biliard în sufragerie sau loc de joacă la subsol

Proiectarea camerei de zi sau a locului de joacă la subsol – idei interesante

Lilieci. Șerpi, întuneric, apă. Acestea sunt doar câteva dintre fortărețele peșterii. Construită din elemente naturale precum piatră sau ghețar, peștera poate fi o casă intimidantă care ne sperie și ne orbeste ochii de întunericul copleșitor..

Pentru unii, cum ar fi drogatul de adrenalină sau draga de explorare a peșterii, acest lucru poate arăta ca un tratament apetisant delicios care stimulează doar foamea.

După o zi lungă de muncă, vă puteți relaxa în această cameră

camera de zi sau locul de joacă din subsol creează un colț de lectură

Pentru alții, experiența și descrierea sunt neatractive. Putem lăsa sincer comportamentul nostru macho și cele trei dimensiuni – prea mici T negru și să ne bucurăm de un weekend relaxant în fața televizorului, dar vă sfătuiesc să vă ridicați! Este timpul să îmbrățișăm latura sălbatică a vieții. Vă sugerăm să explorăm peșterile. Explorezi peșteri, nu-i așa??

Subsolul nu trebuie să fie un atractiv pentru mucegai. Nu trebuie să fie un loc singuratic, întunecat, uitat în casa unde rufele sunt fierte într-un cazan negru. Și în niciun caz nu se intenționează să reprezinte peșterile planetei.

Faceți sport în casă! de ce nu!

Creați-vă camera de zi sau zona de joacă la subsol

Peștera sportivului

Arena sportivă poate fi, de asemenea, în casa dvs., dacă doriți, atunci puteți avea o cameră plină de echipamente, touchdown-uri și pauză, chiar în fața ochilor. Dacă ești suficient de curajos pentru a transforma subsolul într-o cameră, acționează imediat! Fii aventuros și fă-o în mod autentic. De ce ar trebui să alegi un covor berber când ai putea folosi gazon adevărat? Alte elemente pe care le puteți încorpora într-o temă sportivă sunt amintirile. Nu doar pe cei ai eroilor tăi, ci și pe ai tăi. O prezentare de clasă a trofeelor ​​dvs. alături de un baseball semnat și decorul dvs. este o necesitate aici. Și când aveți un tricou pe care să-l fixați, încadrați-l într-o cutie de afișaj pentru a vă menține stația de atletism scăzută.

Și, deși nu există nicio modalitate de a pune un întreg teren de fotbal în acel spațiu mic, o masă de joc vă poate ajuta. Fotbal, hochei cu aer, când sezonul profesional este oprit, este timpul să străluciți!

Astfel, ziua jocului aduce viață în fiecare zi cu sunet surround pentru o mai bună captare a culturii unui stadion, încălzirea mașinii de popcorn și bucurarea vieții cu prietenii tăi.

Faceți cunoștință cu cei mai buni prieteni – o pivniță mobilată bărbătesc

camera de zi sau locul de joacă din subsol fac bărbați

Grădina gentlemanului

Pestera acestui om spune totul despre rafinamentul masculinității. Scaune din piele, blat de marmură, scaune înalte de pluș, masă de biliard, iluminare reglabilă – toate acestea creează o ambianță în care vă puteți relaxa și nu vă lăsați distras de e-mailurile primite, de zgomotul puternic al traficului și de alte povești de zi cu zi.

Cameră de biliard în culori deschise

camera de zi sau locul de joacă din subsol creează o sală de biliard

Deoarece aveți linii atât de curate, această cameră poate funcționa ca o cameră de oaspeți, o gropiță pentru familie sau doar ca un spațiu suplimentar de distracție.

Piese vintage. Muzica clasica. Modern. Retro. O casă are toate acestea în această cameră fastuoasă cu sistemul său de divertisment de ultimă generație și totuși camera arată ca un snack bar bine aprovizionat. Pentru că să fim sinceri. Speologia te înfometează.

Pereți de piatră, bar pentru băuturi, atmosferă plăcută – joacă fotbal de masă la subsol

Livingul sau locul de joacă din subsol sunt proiectate de jucători

Peștera jucătorilor

Pentru toți băieții blocați în corpul unui bărbat, acesta este tărâmul tău. Aici puteți avea, de asemenea, o masă de joc, un televizor cu ecran plat cu perete complet, înconjurat de rânduri și rânduri de ediții ale consolei de jocuri, aranjate alfabetic, categoric sau doar conectate în sloturi goale. Așadar, aveți nevoie de o gamă largă de console. De la vechiul joc Atari până la cele mai recente PlayStation și WiFi, sunteți complet pe intrările și venirile acestei industrii de jocuri și, dacă inima voastră dorește, ați putea începe o franciză GameStop chiar din sanctuarul tău de jocuri de noroc.

Scaunele confortabile și ușor de deplasat sunt necesare pentru un loc de joacă la subsol

camera de zi sau locul de joacă din subsol creează o sală de biliard

 .Spațiu confortabil – combinație de spații de locuit și de joacă la subsol

camera de zi sau locul de joacă din subsol fac canapeaua gri

Peștera intelectuală

Este nevoie de inteligență pentru a juca sport, pentru a urmări jocurile sportive, pentru a câștiga un joc video și pentru a purta o conversație antrenantă, dar uneori mintea trebuie să fie înconjurată de hrană pentru creier. O masă de colț de nuc, masaj, scaun de birou rulant, biblioteci cu serii pe toate subiectele și acoperire Wi-Fi excepțională sunt instrumentele inițiale necesare acestei expediții de speologie.

Mobilier alb – canapele moi din catifea cu perne decorative colorate – covor roz izbitor și galerie foto pe pereți

Camera de zi sau locul de joacă din subsol creează un covor roz

Gândiți-vă la bibliotecă cu o notă de muzeu; cea mai mare inspirație din cameră poate fi o statuie redusă a gânditorului lui Rodin. Aici puteți afișa artefacte și suveniruri realizate la nivel global care provoacă mintea. Pereții sunt plini de fotografii ale minunilor pământului și ale oamenilor care cutreieră globul pe care noi îl numim acasă. Un loc de învățare și învățat cu covoare de pluș și cel mai liniștit otoman leneș care are o destinație specială pentru picioarele tale.

Vă dorim ore plăcute în propria bogăție!

Culori palide și gri în camera de zi, care este mobilată la subsol

Livingul sau locul de joacă din subsol creează o canapea din catifea