Probabil cel mai mare retailer online Amazon a recunoscut deja anul trecut că în curând va fi implementat un proiect complet nou și inovator. Un robot Amazon intră pe piață! Ar trebui să fie numit Vesta și să poată face mult mai mult decât roboții de casă convenționali care aspiră și curăță doar geamurile. Potrivit Serviciului Financiar SUA Bloomberg Roboții ar trebui testați în gospodăriile angajaților Amazon până la sfârșitul anului 2018 și puse la dispoziția consumatorilor în 2019.

Robotul Amazon Vesta este așteptat cu nerăbdare de mulți

amazon robot vesta

Robotul de casă Vesta a fost numit după zeița romană a casei și a vetrei și, în consecință, este responsabil pentru menținerea oamenilor distrați pe lângă treburile casnice. Conform rapoartelor mass-media, este echipat cu camere puternice și software pentru recunoașterea imaginii. Așa că se va putea mișca prin camere ca o „mașină cu conducere automată”.

Experții spun că robotul Amazon Vesta este o încercare de a oferi popularului asistent vocal Alexa un corp și de a înlocui difuzorul Echo.

Amazon vrea să apropie viitorul

amazon robot vesta divertisment casnic

Până în prezent, Alexa a funcționat destul de bine cu Echo. Acesta este în mod constant dezvoltat și îmbogățit cu noi „abilități” care oferă utilizatorului și mai mult confort și divertisment. Cu toate acestea, Alexa este încă ceva static și nu are încă forma potrivită, așa cum mulți dintre noi ar dori să vadă. La fel ca legendarul Threepio (C-3PO) din Star Wars, de exemplu.

Roboții umanoizi au fost râvniți ca o viziune de zeci de ani

amazon robot vesta innovation 2019

În vremurile noastre de accelerare și digitizare enormă, nu este surprinzător faptul că piața roboților casnici se estimează că se va tripla în următorii cinci ani. Pe lângă Sony, LG și Toyota, Amazon este și unul dintre jucătorii cheie care investesc mult în dezvoltarea roboților. Proiectul Vesta este cel mai recent exemplu în acest sens și suntem încântați să vedem ce ar putea ieși oficial din departamentul de dezvoltare Amazon Lab 126 anul acesta.

Cumpărarea unui robot Amazon în 2019 ar fi bine!

Cine știe, și Vesta ar putea arăta așa

robot amazon 2019 vesta

Bună companie în casă

amazon robot vesta home robot

Un coleg de joacă pentru copii?

robot vesta amazon 2019

home amazon robot vesta

Sau o asistență foarte dezvoltată care ne îmbogățește cu inteligența sa artificială

robot vesta amazon 2019 cu asistent vocal Alexa