smal köksinredning solig idé

 Soliga kompakta kök – smala köksinredningar

 Smala kök kök har ofta en enkel 2 vägg design och säkra sina användare några meter emellan. Dessa kompletta kök är mycket effektiva – de kan användas både snyggt, men också som större rum.

Detta smala kök erbjuder tillräckligt med utrymme och plats för skåp och köksbänkar för att förbereda måltider på vänster sida, bredvid diskbänken.

De enkla linjerna i det här köket får alltid utrymmet att se snyggt ut. Köksapparaterna i rostfritt stål ger hela atmosfären ett lyxigt utseende, medan de gula och vita färgerna får rummet att se större ut.

Smal köksinredning – Planera ditt drömkök med våra konverteringsidéer för en matplats i det smala köket

smal köksinredning dinette trångt

Många sådana smala kök erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme och har samtidigt tillräckligt med plats för en rad fönster. Det enda övre köksskåpet här kännetecknar inredningsstilen, som också imiteras i fönsterutformningen; detta ger det lilla rummet ett elegant utseende med repetitiva element.

I slutet av köksnischen finns en smal bordsskiva inbyggd i basväggen, som välkomnar alla till informella måltider eller inbjuder dig att chatta om de senaste nyheterna över en kopp kaffe på morgonen.

 Röda kök i kök

rött skafferi smala köksinteriörer

Detta färgglada smala kök är indelat i två områden – ett för matlagning och ett för städning. På vänster sida finns diskbänken med en skyddsplatta framför och en diskmaskin. Förvaringsutrymme för disken finns också strategiskt på denna vägg så att den snabbt kan läggas undan. Den andra sidan rymmer skåpen, mikrovågsugnen och är öppen mot fönsterraden som översvämmar hela köket med naturligt ljus.

Levande rött är den dominerande färgen här, balanserad av de vita övre köksskåpen och bänkskivorna i marmor på väggarna. Genom att placera ljusare färger högre upp, på skåp eller på väggarna kan du få det smala utrymmet att se mycket rymligare ut.

 Rustikt nära kök

rustik smal smal köksinredning idé vit svart

Detta vita smala kök har ett perfekt rustikt utseende. Klassiska vita skåp reflekterar ljuset från fönstren här och får rummet att se större ut. En takbåge bidrar också mycket visuellt och hindrar en från att känna sig trång på plats. En servis med ett litet pilmönster ger den avslappnade rustika atmosfären.

 Kompakt enligt Craftsman

smala kök interiörer hantverkare köksstolar kök ö skåp

Detta kompakta korridorkök med en köksö främjar arbetsprestanda och öppnar utrymme för trevliga sammankomster. De olika skåpen, diskarna och kakelplattorna överbryggar stilgapet mellan hantverkarens bungalow från 1920 och det moderna vardagsrummet.

 Färgglatt kök – blåa glasskåpdörrar

ljust färgglada smala kök interiörer kompakt kök

Ta med lite energi in i det skamlösa köket – med färg! Måla insidan av dessa vita köksskåp med glasfront och de kommer att se helt nya ut! Det gammaldags glaset lyser i samma turkos och utstrålar färgen genom hela ditt kök! En billig bänkskiva i laminat fullbordar den färgglada renoveringen i detta enkla smala kök.

Fint, oklanderligt kök

fina felfria smala kök interiörer ljust trä

Arbetscentrumet i detta trånga kök är kompakt och funktionellt, med bara några steg mellan diskbänken och andra köksapparater. Köket är öppet för mat- / nöjesrummet, däremellan finns en böjd köksö eller ett bord som förbinder de två områdena. Enkla linjer kompletterar detta köks profil med platta paneler i rummet, de blanka bänkskivorna i granit saknar medvetet styva linjer.

 Smala kök med skjutdörrar (1)

smala skjutdörrar smala köksinteriörer

Kökskök är vanliga i äldre hem där köket var ett separat smalt rum. Numera ser vi en fördel i att kunna skilja köket från resten av huset. Denna stilfullt utformade skjutdörr påminner om gamla ladugårdar, döljer ljuden och täcker röran när den är stängd. Men glasrutorna på dörren låter ljuset tränga in i det trånga utrymmet.

