Forme și linii clare, suprafețe netede, culori deschise, discrete … Recunoașteți acest stil de amenajare? Cu siguranţă! Este vorba despre minimalism, desigur! Chiar și o cantitate mică de mobilier și un decor simplu pot crea o ambianță confortabilă: Dacă aveți doar câteva piese de mobilier și decorați mai discret, camerele arata, fără îndoială, mai spațioase și primitoare … Vreți, de asemenea, să trăiți într-un mod minimalist? Apoi citiți mai departe și bucurați-vă de următoarele idei viitoare!
Trăiește într-un mod minimalist și bucură-te de confortul natural
Stilul minimalist de amenajare ca filozofie a vieții
A trăi într-un mod minimalist este de fapt o întreagă filozofie a vieții. Știm cu toții deviza minimalistă: mai puțin este mai mult! Această abordare a vieții încearcă de mult timp să se integreze în designul interior. Și cu destul succes! Pentru că acest stil de mobilier ne ajută să ne scutim de toate obiectele inutile.
Curățarea corectă se dovedește a fi o adevărată artă! Designul funcțional este foarte important în minimalism. Simplitatea este un alt cuvânt cheie în acest stil de design interior. Nu numai camerele mici sunt mobilate cât mai scurt și funcțional posibil. Chiar și camerele spațioase sunt deseori amenajate cu mobilier mic, ceea ce oferă totuși funcționalitate. Tehnologia este integrată în rafturi și dulapuri practice, de exemplu, astfel încât camerele de zi și bucătăriile să servească funcționalitate și nu pur și simplu designul frumos!
Setează accente neașteptate în sufrageria minimalistă
Mobilierul de cameră de zi foarte simplu fascinează prin eleganța lor unică
Ceea ce distinge un design interior minimalist?
Materialele naturale sunt deosebit de populare în mobilierul minimalist. Nu este vorba doar de mobilier, ci și de învelitori de perete și învelitori de podea din materiale naturale. De aceea, lemnul rustic poate fi văzut în multe interioare minimaliste, precum și o pardoseală din materiale naturale.
Designurile interioare minimaliste sunt adesea condimentate cu mobilier colorat cu un design neobișnuit. Uneori nu aveți nevoie decât de un fotoliu special, într-o culoare palidă, care să ofere confort și, în același timp, să provoace senzație … Deoarece proiectele practice de mobilier sunt importante, piesele mari de mobilier pot fi găsite în multe interioare care oferă o mulțime de locuri sau mult spațiu de stocare În același timp, desigur, economisește și spațiu. Canapele uriașe fac livingul mai elegant și mai confortabil, în timp ce rafturile simple de perete deschise pot găzdui diferite obiecte.
Paleta de culori din interiorul minimalist nu este deosebit de bogată. Albul, negrul și griul sunt preferate, deoarece armonia optică este extrem de dorită acolo!
În interiorul minimalist faceți fără prea multă decorare. Oriunde apare, este foarte simplu și discret. În bucătăriile minimaliste moderne, de exemplu, nu există mânere. Dar covorul din sufragerie este o necesitate!
Mobilierul modern din lemn sporește designul interior minimalist
Dulapul nu trebuie să fie întotdeauna tradițional …
Puteți trăi minimalist atât într-o zonă mică, cât și într-o zonă mare. Dar planurile de locuit deschise sunt foarte potrivite pentru a pune în practică frumoase idei de mobilier minimaliste. Dacă ești și un iubitor al stilului de viață minimalist, lasă următoarele exemple să te inspire!
Albul și griul sunt un duo de culoare popular în zona de living minimalistă
Câte mai puține piese de mobilier posibil, deoarece acestea nu împovără instalația
O canapea mare de sufragerie este o investiție bună
Setează accente puternice și subliniază stilul minimalist
Aduceți modele foarte simple în dormitor
O ambianță luminoasă și spațioasă vă invită să zăboviți mult timp …
Nu se dorește o singură piesă de mobilier de prisos!
Gri și alb merg foarte bine în dormitorul minimalist
Bucătăriile minimaliste sunt foarte funcționale
Perdelele transparente și podelele ușoare din lemn creează o senzație aerisită de spațiu
Piesele de mobilier colorate captivează privirea!
Zonă de luat masa spectaculoasă în alb și negru
Designul interior alb este întotdeauna fascinant!
Un perete cu accent portocaliu? de ce nu?!