kök uppsättning tegel vägg tulpaner bordsdekoration

Lantlig stil eller hur du bekvämt inreder lägenheten

Lantstilen upptäcktes i USA i början av 1900 -talet. Men det blev så populärt på 70 -talet. Detta kan också beskrivas som en lantlig stil. Om du vill dra paralleller kan du inte låta bli att tänka på Provence.

Skapa en mysig relaxavdelning

Inred lägenheten bekvämt öppen lila matta

Men låt oss stanna utomlands idag. För i lokal countrystil hittar du fantastiska fastigheter. Du kan också integrera dessa i ditt hem och på så sätt inreda din lägenhet mer bekvämt.

Fräsch köksdesign i lantlig stil

kök vackra levande idéer sisal matta lantlig stil

Praktiska lösningar

När vi kommer tillbaka till Provence kommer det att sägas att en av de viktigaste skillnaderna är prioritet. För i Provence letar du efter en koppling till naturen och romantiken. När det gäller lantlig stil måste allt vara supermysigt i första hand. Så här ska föremålen vara som du väljer till din mysiga heminredning. Helst ska de vara gjorda av trä eller metall.

 Den färgade mattan skriver sig utmärkt i rumets inredning

Inred lägenheten bekvämt färgad matta vit soffa öppen spis

Det kan vara mindre samtida

Detta är också superspecifikt. Många andra “lantliga” stilar, inklusive Provence, är begränsade till de dekorativa och stilistiska aspekterna. Men i countrystilen kopieras också funktionalitet från tidigare tider. Vissa människor gillar det, de vill inreda sina lägenheter bekvämt och klara sig utan modern teknik. Men alla är faktiskt medvetna om hur allvarligt dina sinnen stressas och störs av moderna enheter. Tycker inte det är till hjälp att bli av med dessa influenser lite?

Bekväm hörnsoffa med kuddar

Inred lägenheten bekvämt mjuk matta kuddar

Kombinera färger

Möblera lägenhet bekvämt öppen planlösning vardagsrum kök

Naturligt och miljövänligt

Användning av alla möjliga naturmaterial är en del av definitionen av lantlig stil, ur modern synvinkel har vi att göra med ett mycket miljövänligt förhållningssätt. Om du inte har möjlighet att inreda ditt hem i lantlig stil, så finns det också konstgjorda alternativ. Stora och välgjorda imitationer skulle också vara helt acceptabla med modern inredning.

Lantligt kök med ett industriellt utseende

Köksinställd lantlig mysig hängande lampa

Rustikt soffbord

Inred lägenheten bekvämt vardagsrum soffbord

Naturliga nyanser

Om du har en lägenhet ställa upp bekvämt skulle vilja, då representerar de naturliga nyanserna ett mycket framgångsrikt botemedel.I lantlig stil är dessa rikliga. Vissa är mer typiska än andra. Så när det gäller lantlig stil bör du fokusera mer på vitt, beige, grönt, blått och gult. Medan vi handlar om naturliga nyanser vill vi provocera dig med följande fråga: Visste du att det finns kulturella skillnader i definitionen av naturliga färger? Den mexikanska landsbygdsstilen kännetecknas av ljusorange nyanser! Vi européer är mer reserverade. Hur kunde man avgöra amerikanerna??

Utrustning av ett elegant lantkök

kök vita köksskåp barstol rustikt bord

Sten- eller trägolv

Naturliga kakel eller trä är de två möjliga varianterna om du vill inreda en lägenhet i den här stilen. Vi tycker att de båda är ganska bekväma. Vad skulle du välja??

Snygg hörnsoffa och fantastiska väggdekorationer

Inred vardagsrummet mysig inredning hörnsoffa

Enkel väggdesign

Väggdesignen måste vara enkel, men väldigt mysig. Enkel stuckatur, men också imitation av tegel eller stenar kommer att ifrågasättas i detta fall.

Tegelvägg i köket

sätta upp kök accent vägg rött tegel vägg hängande lampor

Stuck och träbjälkar i taket

Även här finns det något som heter modernitet. Du borde definitivt klara dig utan de moderna lösningarna. Som jag sa garanterar dessa gamla metoder att sinnena slappnar av. På så sätt kan du bekvämt möblera lägenheten utan att investera mycket resurser och pengar.

Kombinera träbjälkar och ljuskronor

köksinredning träbjälkar kök ö ljuskronor

Bekväma och funktionella möbler

Möbler, som allt annat i lantlig stil, måste ha varit tillverkade av naturmaterial. Antalet objekt får inte vara för högt. För att göra detta måste de vara särskilt funktionella.

Designa ett mysigt vardagsrum i lantlig stil

vardagsrum inredning lantligt rustikt sidobord

Lägg till färska gröna accenter

vardagsrum inredning gröna accenter vit soffa

skorsten

I en lantlig miljö måste det absolut finnas en öppen spis. Men det borde se lite äldre ut när det gäller design. Motsvarande tillbehör kan också hjälpa mycket i detta avseende.

Brinnande öppen spis

vardagsrum mysig inredning öppen spis blommor bordsdekoration

Skapa en mysig atmosfär med en öppen spis

vardagsrum eldstad sisal matta grå soffa

Stora små saker

Vi gjorde jämförelsen med Provence i början av vår artikel och inkluderade den sedan igen flera gånger. Vid denna tidpunkt kan den listas igen. De små sakerna från vardagen, som stövlar, korgar och specifika kläder, kommer att bidra mycket till den autentiska lantliga atmosfären.

Trägolv och träbjälkar

lägenhet bekvämt inredd trappa lantlig stil

Ett mer modernt vardagsrum med en kohudsmatta

Inred lägenheten bekvämt brun soffa kohudsmatta

Denna röda tegelvägg är accenten i det här köket

Ställ upp köket trägolv tegelvägg köksö

Enkel och snygg köksinredning i vitt

lägenhet bekvämt inredd kök utrustning lantlig stil

En växt kommer att krydda lantköket fantastiskt

köksinredning vit möblering köksö