Ett autentiskt hem i Hollywoodstil

Fansen av Marilyn Monroe kan vara mycket glada över att deras idol, symbolen för Hollywood, designades av B. Dmitrovka i lyxlägenheten i Moskva. Och designerföretagen Geometrix design gjorde detta projekt till verklighet. Elena och Micharel Miroshkin är de två duodesigners som har arbetat tillsammans i 10 år.

Denna lägenhet är inspirerad av Hollywoodkulturen och kombinerar dekorativa och designmotiv specifika för Hollywoods storhetstid. Båda konstnärerna har synkroniserat era arkitektoniska element och synkroniserat dem med dem. Denna stadslägenhet med ett spektakulärt, märkligt utseende är slutresultatet av detta samarbete. Den levande atmosfären är balanserad och mysig på samma gång och ser fortfarande överdådig och exklusiv ut.

Lyxig lägenhet i svartvitt högglans

 De svartvita nyanserna utgör faktiskt denna klassiska charm, varför de två använde dessa färger. Skimrande marmor och dramatiska ljuskronor lägger till extra intresse och överklagande här. Utrymmet präglas av gamla accenter och moderna texturer och ytor – grekiska kolumner och målningar av Marilyn Monroe. Visst skulle den begåvade skådespelerskan älska att bo i en sådan lägenhet.

 Master bedroom att beundra

Komfort och lyx i ett   

Rund väggspegel i sovrummet

Snövit stoppade soffor

Mönstrad vägg i en elegant, tematisk livsstil

Fristående, massiv vägg som skiljevägg

Matbord med stolar – överhöga ryggstöd

Excentriskt utformad matsal

  Vågig väggbeklädnad