Exotisk ansiktsfärg är något som bör bäras i vardagen. De tillfällen som de kan vara till nytta är väldigt många. Karneval och sommarfester är mycket populära. Andra händelser av detta slag är inte heller så sällsynta. Ansiktsfärg behöver inte nödvändigtvis bäras vid ett speciellt tillfälle. Någon gång kan du göra detta som ett litet fritidsprojekt så att du upptäcker en ny sida av din egen karaktär. Kolla in våra fantastiska exempel på detta!

De flesta damer väljer ansiktsfärg som betonar ögonen

rödbrun färgpalett ansiktsfärg indianer

Betona ögonen med ansiktsmålning

De mest populära typerna av ansiktsfärg i indisk stil syftar till att framhäva ögonen. Det första exemplet i dagens artikel visar en fantastisk idé av detta slag.Ögonets naturliga färg accentueras underbart av de bruna ränderna med rödaktig nyans.

Den vita understrykningen nedanför betonar denna effekt ännu mer. Det hela hålls snyggt och enkelt. Denna typ av smink harmonierar underbart med fjäderhårsprydnaden.

Sminkidéer i indisk stil är bara populära i svart och grått

mörkhårig kvinna ansiktsmålning indianer

Svart och grå nyanser

Den mystiska sminken i svart och grått föredras av många kvinnor. Detta ger ett dramatiskt och samtidigt mycket modernt och originellt utseende. Dessa nyanser går ihop med brunt och beige och utgör det fantastiska utseendet på nästa bild. Lämplig för Halloween, men också för snygga karnevalsfester och andra kvällsevenemang. Också perfekt för många tonåringar som vill lägga stor vikt vid sina motstridiga känslor. I nästa exempel nedan ser vi en liknande färgpalett, men den här gången lossnar den fint mot en gul bakgrund.

Gult skulle göra en bra bakgrund för ansiktsfärg så här

gula ansiktsfärg indianer

blått och grönt

För den indiska ansiktsmålningen är kombinationer av blått och grönt lika framgångsrika. I nästa exempel kommer de i form av subtila ränder under ögonen. Dessa, liksom kinderna, betonas underbart. Användningen av vit färg skapar en uppfriskande kontrast. Sådana kombinationer gör ditt utseende väldigt livligt och samtidigt originellt. Matchande huvud och hårtillbehör skulle betona effekten ännu mer.

Kombinera den indiska sminken med en fantastisk huvudbonad!

ansiktsmålning indisk (14)

Dramatisk sminkning och subtil ansiktsmålning

Nästa och de flesta exemplen i vår artikel visar varianter för indisk ansiktsmålning, som faktiskt är ganska lämpliga för ett mycket vardagligt utseende. Vi har tyngre smink för ögonen. Detta är särskilt effektivt genom att använda vita eller svarta ränder. De senare tillämpas på ett sådant sätt att de också betonar skönheten i ansiktets naturliga egenskaper. De flesta damer tenderar att välja denna metod för speciella tillfällen! Hur är det med dig? Ta också en titt på de andra fantastiska indiska inspirationerna för ansiktsfärg, först då fatta ett beslut!

Grönt, beige och rött – den bästa kombinationen för många ansikten!

ansiktsmålning indianer ljusa färger

En passande outfit med indisk ansiktsmålning i hippiestil

ansiktsfärg indisk (15)

Den indiska sminken kan ibland vara mycket subtil men ändå effektiv

ansiktsmålning indisk färgstark kostym

Ett annat bra exempel på indisk ansiktsmålning, bara i två färger

ansiktsmålning indianer daramtischer look

Indisk smink och hår i samma stil! Bra ide!

ansiktsmålning indisk enkel outfit

Ett mycket mystiskt och samtidigt meningsfullt utseende!

ansiktsmålning indianer med vacker frisyr

Ännu ett fantastiskt indiskt utseende med vackert betonade ögon!

grön rand ansiktsfärg indianer

Olika rödbruna nyanser präglar också denna ansiktsmålning

halvrött ansikte ansiktsfärg indianer

Detta är förmodligen det mest moderna sminksexemplet från vår samling!

stridsutrustning ansiktsfärg indianer

Ibland räcker det med en remsa för den perfekta indiska ansiktsmålningen!

svartvitt illustration ansiktsfärg indianer