Utanför skiner solen starkt och med dessa sommartemperaturer brukar de flesta tänka på att bada i trädgårdspoolen, uppfriskande drinkar och utsökta mellanmål på kvällen. Ja, men hösten kommer om ett par veckor och kommer att ge ljusa färger och svalt väder. Är du redo för den nya säsongen? Vet du vad som fortfarande är aktuellt inom rumsdesign och vad som försvinner? För att kunna hjälpa dig i förväg visar vi idag några nya trender inom interiören som säkert kommer att efterfrågas i höst och kommer att bli väl mottagna. För bättre information om vad som redan finns ute måste du klicka här. Om de senaste trenderna inom fashionabla färger och texturer väcker ditt intresse, klicka här.

Det som fortfarande är på topp under hösten?

möblering idéer trender för hösten i sovrummet, färgade sängkläder är ett måste

Idag har vi att göra med andra inredningstrender för hösten 2017, som framför allt ökar mysets hem i dystra dagar och väcker dem till liv. Och du vet säkert av egen erfarenhet att ett trendigt utseende inomhus eller utomhus bara har en positiv effekt på vårt humör under höstmånaderna.

Hur uppnår du allt detta? Håll fast vid det och låt oss fråga ytterligare!

Skapa en avkopplande teknikfri reträtt

Moderna digitala enheter är ett måste i vardagen idag. De gör tillgång till viktig information snabbt och enkelt. Kommunikation mellan människor via mobiltelefon är mer populär än någonsin. Men du kanske bara känner dig överväldigad av för mycket modern teknik ibland, eller hur? Då är nästa trend för dig. Kommande höst kommer mysiga, mer intima områden att vara populära i alla hem. Dessa avkopplande retreater fungerar som teknikfria zoner, där du kan hitta verklig avkoppling och avkoppling från vardagens stress. Ett sådant rum utan moderna tekniska enheter borde uppenbarligen vara sovrummet. Omge din sovplats med baldakiner och spetsgardiner som hänger från en träbalk och du skulle känna att du är i sjunde himlen. Du kan också skapa ett bekvämt läshörna där du kan spendera timmar på att läsa dina böcker. En hängmatta och mysiga kuddfiltar skulle avrunda detta romantiska, till och med något nostalgiska utseende.

 Det är bättre att lämna alla elektroniska enheter borta från din relaxavdelning!

idéer för den kommande hösten är svart och mörkgrön att föredra

En himmelssäng skulle vara perfekt för ditt eget personliga utrymme

trender-i-inredning-design-för-den-kommande-hösten-i-himmelssäng-i-sovrummet

Nostalgisk stil i en modern inredning

På något sätt är vi vana vid att nostalgi och romantik ofta går hand i hand. De nya trenderna för hösten 2017 bevisar detta faktum igen. I åratal var söt tusenårig rosa en dominerande färg inomhus. Nu är det över! Hösten 2017 ökar de röda tonerna! De tar med en stark burk romantisk vintage -stil in i våra fyra väggar. Från det rosa-röda vintage-porslinet till mjuka dekorativa kuddar till fint utformade planteringar i rött, allt i denna nyans är banbrytande. Den rosa-röda färgen är alltid väldigt slående, så att varje hemtillbehör i denna nyans uppdaterar din interiör och lätt blir ett riktigt blickfång. Presentera även några blommotiv i samma färg och du kan inte gå fel! Men tvärtom! Din interiör ser designad ut enligt de senaste trenderna för hösten 2017.

Söt rosa måste gå nu, rosenröd kommer in på scenen!

trender inom möblering av rosa inredning för kommande höst

Röda toner ger dynamik till inredningen

trender-i-inredning-design-röda-toner-krydda-upp-i-vardagsrummet

Kombinera milda nyanser

trender-i-inredning-design-mild-vägg-måla-och-eldstad-göra-rummet-mysigt

Eftersom vi för närvarande pratar om nostalgi och romantik i inredningen vill vi uppmärksamma dig på en annan intressant trend inom husdesign. Handvävda täcken som var superpopulära på 80-talet är nu tillbaka på modet. De passar underbart med alla sovrum, oavsett om det är modernt eller traditionellt.

