Ovanliga och fascinerande Londons museer

Att besöka ett museum i London är obligatoriskt när du besöker denna stad. Vissa museer är verkligen extraordinära och originella! Idag rapporterar vi om några av dem.

Barndomens museum

Här hittar du definitivt nya idéer för att leka med dina små och du hittar massor av leksaker. De har ett stort historiskt värde. Många är århundraden gamla! Det finns mycket gamla järnskenor och tåg, riktiga blysoldater och dockor från den viktorianska eran!

Barndomens museum

london museums museum för barndom Barndomens museum

london museums museum för barndomen inuti

Museum of Varumärken, förpackningar och reklam

Detta är en annan mycket intressant plats i London som är väl värt ett besök. Du kan lära dig mycket bättre om kommersiell användningshistoria här.

Museum of Varumärken, förpackningar och reklam

london museums museum of brands förpackningar och reklam

london museums museum of brands

Grant Museum of Zoology

Detta är det enda kvarvarande zoologiska museet i London. Det grundades som en undervisningsanläggning 1928. Du kan se mer än 1828 utställningar här idag.

Grant Museum of Zoology

london museer beviljar museum för zoologi

Barts patologimuseum

Expositionen går tillbaka till 1879 och förlorar fortfarande inte sin relevans. Du behöver starka nerver för att titta på alla intressanta utställningar! Här kan du läsa mer om John Bellingham, mördaren av en brittisk premiärminister.

Barts patologimuseum

london museer barts patologi museum

Hornimans museum och trädgårdar

Horniman Gardens and Museum är en annan plats att besöka i London. Du kan se många sällsynta utställningar från flora och fauna här. Du kan prova olika hantverk med dina barn.

Hornimans museum och trädgårdar

london museer horniman museum och trädgårdar london museer horniman museum och trädgårdar trädgård

Pollocks leksaksmuseum

Besök Pollock Toy Museum. Du kommer inte ångra det. Särskilt om du gillar skräckfilmer, missa det inte. Stämningen här påminner mycket om detta.

Pollocks leksaksmuseum

london museer pollocks leksak museum

Clink fängelsemuseum

Letar du efter starka upplevelser? I så fall har du kommit till rätt ställe. Du kan prova olika verktyg för att döda här.

Clink fängelsemuseum

london museer clink fängelset london museums the clink prison museum sign entrédörr