Lampă suspendată cu bilă albă, rezidență de vară, proiectată minimalist

 Reședința minimalistă de vară încântă prin simplitatea designului interior

O reședință de vară daneză încântă prin simplitatea designului interior

Primul lucru care ne vine în minte atunci când vorbim despre design interior este despre ce este vorba. În mod intuitiv căutați un limbaj formal coerent, care are un efect universal și ajută la crearea continuității.

Aceasta este de obicei calea pe care o luați atunci când proiectați interioare moderne. Dar se pare că arhitecții Mette și Martin Wienberg nu au respectat această regulă atunci când lucrau la proiectarea apartamentului lor de vară.

Intrare în zona de bucătărie

reședință minimalistă de vară cu acoperire simplă din lemn

Bucătărie albă elegantă

lampă suspendată pentru scaun din lemn, masă de reședință proiectată minimalist

În loc să folosească un stil uniform care să funcționeze bine în orice cameră din refugiul lor de vară, arhitecții au luat o cale diferită. Fiecare cameră a fost proiectată într-un stil foarte individual.

Potrivit acestora, acest proces are o justificare foarte practică. Toată lumea din familie se poate retrage într-o cameră diferită în funcție de starea de spirit și de nevoile actuale.

Proiectare perete din lemn – casă de scări

mobilier din lemn, scări de reședință de vară, proiectate minimalist

Rafturi pentru cărți instalate sub scări

Rafturi de cărți cu design minimalist de vară

Rezultatul muncii lor creative a fost un contrast puternic între bucătărie și restul camerelor. În timp ce camera în care se prepară mâncarea a fost proiectată ergonomic și îmbrăcată în oțel inoxidabil și metal, designul din lemn a fost folosit în camera de zi, sala de lectură și dormitor.

Aceste stiluri opuse în design sunt, de asemenea, perfect combinate între ele. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea elementelor din acestea în încăperile proiectate ca omologi. Întregul lucru se face într-un mod fin și delicat.

Ambii arhitecți par să prefere mobilierul de la Arper, deoarece Catifastuhl apare în mai multe zone ale casei. Utilizarea diferitelor stiluri de design variază de la stilul clasic la cel contemporan. Acest lucru asigură faptul că interiorul pare atât primitor, cât și elegant. Lumini pandantive frumoase, un minunat birou la domiciliu și mobilier tapițat din piele oferă refugiului de vară un farmec unic!

Mobilier din lemn – o notă caldă și o atmosferă confortabilămasă de cafea din lemn de reședință de vară proiectată minimalist

Living compact, dar mobilat ergonomic și confortabil

fereastră din piele pentru scaun din piele cu design minimalist

Suprafețe albe lucioase și accente negre

minimalist proiectat reședință de vară hol hol pasaj

Biroul de acasă conceput cu stil și eleganță

design minimalist de birou la domiciliu  Pereți complet albi pe hol covor de plante de reședință de vară proiectat minimalist   Ferestre glisante mari – echipament minimalist mobilier alb de reședință de vară proiectat minimalist