flytande säng gemensam metall konstruktion loft

Flytande säng: en nödvändighet och ett nöje i modern inredning

Flytande säng, veranda gunga, hängmatta – det här är alla saker i trädgården som säkerställer lugn, lugn och harmoni. Under de senaste åren har design ofta försökt kombinera dessa med varandra. Det finns modeller där det inte kan tilldelas exakt vad det är, eftersom det här är hybrider.

Så vad är en flytande säng? Detta är en flytande konstruktion där du kan ligga och sova. Idag ska vi presentera några fascinerande lösningar av detta slag. Många har utformats för utomhusbruk i enlighet med säsongen.

Zen humör

flytande-säng-zen-trädgård-damm-vatten rosor

Här har vi en stor flytande säng, som är en symbol för avkoppling och lugn. Du har en grön mosmatta under och även en dekorativ sjö. En ädel och säkert superhälsosam middag kan serveras bredvid.

Indiskt tält

flytande-säng-indisk-säng-hängande

Här är dagens första hybrid. Det är en blandning av indisk och flytande säng. Vissa människor kan koppla av i den och uppfylla sin barndomsdröm samtidigt.

Ädel flytande dubbelsäng

flytande-säng-hängande-madrass-kudde-rep

Nu kommer vi till något som definitivt kan gynna stämningen i ett romantiskt sovrum avsett för två personer. Hänger något över golvet, minimalistisk, original och med en omisskännlig designdesign, kan detta vara flytande säng för många människor.

Något för gästrummet

flytande-säng-metall-rep-hängande-konstruktion

Vill du utrusta ett trångt utrymme som rum? Men visst vill du att dina gästers vistelse ska bli oförglömlig och unik trots de mer komplicerade omständigheterna? Varför inte integrera en stor flytande säng. Även i en enkel form skulle detta kunna sprida en unik och omisskännlig stämning.

Dubbelsäng med flytande dubbel nivå

flytande-säng-två-nivå träram

Dubbelsängar har många olika koncept. Du drar också nytta av idéerna om andra typer av modeller. Här har vi en övre plan som byggdes upp som en flytande säng.

Ädel och rustik

flytande-säng-rep-träplankor-virkade-vita-filt

Denna lösning är stilren och rustik på ett mycket modernt sätt. Den förlitar sig på kontrasten mellan den till synes grova konstruktionen av ojämnt långa balkar och de snövit, mysiga texturer som den dekorerades med.

Minimalism på verandan

flytande-säng-terrass-metall-kedjor

Här har vi ett utdrag som föreslår ett super modernt arkitektoniskt koncept. Detta tycks fokusera på den sömlösa kopplingen mellan insidan och utsidan. Du verkar flyta på nivå med trädtopparna i skogen. Så här andas barn till fullo!

Flytande säng som verkar falla från taket

Vi hörde talas om en säng som kan fällas ut och fällas ner. Vad är det för en modern mekanism, tack? Sängen är gömd i filten. Efter att ha öppnat den kan du flyta underbart med den, eller hur?

Flytande säng på väggen

flytande-säng-sovrum-modern-design

Detta är också en mycket modern och populär konstruktion just nu. Här är den flytande sängen fäst vid väggen. Så allt i rummet verkar luftigare och öppnare.

Flytande säng i industriell stil för hem och veranda

flytande-säng-metall-kedjor-rep-träplankor-vitt-linne

I slutet har vi två exempel, med ett minimalistiskt och ett industriellt utseende. Som du tydligt kan se är detta ett koncept som fungerar underbart i ett inre rum, men också på en veranda!

Koppla av i gott sällskap

flytande-säng-täckt terrass