herrgårdar lever i takbjälkar

Hemligheten med inre balans

Har du uppfunnit en fristad för dig, där du kan slippa stressen i vardagen. Var är hemligheten bakom balansen mellan arbete och privatliv dold? Har sinnesro ett pris? Alla ställer ofta sådana frågor. Jag har hittat svaret för mig personligen … Att bo på en vacker, mysig vind kan vara nyckeln till ditt inre jag.

Nedan har jag samlat några nya idéer för dig så att vår morgondag kan erbjuda bättre utsikter.

Varför ska du bo på vinden?

mansards bor golvlampa

mansard bor i sluttande balkar

Trots det begränsade utrymmet ser vindsvåningslägenheter alltid gästvänliga ut. Njut av de lugna stunderna med din familj. Att dricka kaffe framför fönstret kan förvandlas till ett välbekant ögonblick. Bara prova det!

Velux fönster

 herrgårdar bor ljust

mansard bor i blommig tapet

Generellt sett har Velux taklägenheter fönster. Detta kan vara en stor fördel för dig. Det har bevisats att naturligt ljus är viktigt för vårt välbefinnande, kan förbättra vår prestanda och minska stress. Velux -fönster är unika i sin stil och om du har tur kommer du att njuta av en magnifik utsikt!

Förbli ostörd

mansards upptar en sittgrupp

Att bo på vinden bidrar också till att du förblir ostörd. Att ha privat tid anses vara en lyx i dessa dagar. Tillbringa kvalitetstid med din familj!

Speciellt för frilansare

mansards bor i ett runt bord med stolar

mansards bor på arbetsplatser

Låt oss säga att du är frilansare! Att bo på en vind ger dig möjlighet att utveckla din kreativitet. Allt du behöver är naturligt ljus och en bekväm stol.

Kombinera allt helt

herrgårdar bor i färgglada möbler

Kommer du ihåg dina favoritgardiner? Fram till nu var det omöjligt att kombinera det med resten av möblerna. Nu är problemet löst.

Tilläggsmöbler

mansards bor i trappor med 2 sängar

mansard bor i lila sängar

I så små utrymmen måste du vara särskilt kreativ när du utformar dina personalfrågor. Här är några förvaringsidéer. Och ordet – tilläggsmöbler …

idyll

mansard levande trätak

Vilken idyll! Inget buller och ingen risk för översvämningar!

Bekvämt läshörna

mansarder upptar fåtöljer

mansards bor läshörna

Lutande väggar är perfekta för att skapa ett läshörna. Lägga till bokhyllor, tidskrifter och fåtöljer – allt detta kan göra ditt magiska bo ännu mer mysigt.

Romantisk påverkan

mansardar bor i vitt tak

mansarder bor under himlen

Ge dina barn möjlighet att sova direkt under stjärnorna. Alla dina drömmar kommer att gå i uppfyllelse. Släpp in en bit romantik i rummet och fördjupa dig i kärlekens värld med din partner. Månskenet smeker dina ögon …. vackert!

Har du redan bestämt dig för att bo på vinden? Det gör jag verkligen!!!

Källa: Stroitelni.bg