Når det gjelder menns hår, er korte hårklipp en populær stil som ser stilig og maskulin ut. Kort hår er enkelt å klippe, enkelt å style og lite vedlikeholdsvennlig, slik at gutta kan lage de perfekte frisyrene. Enten du trenger et profesjonelt snitt for jobben eller en kul og uformell stil på skolen, er det flere flotte hårklipp for gutter med kort hår å vurdere. Noen menn vil ha kortsider med lengre hår på toppen for et moderne og fasjonabelt utseende, mens andre foretrekker en fade med en kort topp for en robust stil.

Med så mange forskjellige korte hårklippsstiler, kan det være en utfordring å velge riktig menns frisyre å prøve. For å inspirere deg med ideer, har vi samlet en liste over de beste korte hårklippene for menn å få akkurat nå. Fra fade og undercut på sidene til buzz cut og kam over på toppen, utforsk disse menns korte frisyrer for å finne kule snitt og trendy stiler du vil elske.

Korte hårklipp for menn

Korte frisyrer for menn

Mannskapskutt

Mannskapsklippet er en enkel kort frisyre som gir et tidløst og stilig utseende. Denne klassiske menns hårklipp har kort hår på toppen med et enda kortere klipp på sidene og ryggen. De fleste gutta vil be frisøren om en fade eller undercut for å utfylle den lengre toppen. Mannskapsklippet frisyre kan styles strukturert, rotete, piggete eller feies til side. For å style mannskapsklippet vil du bruke et godt hårprodukt for menn som en matt pomade, voks eller leire. Gutter med tynt eller tynt hår bør bruke leire for en strukturert finish som får håret til å se tykkere ut.

Mannskapskutt

Crew Cut Haircut

Greie over

Kammen over er en moderne herrefrisyre som utstråler klasse og stil. Med kortsider og lengre hår på toppen, blir kammen over hårklipp vanligvis kuttet med en fade eller undercut. Du kan velge mellom mange forskjellige typer fades, inkludert lav, middels, høy, hud og drop fade. Den korte kam over fungerer godt med alle hårtyper, og skaper en profesjonell frisyre for gutter som ønsker et elegant og allsidig utseende. For en edgy touch, kan du alltid be frisøren din om å barbere en hard del for en mer definert stil.

Greie over

Comb Over Fade Haircuts

Falme

Fade er et kort hårklipp for å komme på sidene og ryggen, noe som gir gutta et lite vedlikeholds og moderne snitt som ser slank ut. Den fade hårklippingen vil avsmalne sidene og blande håret kortere for en sømløs finish. Denne hårklippsteknikken kan kombineres med mange forskjellige korte frisyrer for å skape kontrast med det lengre håret på toppen. Lavt koniske fade er ideelt for profesjonelle forretningsstiler, mens high fade gir et edgy og sexy snitt. Midttonen kan være det perfekte alternativet mellom høyt og lavt, og avsmalne håret for et balansert utseende.

Korte fade hårklipp

Fade frisyrer

Quiff

Quiffen har blitt en av de mest populære frisyrene for menn, og tilbyr et stilig og stilig utseende som fungerer bra med kort hår. Quiff -hårklippet er ofte paret med en underskæring eller fade som viser tekstur og styling av det lengre håret på toppen. Når du styler, bruk en sterk pomade eller voks for å maksimere volumet og skape et uformelt utseende. Hvis du leter etter en fasjonabel stil, fortsetter quiffen å være en kul frisørtrend.

Quiff frisyre

Moderne teksturert quiff

Buzz Cut

Buzz cut er en veldig kort hårklipp som ser bra ut med tykt hår for en robust stil. Denne militærinspirerte frisyren kommer med kort hår over hele hodet, noe som gjør den til et lite vedlikeholdskutt for gutter som ønsker et uanstrengt og enkelt utseende. For en moderne variant kan du be frisøren din om en falmet hårklipp på sidene og baksiden. Buzz cut fade kan kobles sammen med en linje opp for å rengjøre hårfestet og fremheve det skarpe maskuline hårklippet. Enten du vil klippe ditt eget hår hjemme med profesjonelle klippere eller bare trenger en klassisk snarvei for å komme i frisørsalongen, er denne stilen verdt å eksperimentere med.

