spiraltrappa betong vit spiral

Spiraltrappa

Vi har ofta visat dig många intressanta trappidéer, varav några inspirerar med sina fantasifulla former, andra med en enkel och sofistikerad profil. Idag har vi något spännande för dig. Lär dig mer om de unika spiraltrapporna från Rizzi Studio känna till. Det handlar om en harmonisk kombination av sofistikerad design och perfekt kvalitet.

Varje trappa är ett projekt i sig som förbinder golv i ditt hem och inskriver sig i den moderna interiören på ett anmärkningsvärt sätt. Dessa självbärande vindeltrappor var gjorda av betong och bildar en snygg spiral, som å ena sidan är mycket funktionell och å andra sidan spelar rollen som ett ostridigt blickfång. Individuellt prefabricerade moduler sammanförs till en elegant spiraltrappa som finns i 11 standarddiametrar från 125 cm till 300 cm. Arbetet är kundspecifikt och trappan är klädd därefter enligt önskemål. Logiken bakom installationen av dessa trappor i armerad betong förkortar drastiskt monteringstiden – så delarna anpassas och sätts ihop direkt på plats. De består av trappsteg, stigerör och trappstänger. Slutresultatet är en sofistikerad, spiralformad konstruktion som skapar en stabil förbindelse mellan golvet och landningen. Strängarna och stegen kan klädas med trä, rostfritt stål, keramik, marmor eller harts efter önskemål. Spiraltrapporna från Rizzi Studio tillverkas med och utan räcken. I det första fallet är dessa gjorda av rostfritt stål eller aluminium. Sett uppifrån ser de ut som ett felfritt snigelskal.

Ta också en titt på trappmodellerna, vars strängar endast är gjorda av rostfritt stål. De är lika eleganta och stabila och kommer att berika ditt hem på ett elegant sätt. För mer information eller för att beställa, gå till Rizzi Studio officiella webbplats.

Böjda former och fina material

spiraltrappor vita naturstenar ädelträ

Glänsande pastellgult med räcken i rostfritt stål

spiraltrappa betong gul väggbeklädnad natursten

Perfekt för den minimalistiska inredningen

spiraltrappor trätrappor metall trappräcken

Vit marmor och ljusgrå

spiraltrappa spiralbetongmarmor

Ett överdimensionerat skruvhus av betong och aluminium

spiraltrappa uppifrån

Raffinerad design med fint trä och inbyggda lampor

spiraltrappa träpaneler steg infällda lampor

Värdig med mörkt trä

spiraltrappor mörkträsteg aluminium trappräcke

Rostfri spiraltrappa i vitt

spiraltrappor metall spiralträsteg

Enkel elegans i spiralform

spiraltrappor metall trappor spiral vit vägg färg mörk röd

Grafitfärgade trappstänger och räcken av rostfritt stål

spiraltrappor metall trästeg aluminium trappräcke

Eken ger trappan mer värme och komfort

spiraltrappa rostfritt stål ledstång spiral ekparkett

Mörka tränyanser, polarvitt och elegant grått

spiraltrappa minimalistisk design spiralvit