Kan du måla med siffror? Gillar du att ta dig tid att färga i de angivna fälten med lämpliga färgtoner, en efter en, tills du kan se din färdiga bild i slutet? Då kommer du att älska diamantmålning! Den trendiga hobbyen erbjuder något för alla: Den tränar rymdtänkande och finmotorik, främjar koncentrationsförmågan och ger samtidigt utrymme för kreativitet och avkoppling. Och allt detta med en bieffekt som är lika praktisk som estetiskt värdefull: den gnistrande målningen ökar ditt självförtroende, pryder varje rumsvägg och är perfekt som present!

Diamantmålning - trenden som motverkar spännande konstblommor

Time out från en hektisk vardag

Med all den lättnad som modern teknik ger, befinner vi oss ofta i tidsbegränsningar på grund av vår ständiga tillgänglighet. De yttre begränsningarna i vårt prestationssamhälle får oss att andas djupt mindre ofta än vår kropp faktiskt kräver av oss. Försämrade immunförsvar, panikattacker och till och med utbrändhet kan vara resultatet.

Men det är upp till dig! Ta dig tid att koppla av, regelbundet i några timmar för att stänga av, helt för dig själv. Du kommer att se att denna tid inte går förlorad – nyförstärkt och full av energi, du kan sedan utföra det arbete du måste göra dubbelt så snabbt.

Följ vad som är upp till dig. Men vi har en absolut rekommendation: Diamantmålning! I motsats till namnet på den populära tidsfördriv behöver du inte vara en pärla eller konstkännare. Allt du behöver är en som du kan förstå Diamantmålningsinstruktioner samt lite utrymme på vardagsrummet eller köksbordet. Och du är redo att gå!

Diamantmålning - trenden som arbetar mot stressiga vackra rosor

Det har bevisats: kreativa aktiviteter lugnar dig. Tankarna fokuserar på att spela piano, trädgårdsarbete – eller bara avsluta din alldeles egna diamantmålning. Använd den fördelaktiga effekten på ditt psyke och unna dig en annan sorts brytning med den populära trenden.

Du behöver inte göra så mycket för det här: I motsats till en lång bilresa till hälsohotellet eller en dyr massagebehandling är allt du behöver för diamantkonst en uppsättning med gnistrande strass, akryl- eller kristallstenar, en tavla också som applikator och lite vax. I ett ögonblick blir den vita duken ett glittrande konstverk – och din spänning kommer att ge vika för fredligt lugn.

Diamantmålning - trenden som arbetar mot stress elsa frysta

Diamanter är pojkar och flickors bästa vänner

Målet med diamantmålning är lätt att uppnå: du använder en speciell penna för att placera falska ädelstenar av minsta storlek på markerade områden på en självhäftande kudde tills varje område är täckt. Det finns motiv för varje krav och varje erfarenhet: unga och gamla kan välja rätt bild med en 3D -effekt från det omfattande urvalet.

Det är allt där

Med diamantmålning ingår allt:

  • Vald motivduk med självhäftande skyddsfilm
  • Diamanter i alla former och färger, alla med en platt undersida
  • Skål för förvaring, penna och vax för att hålla och placera ädelstenarna.

Diamantmålning - trenden som fungerar mot stress wolf mond diy art

Varje början är lätt

Förberedelsen kostar dig knappast någon tid. Fäst duken på en slät yta, fyll stenarna med den platta sidan ned i skålen som medföljer och öppna burken med vaxet. Innan du hämtar applikatorn finns det bara en sak kvar att göra: stäng av din smartphone och sätt på ”stör ej” -skylten på dörren!

Nu kör vi!

Skala av någon skyddande film från bilden – inte allt på en gång, så att limmet inte torkar ut. Doppa nu målarpennan i vaxet. Långsamt, plocka upp diamanterna och lägg dem på utrymmena. Beställningen är helt upp till dig! När den första delen är klar öppnar du folien en bit till och börjar om. Lösa stenar kan pressas igen i slutet med en pincett. Ditt diamantkonstverk är klart!

fånga dagen

Redan 20 f.Kr. Den romerske poeten Horace rekommenderade oss att njuta av varje ögonblick i vårt liv och inte skjuta upp allt till nästa dag. Med diamantmålning kan du göra just det: fördjupa dig i nuet, njut av här och nu. Vi önskar dig mycket nöje med din nya hobby!

Diamantmålning - trenden som arbetar mot stressfärgad kattunge