 Smala kök med dörrar (2)

smala kök interiörer dörrar idé smalt utrymme

Ljusa träfärger och naturliga färgnyanser på väggarna kontrasterar här med det mörkfärgade golvet och de mörkfärgade bänkskivorna, faktiskt i syfte att ge det smala köksutrymmet ett varmt, modernt utseende. De öppna hyllorna ovanför diskbänken undviker att känna sig inslagna eller förtryckta här. Köksapparater i rostfritt stål kompletterar det lyxiga utseendet.

 Smala kök med dörrar (3)

smala kompakta köksluckor trä ljus köksutrustning

Smala kök kräver ofta uppfinningsrika lösningar baserade på rymdutmaningarna. För att spara utrymme har dessa husägare valt en kran som är fäst på väggen ovanför det inbyggda handfatet och kan rotera. En liten kran för filtervatten finns vid kanten av diskbänken. Det finns öppna hyllor överst, faktiskt inte långt från diskmaskinen, så att det är lätt för hemmafruen att ladda ur apparaten.

 Budgetmässigt renovering av köket (Visa 1)

etat smart renovering smala kök interiörer kompakt design

I denna budgetvänliga köksuppgradering har spishällen stannat på samma ställe, men husägarna har sedan länge lagt till en öppen hylla högst upp på en vägg för att se sina samlarföremål. De använde golvplattor för att täcka både ventilen och bänkskivan, vilket är en hållbar, permanent lösning. För de nedre skåpen valde de tvättbara linnegardiner – detta är också ett billigt alternativ till skåpdörrar.

Budgetmässigt renovering av köket (Visa 2)

etat smart renovering smala kök interiörer praktiskt taget mörka

Med en ny färgfärg, kromhandtag och lönndekorativa element får de ständigt vita skåpen ett modernt utseende och de har faktiskt uppdaterats för mindre än $ 500. Det nya fönstret visar ut mot den trädbevuxna innergården. De är också billigare än att köpa ett antal nya köksskåp. Enkla hyllor av furu i mörka toner säkerställer det nödvändiga förvaringsutrymmet här.

 Gör det själv renovering av köket

gör det själv renovering smala kök interiörer ljusgröna färger

Omdesignade skåp och en mysig blandning av material ger liv åt detta kök i köket, som nästan var helt ombyggt av sina husägare. För att uppdatera skåpen med ett fräscht lantligt utseende lade de till folkstolar i dörrarna. Väggenheterna har färgats för att matcha de synliga balkarna i taket. Underskåpen har en dämpad färg. Nya enheter i vittrade brons bidrar till den nostalgiska synen.

 Kök för en kockkök laga kompakta hyllor rätter smala

Små kök, till exempel 2,40 x 3 meter, var tidigare endast avsedda för en kock och utvecklades så. Men de kan fortfarande vara mycket funktionella. Detta rum har en öppen ände och utrymmet mellan matsalen och verandan är mycket lämpligt för sammankomster med vänner. Trägolven hjälper mycket att koppla ihop det lilla köket med den stora matsalen och få atmosfären att se mysig och vänlig ut. De svarta, polerade bänkskivorna i granit har en elastisk yta och är perfekta för att förbereda måltider i det smala köket.

Schackbrädesmönster på golvetschackbräda golv smala kök interiörer tight design

En klassisk design av schackbräda – uppdaterad med ett grönt och vitt färgschema – ger golvet en dimension och får det lilla köket att se större och rymligare ut. Kökskök kan underbart renoveras genom att vara noga med individuella detaljer, kombinera glasdörrar och glasrattar med vita skåp för ett vintagelook. Se hur bänkskivan lämnas öppen mot diskbänken, avsiktligt, för maximal användning!

 Mörka eleganta köksskåpmörka eleganta köksskåp idé kompakt matplats matta blommönster

Detta lilla kök har gjorts om från ett enda stort rum i ett ombyggt vagnhus. Den noggranna ordningen av köksapparaterna här gör arbetet i det här lilla köket väldigt enkelt. Du känner dig inte deprimerad i det här rummet eftersom allt är inom räckhåll – ett eller två steg från diskbänken. För att lägga till lite klass i det smala köket kan du använda fina mörka ytor och köksutrustning, precis som den här husägaren gjorde.

              Vitt smalt kök – praktiska kökshyllor och fat i blått och gult

kompakt smal köksdesign vita hyllor rätter färgglada