Johnny Depps frisyrer er like ikoniske og berømte som skuespilleren selv. Depps hår, kjent som en av de mest talentfulle skuespillerne i sin generasjon, katapulterte Hollywoods superstjerne til å bli et internasjonalt moteikon. Faktisk påvirket Depps lange hår i filmer som Blow og hans korte hår i flicks som Public Enemies absolutt menns livsstilstrender den gangen. Hvis du leter etter en ny hårklipp i år, kan du ha hår som Johnny Depp!

Beste Johnny Depp -frisyrer

De beste Johnny Depp -frisyrene er uanstrengt stilige og vakre. Det er umulig å nekte for at skuespilleren utstråler en naturlig stil som ikke kan slås når det gjelder lange frisyrer. Fra hestehale til quiff til glatt hår, sjekk ut vår samling bilder som beskriver hver Depp -hårklipp!

Johnny Depp frisyrer

Johnny Depp Public Enemies frisyre

La oss begynne med frisyren til Johnny Depp’s Public Enemies – en klassisk vintage -forbudshårklipp med en lav konisk fade på sidene og lang quiff på toppen. Det som ble kjent som John Dillinger-hårklippet, er denne strukturerte stilen bra for gutter med tykt rett eller bølget hår som ønsker en kort til middels lang frisyre. Hvis du styler denne kuttet, husk å bruke litt hårvoks eller pomade for å holde håret på plass hele dagen.

Johnny Depp Public Enemies Hair

Johnny Depp langt hår

Med så mange flotte frisyrer er Johnny Depp til syvende og sist mest kjent for sitt lange hår, som han begynte å vokse ut på begynnelsen av 90 -tallet. Depps hår på den tiden var en refleksjon av den voksende grungekulturen i Hollywood, som erstattet stjernens rene utseende. I de kommende årene fungerte Depps lange frisyre perfekt for roller i Sleepy Hollow, Chocolat, What’s Eating Gilbert Grape og Pirates of the Caribbean, for bare å nevne noen!

Johnny Depp langt hår

Johnny Depp kort hår

Som om det ikke var nok å ha kule lange lokker, fremkaller også Johnny Depps korte hår misunnelse! Enten han stylet Donny Brascos glatte rygghår eller Cry-Babys rockabilly quiff-frisyre med avsmalnende sider, det virker ikke som om det er en hårklipp Depp ikke kan trekke av.

Johnny Depp kort hår

Annet kult Johnny Depp -hår

For mer om Depps siste nye frisyrer, sjekk ut galleriet vårt nedenfor!

Johnny Depp Haircut

Kult Johnny Depp frisyre

Johnny Depp frisyre

Kult Johnny Depp frisyre - Blow

Johnny Depp korte frisyrer

Johnny Depp hår i middels lengde

Johnny Depp Haircuts - Kort hår med geit

Johnny Depp Long Hairstyle with Goatee

John Dillinger Haircut

Hvordan ha hår som Johnny Depp

Beste Johnny Depp -hår og frisyrer