snygga skor bläckfisk sko design

Ovanliga skor från Kermit Tesoro

Har du sett något liknande förut? Det gör vi verkligen inte. Fancy skor är redan ett mycket populärt modeaccessoar med extravaganta kvinnor. Det är inte för ingenting som Lady Gaga märkte dessa galna damskor av den unga filippinska designern Kermit Tesoro. Den skandalösa sångaren älskar särskilt skorna med skallen på hälen.

Dessa är också en del av Gagas -samlingen på Gilt. Våra favoriter här är helt klart de extraordinära bläckfiskorna. De ser så levande och naturliga ut, som om den konstiga havsvarelsen är på väg att börja röra sig. Varje detalj presenteras mycket filigran och naturligt. En perfekt imitation som är ett klart blickfång på foten.

Lady Gagas favoriter

snygga skor päls beige höga klackar skalle

Tesoro arbetar främst med läder, velour och svart lack. Han är särskilt intresserad av damskor på höga kullar och även de som är helt utan klackar och har en böjd form. Inte mindre effektiva är skorna, som ser ut exakt som gethovar.

Designern använde päls för ett mer realistiskt utseende

snygga skor get hov svart läderpäls

Om rockstil är din grej kommer du definitivt att älska dubbskorna. För er som föredrar glitter och glamour, är paljettskor för kvinnor troligen din bästa insats. För kvinnor som gillar mer subtila och minimalistiska rekommenderar vi de vita läderskorna med vingklackar. Och vaxskorna i svart högglans är helt enkelt för de modigaste modefanatikerna som vågar göra en sådan design.

Skulle detta vara något för dig också?

snygga skor höga kullar svart högglansvax

I en intervju på StyleBible berättar den unga designern vad han tänkte mest när han utformade sina ovanliga damskor och varifrån han får all inspiration. ”Jag vill ge mänskliga avvikelser ett visuellt uttryck genom mina skapelser. Det är en slags tolkning av en persons biologiska och psykologiska avvikelser. Jag har alltid drivits av viljan att skapa kläder och skor vars design är baserad på interna konflikter eller oförmåga att kontrollera primära impulser. “

Ovanlig design för oförglömliga nätter fulla av glamour

ovanliga skor höga svarta paljetter

Mycket ofta i Tesoros samlingar är misslyckande med att strukturera sitt beteende på ett korrekt sätt också en viktig designtanke. Tesoro ger unga, ambitiösa designers tipset att studera hårt, forska, erkänna sin egen styrka och undvika uppror utan anledning.

Mer information: Facebook | Instagram (h / t: skrattretande, stilbibel)

  De djärva dubbade skor

snygga skor coola svarta lädernitar metall

Robusthet med ett industriellt utseende

snygga skor grovt läderspänne metalllook

Graciöst och livligt på foten

snygga skor konst design bläckfisk

Abstrakt sommardesign för riktiga finsmakare

snygga skor träklack blå accent

Skallskorna finns också i mocka

snygga skor konst sko design skalle stycke

För den enkla vintage -smaken

snygga skor vitt läderklack i läder

Den stolta modedesignern och hans extraordinära skapelser

snygga skor av Kermit Tesoro designer