abstrakt mening målning färger färgglada

Samtida målning på din vägg? Det är det rätta sättet att göra det

På förhand vill vi betona att vi vill betrakta begreppet samtida måleri som en utgångspunkt för vårt ämne. För det handlar om hur man använder denna fantastiska konst för att möblera moderna lägenheter. Så vi har också tagit några exempel som också presenterar andra stilar.

Vi står alltid fast vid att det individuella tillvägagångssättet är det rätta för den samtida personen.

Ändå är regler viktiga.

När det gäller samtida målning för din vägg skulle vi säga följande: Du väljer ämnena individuellt. Men här är några grundläggande designtips som hjälper dig att få bästa möjliga resultat.

Författares verk

modern konst indirekt takbelysning matta

Ja, du kan dekorera din inredning med samtida målning av begåvade konstnärer. Det blir lite dyrt. Men stämningen som skulle resultera skulle verkligen vara värt besväret. För det mesta kommer du också att vinna fantastiska designtips. Vem annars, om inte en målare, kan perfekt planera placeringen av möblerna och fördelningen av nyanser i ditt rum? I slutändan kan inte bara väggen utan hela rummet se ut som ett konstverk.

En universell karaktär

modern konst svart vägg

Lösningarna med målning i inredningen är unikt original. Samtidigt kan man dock säga att de kan integreras i nästan alla typer av rum. I den meningen har vi att göra med en mycket universell karaktär. En bra målare kan integrera samtidskonst både i en klassisk miljö och i en supermodern lägenhet.

Berätta om dig själv genom att välja samtida måleri …

modern konst golvlampa silver india

Naturligtvis kan och bör du ge en personlig åsikt om vilken typ av konstverk som kommer att sättas på din vägg. Det är också ett bra sätt att berätta mer om dig själv. Detta är mycket viktigt för de flesta samtida husägare.

Hur ljus kan modern målning vara på din vägg??

modern konst golvlampa soffor zebra

Det skulle vara mest praktiskt om väggmålningen, oavsett om den är modern eller inte, anpassar sig till resten av inredningen. Detta tillvägagångssätt är också det mest praktiska. Så det hela kommer att harmonisera i ditt rum. I slutändan är detta ditt hus, inte ett galleri! Du måste vara bekväm och bekväm där!

Men ibland kan konstnärer skapa mirakel. Du kan skapa kontraster så skickligt att i slutändan till och med den eleganta samtida målningen ser bra ut i en neutral atmosfär. Kolla in andra verk av den valda konstnären. Om du känner att han kan göra det, våga de mer vågade lösningarna som han erbjuder dig.

Valet av ämne

modern konst vardagsrum grå soffa

Inte bara färgerna, utan också temat kommer starkt att avgöra uppfattningen av samtida måleri i rummet. Det finns många möjligheter och du bör inte sätta några gränser för dig själv. Du kan enkelt integrera motiv från hela världen i din inredning med en modern målning. Varje dag kan du känna att du är i din favoritstad, som du av en eller annan anledning inte bor i för närvarande.

livslängd

Samtidsmålning soffbord botten

När du väljer samtida måleri, se till att du inte väljer ett ämne som du kan tycka är för tråkigt efter ett tag. Du måste tänka långsiktigt i detta avseende. Eftersom den samtida eller andra målningen på din vägg i hög grad kommer att avgöra hur du kommer att känna där.

Praktiskt taget visad inredning

fin konstbelysning indirekt

Anmärkningsvärd centaur i svart

Samtida målning Centaur

Dominerande nyanser av apelsin

modern konst brun apelsin

Denna målning representerar djup mening

modern konst gul kudde

   Extravaganta, djärva färger och texturer

modern soffa matta

Skandinavisk livsstil  i det moderna hemmetmodern art matta byrå skänk

  Havsblå målningContemporaryarty målning blått hav

Varm levande atmosfär med beige färger

Samtida målning brun beige

  Feng Shui -stil och accentersamtida konstmålning elefantblå indien

Urban hall design

urban stil målning cykelkrona

Starka färger

modern konstmålning gul fåtölj

Elegant matsal

samtida konstmålning grå väggdesign

Traditionella mönster på väggen

Samtida målning ikat mönster beige

  Inredning i barockstil samtida målning klassiskt soffläder

Skandinavisk inredningslösning

samtida konst målning byrå lampbord

Grå väggmålning i kontrast till väggfärgen

djärva färger som målar sovrumssäng

Inred sovrummet på ett avkopplande sätt

Samtida konstkonstmålning sovrum havet