Ta med mys i inredningen med tillbehör

trender-i-inredning-design-för-den-kommande-höst-filtar-för-mer-mysigt

Och ytterligare ett tips: du kommer säkert att veta att vita sängkläder nu verkar tråkiga! Lita på bekväma, färgglada lakan som ger mer värme och gott humör i sovrummet!

Vad är fortfarande IN i interiören från nästa höst?

Terrakottakakel är tillbaka! Och om du frågar oss var de aldrig ute! Lägg rumsgolvet med klassisk stengods för att ge din inredning mer värme och karaktär. De vackert mönstrade terrakottakakorna sprider också en nostalgisk och romantisk stil i ditt hem!

 Terrakottakakel är tidlösa

inredning-idéer-för-höst-terrakotta-golv-kakel-i-köket

Nu är deklarationstaken IN! Rikta blicken uppåt så ser du snart att du har stor frihet för din kreativitet. Varför ska taket vara vitt? Detta kan målas i en stark färg, även dekorerad med vackert mönstrade tapeter. Frilagda balkar är inte längre rustika, de är trendiga i husdesign. Bevara romantiken från förr! Det finns inga gränser för din uppfinningsrikedom när det gäller att designa taket!

 Frilagda takbjälkar ser inte bara rustika ut, de är också trendiga i modern design

inredningsidéer trendiga idéer för taket i köket för hösten

Det finns dock stora förändringar i färgschemat – mörka färger kommer att öka under hösten! Badrumslampor i matt svart är nu trendiga, eleganta köksmaskiner i samma färg är den absoluta succén i det moderna köket efter sommaren!

Köksapparater, lampor och andra rumstillbehör i matt svart är IN!

möblering-idéer-trender-för-den-kommande-hösten-svarta-tillbehör-i-badrummet

Utesäsongen kommer att förlängas så långt det är möjligt

På hösten är vädret fortfarande ljummet på många ställen och folk vill stanna ute längre. Du letar efter nya sätt att göra just det innan det blir riktigt kallt. Verandan, uteplatsen eller sittplatsen i trädgården blir mer och mer bekväm och hemtrevlig. Beroende på den tillgängliga budgeten och personliga preferenser kan du designa ditt utomhusområde med en öppen spis eller utomhusvärmare för att njuta av mer värme ute även på dystra dagar. Som du kan se flyttas det mysiga vardagsrummet allt oftare utanför. Denna nya trend suddar lätt ut gränserna mellan inomhus och utomhus. Naturen har flyttat in i interiören i åratal, men på hösten kommer den omvända tendensen att vara mycket uttalad – boytan kommer definitivt att flyttas utanför. Man försöker njuta av sommarsäsongen, det fina vädret och den rena luften så länge som möjligt.

 Sätt upp en mysig uteservering och njut av höstsolen där!

möblering-idéer-tendenser-för-höst-skapa-mysiga-bo-områden-utanför

En väl utvecklad trend under den kommande hösten: bostadsutrymmet flyttas utanför!

trender för den kommande hösten för utomhus

Hösten är också den bästa tiden att ta hand om din trädgård och dina husväxter. Vid kallt väder, ta tillbaka krukväxterna in i huset, där de kommer att vila bra. Uppdatera din interiör och designa den i harmoni med de varma höstfärgerna. Orange, solgult, rött och chokladbrunt är allt raseri på hösten. Mörkgrönt firar också sin stora comeback! Dessa färger gör ditt bostadsutrymme mycket mysigare, tystare, mer inbjudande. Kan du be om något bättre??

 Innan den första frosten måste du ta dina krukväxter inomhus!

trender för utomhus mysig för hösten

 De typiska höstfärgerna – orange, röd, chokladbrun och mörkgrön råder inne och ute!

interiör-idéer-för-höst-mörk-gröna-väggar-och-färgade-mönster

Inred ditt hem enligt de senaste inredningstrenderna och välkomna hösten snart!

 Framväxande trender i interiören som förtrollar!

inredning-idéer-i-svart-för-den-kommande-hösten

trender-i-möblering-på-hösten-mörk-grön-fängslar-utsikten

trender-i-inredning-design-för-hösten-baldakin-säng-uppdaterar-atmosfären