte for deg!