Buzz Cut

Buzz Cut Fade

Fransk avlingstopp

Den franske avlingen er en sjarmerende menns stil som har kort hår på sidene og en lengre fryns. Denne hårklippet med beskjærings topp er kuttet med en fade for å fremheve den kortere frisyren på toppen. I likhet med Caesar -kuttet, blir crop top fade ofte stylet ved å påføre en matt pomade og deretter pusse håret fremover. Smellen foran kan være hakkete eller sløv, men utseendet er unektelig elegant og naturlig. Godt egnet for gutter med tykt, rett og bølget hår, denne beskårne stilen kan være en måte å forandre din stil på.

Fransk avling

Beskjær Top Fade

Bustete hår

Hvis du vil skille deg ut, kan en rotete frisyre være et enkelt utseende for gutter som ønsker en edgy og avslappet stil. Korte rotete stiler er uanstrengt kule og enkle å oppnå, slik at du kan slite håret for en løs og morsom finish. Bruk et lett stylingprodukt for å skape et ujevnt utseende med hendene eller bare la håret falle naturlig.

Bustete hår

Korte rotete frisyrer

Underskåret

Underskåret er et populært menns hårklipp som har en ikonisk og stilig måte å klippe kortsider på. Den underskårne frisyren er trimmet hele lengden, og skaper et jevnt snitt rundt sidene og baksiden. Noen gutter vil koble undersnittet med en fade for et blandet snitt, mens de fleste foretrekker et frakoblet snitt som er definert og tydelig. Undersnittet kan kombineres med forskjellige typer korte hårklipp som glatt rygg, kam over, faux hauk og pompadour for å lage kule stiler.

Undercut Haircuts

Kort undersnitt

Slicked tilbake hår

Den glatte ryggen er en retro frisyre som krever å gre alt håret rett tilbake for et slank utseende. For en moderne stil vil gutta koble den glatte frisyren med en kort fade eller underskæring på sidene for å markere det lengre håret på toppen. Ideell for rette tykke lokker, glatt rygghår kan styles med en sterk pomade eller voks. For tynt eller tynt hår, bør du vurdere å bruke et matt produkt for en strukturert naturlig finish som vil gi håret et fyldigere utseende.

Slicked tilbake hår

Kort slicked tilbake hår

Pigget hår

De siste årene har piggede frisyrer gjort et fasjonabelt comeback med et vågalt og kult utseende. Stikkende hårklipp er attraktive for tenåringsgutter og unge menn som ønsker å skille seg ut. Med en avsmalnende visning eller frakoblet underskjæring ser kort pigget hår best ut når det styles naturlig for en strukturert finish. Bruk et matt voks- eller leirestylingsprodukt for å lage tykke pigger.

Spiky frisyre

Spiky frisyrer for menn

Blåse ut

Blowout er en kortere stil med trimmede sider og lengre hår på toppen som er børstet opp og ut. Kombinert med en konisk fade hårklipp, ser denne nye frisyren frisk og glatt ut for alle anledninger. For å blåse ut trenger du et kvalitetsprodukt, en børste og en hårføner. Påfør stylingproduktet ditt overalt og bruk fingrene til å løfte trådene. Ved lav varme bruker du hårføner for å holde stilen på plass.

Blåse ut

Blowout Taper Fade Haircut

Sidedel

Sidedelen er en klassisk herrefrisyre som har stått tidstesten. Perfekt som en uformell og formell stil, begynner hårklippingen på sidedelen vanligvis med koniske eller falmede sider for å skape den nødvendige kontrasten. For å style blir det korte håret på toppen feid til siden med en kam. Hold utseendet retro og vått med en høyglanset pomade, eller bruk et matt stylingprodukt for en strukturert finish. For en edgy berøring, spør frisøren din om å barbere en hard del eller linje inn i håret ditt. Sidedelen utstråler eleganse som et pent og strukturert utseende.

Hårklipp på siden

Fade på siden

Faux Hawk

Faux hawk er en moderne stil for gutter som ønsker en temmet versjon av mohawk. Denne iøynefallende korte hårklippet, også kjent som en fohawk, tilbyr et trendy og allsidig utseende som er flott for kort hår. Med koniske falmede sider kan du style fauxhauken ved å pigge håret på toppen og skyve trådene mot midten av hodet. Mindre ekstrem enn en tradisjonell mohawk, den korte faux hawk fade er en kul frisyre for enhver fyr å prøve.

Faux Hawk

Faux Hawk Fade

Høy og stram

Den høye og stramme er et veldig kort militært hårklipp som har en hudtoning på sidene og ryggen med en kort stil på toppen. Denne frisyren med lite vedlikehold fungerer godt med rett, bølget eller krøllet hår og gir deg et maskulint, rent utseende som er lett å trekke av. Enten du vil ha et friskt sommerskjær eller en enkel stil hele året, kan den høye og stramme fadesen enkelt styles.

