Vi vet alla av egen erfarenhet att de vackra juldekorationerna skapar ett gott humör och fungerar som en må-bra-faktor i rummet. Strax före det största familjefirandet försöker vi dekorera de fyra väggarna hemma på ett sådant sätt att alla känner sig hemma. Och vad gör det första goda intrycket på de människor som kommer in i huset? De festliga dekorationerna i trapphuset, förstås. Rätt dekoration i trappan kan göra ett trevligt intryck på dina gäster och välkomna dem. Det är också viktigt att varje familjemedlem hälsas av juldekorationer när de kommer in i huset. Av dessa skäl har vi valt ut några intressanta idéer för juldekorationerna i trapphuset för dagens artikel och vill presentera dem för dig direkt. I text och bilder lär du dig här hur du kan dekorera din trappa till jul och göra stämningen inbjudande och frestande för jul.

Nu kan du dekorera trappan till jul och fira den stora festen i dina egna fyra väggar!

Dekorera trapphuset till jul

  • Klassiska idéer om hur man dekorerar trappan till jul

Den vackra juldekorationen i trapphuset bestäms av olika aspekter, men i första hand råder det utan tvekan hela färgpaletten där juldekorationerna utförs. I vårt följande fotogalleri kan du se klassiska varianter av hur du kan dekorera trappan till jul.

Dessa är naturligtvis i de typiska färgerna – vitt, rött och grönt, eftersom denna dekoration alltid ser glad och uppmuntrande ut och sprider ett gott humör i trapphuset. Den klassiska juldekorationen i trapphuset måste innehålla några dekorativa element, det här är de festliga kransarna gjorda av vintergröna grenar. Du kan göra dessa själv eller köpa bra imitationer av grangrön och hänga upp dem i trapphuset. Dekorera även räcket med sagoljus, lysande stjärnor och klockor så skapar du ett fantastiskt blickfång! Och så att du kan sätta pricken över i: et här juldekorationen i trapphuset, hänga upp röda julstrumpor där och beundra ditt arbete!

Ja, precis så här ser den klassiska juldekorationen ut i trapphuset!

Juldekorationstrappa

Med den klassiska juldekorationen i trapphuset ska inte heller andra dekorelement saknas. Det här är de glittrande julbollarna och de röda rosetterna. Dessa kompletterar det festliga utseendet och fungerar som stora höjdpunkter mellan grangrönan. Som du kan se själv har du gränslös designpotential med julpyntet i trapphuset och det är helt upp till dig hur du använder dem. Ta hänsyn till särdragen i din trappa och designa en individuell juldekoration där i de klassiska julfärgerna. Detta kommer bara att göra ett trevligt intryck på unga och gamla under adventstiden!

Klassiskt julpynt i trapphuset i de typiska färgerna vitt, rött och grönt ser alltid härligt ut

Klassisk juldekorationstrappa

Trapphuset kan också inredas enkelt och stilfullt

Trapphus grön krans

  • Dekorera trapphuset enkelt och stilfullt

Förutom de klassiska varianterna för juldekorationen i trapphuset har väldigt enkla, men definitivt snygga designalternativ i trappområdet också blivit mycket populära den senaste tiden. Försök att göra kransar av naturmaterial och använd naturens gåvor för att dekorera dem. Granar, tallkottar och nypongrenar är i de flesta fall tillräckligt för att skapa en förtrollande juldekoration i trapphuset. Iögonfallande är de skickligt sammanvävda sagoljusen, som får stämningen att lysa och bjuder in festen i huset.

Denna dekoration ser enkel och elegant ut på räcket

Dekorativa räcken

 Använd röda rosetter för att hänga gröna kransar på räcket

Julkrans vacker dekorativ trappa

Om du gillar minimalistisk design och vill dekorera trappan till jul kan du göra det väldigt enkelt. En grön grankrans säger ibland mer än glittrande julbollar och glänsande stjärnor eller klockor. Som överallt i lägenheten visar du din egen stil med dekorationen i trapphuset och sätter din individualitet i rampljuset.

Dina juldekorationer i trapphuset kan reduceras till grangarlander och ändå vara snygga

Idéer för juldekorationstrappa

 Juldekorationerna i trapphuset uttrycker din individualitet

Fir garland trapphus

De snygga juldekorationerna i trapphuset ska inte nödvändigtvis göras i festivalens klassiska färgpalett. Det kan snarare vara i andra färger som bättre matchar din inredning. Följande bilder illustrerar denna dekorationsmetod ganska bra.

 Vissa husägare klarar sig helt utan den röda färgen i sitt julpynt i trapphuset

Modern juldekorationstrappa

 Låt sagoljusen på julgranen i trapphuset lysa!

Julgranstrappa

 Eller föredra dessa mycket enkla julpynt?

Festligt dekorera trappan med julpynt

 En snygg juldekoration är alltid iögonfallande!

Idéer för juldekorationer med girlandstrappor

  • Ställ in förtrollande accenter i trapphuset

Många husägare väljer en blygsam dekoration av räcken, men lägger till charmiga accenter i trapphuset. En vacker julkrans på väggen eller en liten julgran i entrén distraherar lätt blicken från kransarna på räcket, men välkomnar dina gäster varmt! Det ser också bra ut-eller Fotovägg alltid frestande och det kan enkelt integreras i juldekorationerna i trapphuset. Du kan rita ytterligare designidéer för juldekorationerna i trapphuset från följande bilder och imitera dem hemma om du vill.

Freshideens redaktion önskar dig en god jul!

Vita ljus, en lykta och glittrande kransar i trapphuset tar alla varmt välkomna

Trappuppredning till jul

 Några fint inslagna presenter presenterar juldekorationen i trapphuset

Vackra juldekorationer

 Detta ovanliga substitut för en traditionell krans ser frodig och snygg ut

 Elegans finns ofta i enkelhet.

Julpynt i trapphuset

 Enkla julpynt i trapphuset väcker dock allas uppmärksamhet

 Enkla juldekorationer i trapphusidéerna

Dekorera din trappa till jul med uppmärksamhet på detaljer!

Trappdekoration

 Det vackra julpyntet i trapphuset ger de små mycket glädje

trappa Vackra juldekorationer

Fira en underbar jul med dina nära och kära!

Vacker juldekorationstrappa