feng shui regler ljusgula gröna färska vinglas

Feng Shui regler i köket

Enligt Feng Shui -doktrinen är köket inte bara ett rum där du lagar maten, utan det symboliserar också rikedom och framgång. Så ge den tillräckligt uppmärksamhet. Huvudregel – ingångsdörren ska inte vara i närheten, detta gäller även bakdörren, så att flödet av Feng Shui -energi inte slipper ut.

Feng Shui regler för ett harmoniskt utformat kök

feng shui regler stenmur gul frukt citroner

Maten du äter ger dig energi för livet. Ju mer kvalitet det är, desto mer värdefullt blir ditt liv. Det är vettigt eller hur? Förbered din mat i ett harmoniskt utformat kök. Färsk frukt och grönsaker bör alltid vara med dig. De tros innehålla helande vibrationer från marken som din kropp behöver.

Det är viktigt att tillräckligt med solljus kan komma in i köket

feng shui regler ljusgult rött helt enkelt luftigt

Solljus och belysning spelar också en viktig roll. Luftigt, rymligt, rent, ljust och inbjudande – så beskriver du det perfekta Feng Shui -köket. Få enheter är bättre än för många. Du bör alltid hitta en plats för en vas med blommor eller en blomkruka. Förvara skräpet i köksnischen och glöm inte att kasta det regelbundet. Som vi nämnde tidigare är den gula färgen väl lämpad för köksinredning eftersom den främjar matsmältningen. Följ dessa enkla regler och du kommer att omges av en stark positiv Feng Shui -energi.

Laga mat i en färgstark och rolig atmosfär

feng shui regler färskt ljusgrönt rött helt enkelt luftigt

   

Alla gula toner främjar matsmältningen

köksinredning vit ljusgula blommor vas