Høy og stram

Høyt og tett hårklipp

Ivy League

Ivy League er en type kortere frisyre for menn med avsmalnende sider og en lengre topp. Som en kombinasjon av sidedelen og besetningen, ser Ivy League -hårklippet smart og raffinert ut, noe som gjør det til et opplagt valg for preppy gutter og moderne herrer. Ved å bruke et lett hårprodukt, oppnås denne sofistikerte stilen med en feid sidekant for et polert utseende.

Kort Ivy League Haircut

Ivy League Fade frisyre

Frynser

Frynsen er en kul frisyre for moderne gutter som ønsker å style lengre hår foran. Fringe hårklipp kommer med koniske sider og kort hår på toppen med litt lengre smell. Denne stilen er populær blant tenåringsgutter og unge menn, og børstes fremover for å dekke en del av pannen. Enten du holder det pent og strukturert eller rotete og bekymringsløst, er utseendet ungdommelig og stilig.

Fringe frisyrer

Fringe frisyre menn

Mohawk

Mohawk er en edgy frisyre som vanligvis har barberte sider og en hårstrimmel midt på hodet. Mens den tradisjonelle versjonen krever glattebarberte sider, kommer den moderne mohawken med en fade for et mindre dramatisk hårklipp. Mohawk fade kommer i mange stiler, noe som gir noen gutter den dårlige gutten utseendet de vil ha. Hvis du foretrekker en kortere topp, kan du få en bred og tykk mohawk med høy hudfade. Bruk et produkt med høy holdbarhet for å holde håret oppe og piggete hele dagen.

Mohawk

Mohawk Fade Haircuts

Pompadour

Pompadouren er en frisyre med stort volum som har gjort et stort comeback de siste årene. Den korte pompadouren kommer med ekstra volum og lengde foran, slik at gutta kan lage signaturpompet for den glatte feide ryggen.

Kort Pompadour

Pompadour Fade Undercut

Side feid underskjæring

For gutter med kort til mellomlangt hår tilbyr den sidesveipede underkanten et sexy, moderne utseende som er vanskelig å slå. Kortsidene er rene og konservative for den moderne herremannen, men håret som er kjemmet forblir flytende og leken. Gutter med middels kort hår kan bruke en lett stylingkrem eller pomade for den perfekte finishen.

Hårklipp fra siden

Kantsiden feid undercut

Kort hår med skjegg

Ta din korte frisyre til neste nivå med skjegg for et robust, stilig utseende. Å vokse et tykt skjegg kan være en fin måte å legge til en annen dimensjon i stilen din. For å beholde et rent utseende, sørg for å vedlikeholde og stelle ansiktshår regelmessig for en ren, men maskulin touch.

Kort hår med skjegg

Korte frisyrer med skjegg

Veldig korte hårklipp

Svært korte frisyrer er alltid enkle og enkle å få med de riktige frisørverktøyene. Med en skallet fade på sidene, er disse edgy moderne stilene enkle å style og vedlikeholde. Du kan til og med klippe ditt eget hår hjemme med gode hårklippere.

Veldig korte hårklipp

Veldig korte hårklipp for menn

Hvordan style kort hår for menn

 • For å style kort hår må du begynne med rent vasket hår som er tørket i håndkle og etterlatt litt fuktig.
 • Bruk et kvalitetsfrisyrprodukt som gir riktig hold, glans og tekstur for frisyren din.
 • For et pent og strukturert utseende med en skinnende finish trenger du en sterk pomade eller gel.
 • For å få et strukturert utseende for en naturlig finish, bruk en matt pomade, voks eller stylingleire.
 • For volum og hold, tørk håret med lav varme for å holde det på plass hele dagen.

Den beste måten for menn å style kort hår er å få en god hårklipp fra en profesjonell frisør. De mest populære korte menns frisyrer har en avsmalnende, falmet eller underskåret side og bakside. Disse kortere kuttene gir grunnlaget for å style alle de kuleste utseende. Når det gjelder det lengre håret på toppen, kan du velge mellom veldig kort og middels kort hår. Med så mange stiler og trender har gutta forskjellige frisyrer for kort hår å velge mellom.

