Merită o privire!

2016 nu a fost deloc un an ușor pentru Celine Dion. Și-a pierdut soțul și fratele într-o săptămână. Îi dorim emoții bune pentru 2017. Astăzi vorbim despre un subiect puțin mai fericit. Vă arătăm vila dvs. frumos mobilată din Paris. A fost odată o bijuterie în designul interior. În plus, este acum disponibil pentru „modestul” 9,5 milioane de dolari.

Spații eclectice și mai private

Stilul eclectic și împărțirea interiorului în mai multe camere private caracterizează reședința lui Celine Dion din Paris. Casa are 5 dormitoare, fiecare cu baie proprie. Aici există, de asemenea, un home cinema, cramă, spa și sală de fitness. Casa are patru etaje, la care se poate ajunge printr-un lift.

Vedete celebre și apartamentele lor – construcții la nivelul camerei

vedete celebre celine dion

Construcțiile din podea până în tavan domină camera de zi. Există odată o astfel de fereastră aici. Fac camera să pară și mai largă decât este deja. Mobilierul întunecat, decorul elaborat și șemineul creează o atmosferă confortabilă.

În sufragerie găsim și o bibliotecă care se extinde până la tavan.

Împreună cu un perete media integrat, acesta ocupă un perete complet.

Stele celebre – Celine Dion a creat o atmosferă uluitoare în casa ei

staruri celebre apartament celine dion

Holul a fost transformat într-o galerie de artă

Celine Dion s-a asigurat că chiar și șederea pe hol în acest apartament a fost o experiență unică în viață. Există lucrări de artă grozave pe toți pereții. Nu numai că vor atrage cu siguranță atenția vizitatorilor, dar vor stârni și un interes profund pentru toată lumea. Selecția este atât de profesionistă și de bun gust încât te simți ca și cum ai fi într-o galerie de artă.

Culorile ca temă principală în dormitor

celebre stele celine dion dormitor

Culoarea violet domină într-unul dintre cele mai frumoase dormitoare. Puteți numi practic această culoare o temă aici. Vine în mai multe varietăți diferite și pe mai multe piese de mobilier. Acest lucru ilustrează spectaculos potențialul acestei culori în cameră.

Arată similar cu aplicarea gri și galben într-unul din celelalte dormitoare frumoase. Aici sunt utilizate într-o variantă foarte ușoară și prezentate împreună ca o combinație surprinzător de calmantă. Gri are o carismă contemplativă și calmantă, în timp ce galbenul are un efect revigorant.

Design feminin în baie

celebre vedete celine dion baie

În baie, toată lumea este scufundată într-un design feminin. Aici avem o altă culoare ca temă. În acest caz, acesta este rozul. Este introdus într-o varietate de variante prin plăci ceramice cu modele diferite. Sauna roz este un punct culminant.

Vedete celebre și apartamentele lor – spațiu pentru toate

vedete celebre camera de zi celine dion

Vila are caracterul unui loc de relaxare. Dar a fost alocat suficient spațiu pentru muncă și divertisment în aer liber. Avem aici un birou frumos mobilat. Este larg și, prin urmare, corespunde naturii creative a lui Celine Dion. În fața mesei de lucru există o operă de artă inspirată. Cărțile erau așezate pe un raft din lemn cu aspect nobil.

Terasa are un design foarte simplu, astfel încât natura din jur preia rolul principal în designul exterior. Dar există suficient spațiu pentru a primi oaspeții și pentru a amenaja terasa diferit în funcție de ocazie.

Vedete celebre și apartamentele lor – o casă modernă și elegantă

celebre stele celine dion house

Stele celebre – Celine Dion

vedete celebre celine dion