Hvordan style kort hår for menn

De beste produktene for hårstyling for menn for kort hår

For å få det perfekte grepet, glansen og konsistensen trenger du de riktige hårproduktene til menn for kort hår. De mest populære hårproduktene for gutter å bruke er pomader, voks, leire og kremer. Et topprankert hårstylingsprodukt kan hjelpe deg med å oppnå ønsket frisyre. Noen menn foretrekker et lett hold med en matt finish for et strukturert naturlig utseende, mens andre vil ha et sterkt grep med litt glans for en definert stil. For å hjelpe deg har vi samlet denne veiledningen om de beste produktene for kort hårstyling.

Beste hårstylingsprodukter for menn for kort hår

Pomade

Pomade er best for korte frisyrer som trenger et middels til sterkt hold med moderat til høy glans. Pomades er allsidige produkter og ypperlige for rett, bølget, krøllete og tykt hår. Disse topprangerte hårhårsproduktene til menn vil gjøre underverker for ditt stilige hårklipp.

Forhåndsvis produktvurdering Pris
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Easy to Wash Out - All Day Hold For All Hair Styles Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14544 anmeldelser $ 13,96 Kjøp nå
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Oz Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Oz 3866 anmeldelser $ 23,00 Kjøp nå
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Ingen rangeringer ennå $ 18,00 Kjøp nå

Voks

Hårvoks er vanligvis laget med et middels hold og kommer med en matt eller lav glans. Voks fungerer godt med korte frisyrer som trenger tekstur, volum og flyt. Siden de fleste vokshårsprodukter er laget med bivoks, som faktisk får håret til å se fyldigere og tykkere ut, kan dette alternativet være flott for gutter med tynt hår.

Forhåndsvis produktvurdering Pris
TIGI Senghode for menn Matt separasjon Brukbar voks, 3 gram TIGI Senghode for menn Matt separasjon Brukbar voks, 3 gram Ingen rangeringer ennå $ 9,90 Kjøp nå
Hårkrem - Hårgel for menn for matt finish & amp; Medium Hold (2 gram) - Hydrerende hårkrem for menn - Stylingkrem til daglig bruk Hårkrem – Hårgel for menn for matt finish & Medium Hold (2 gram) – Fuktighetsgivende hårkrem for menn… 6 809 anmeldelser $ 12,32 Kjøp nå
Challenger Matte Cream Pomade for menn, 1,5 gram | Natural Finish, Clean & amp; Subtil duft | Middels fast hold | Beste vannbasert hårstylingpasta, voks, fiber, leire, og amp; Gel alt i ett Challenger Matte Cream Pomade for menn, 1,5 gram | Naturlig finish, ren & Subtil duft | Medium… Ingen rangeringer ennå $ 12,00 Kjøp nå

Krem og leire

Styling av krem ​​og hårleire kan legge til tykkelse og kropp til enhver frisyre. Fra lav til middels hold og matt til middels glans, disse hår styling produktene kan være det riktige valget for gutter med kort hår som trenger et naturlig utseende og preg.

Forhåndsvis produktvurdering Pris
Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4.25 Oz Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4.25 Oz Ingen rangeringer ennå $ 20,50 Kjøp nå
American Crew Forming Cream, 3 oz, bøyelig hold med middels glans American Crew Forming Cream, 3 oz, bøyelig hold med middels glans Ingen rangeringer ennå $ 18,50 Kjøp nå
Hårleire for menn | Smooth Viking Clay Pomade for Matte Finish & amp; Sterkt hold (2 gram) - Ikke -fettete & amp; Shine -Free Hair Styling Clay - Mineraloljefri hårprodukt for menn Hårleire for menn | Glatt Viking Clay Pomade for matt finish & Sterkt hold (2 gram) – Ikke -fettete… 3767 anmeldelser $ 13,97 Kjøp nå

Kort hårklipp for menn

 • De mest populære korte hårklippene starter med en fade eller undercut på sidene og baksiden.
 • For å få en stilig kort menns frisyre, bør du vurdere kammen over fade, strukturert quiff, glatt rygg, faux hawk eller moderne mohawk.
 • For et maskulint snitt med lite vedlikehold, bør gutta få en buzz cut, crew cut, high and tight, Ivy League eller fransk avling.
 • Middels kort hår kan være mer allsidig enn veldig korte lengder, noe som gir menn flere stylingsalternativer.
 • Tenk på ansiktsform og hårtype når du velger kortere stiler.
 • Et skjegg kan være et fint supplement til et kortere snitt.
 • Bruk topprangerte hårprodukter for menn når du styler kort hår.