terenuri-de-joacă-private-fler-pirat-aproape-ca-în-ocean

Locuri de joacă private: case extrem de amuzante

 Dacă ai avea propriul tău fort pentru nave de pirați, tobogane cu mai multe etaje, zid de alpinism sau un skate park interior, ai vrea să pleci de acasă? Unii proprietari au construit elemente distractive pentru a face viața la domiciliu a copiilor și a adulților mai plină de viață și mai colorată, astfel încât au creat locuri de joacă private și parcuri tematice din casele lor.

Biblioteca de acasă cu tobogan de lemn

locuri de joacă private tobogan din lemn cu scări bibiliothe

locuri de joacă private tobogan din lemn în combinație cu rafturi pentru cărți și scări

Unele rafturi de cărți și un tobogan sunt încorporate într-o serie de scări în casa panoramică proiectată de arhitectul sud-coreean Moon Hoon, încurajând copiii să petreacă mult mai mult timp în acest spațiu distractiv. Pe lângă aceste trei funcții, scările oferă un stil de stadion, cu scaune pentru un home theater. Hoon spune: „Camera polivalentă a scărilor și toboganului aduce multă energie în această casă, nu numai copiilor, ci și adulților le plac aceste scări tobogane. O casă distractivă, plină de acțiune, pentru toate vârstele. “

O casă cu un skate park interior

locuri de joacă private la patinaj acasă într-o ambianță de cabană de vânătoare

O cabană de vânătoare abandonată din Pădurea Salzburg, Austria, a fost transformată într-un vis al patinatorului, plin de rampe și suprafețe curbate, făcându-l în același timp un parc de skate interior și casă. Cu designul skateboarderului profesionist Philipp Schuster, Skate Waldhaus își păstrează caracterul de colibă ​​cu coarne, conserve și mobilier rustic.

O casă colorată cu scări în spirală, tobogane și uși capcană

locuri de joacă private scări înfășurate colorate, cu multă sticlă

 locuri de joacă private aventuroase cu două etaje în roșu închis și galben strălucitor

Ușile capcană, toboganele, podurile și scările largi în spirală cu trei etaje fac din această „oază magică” de la AB Rogers și DA Studio mult mai multă distracție pentru copii și adulți decât casa ta obișnuită. Nu numai că această casă este echipată cu uși secrete care duc la un tobogan către etajul următor, dar are și o canapea supradimensionată, special concepută pentru sărituri și sărituri..

Loc de joacă pirați cu casă în copac și toboganelocurile de joacă private pirații se simt aproape ca în ocean

Un dormitor plutitor cu navă de pirați cu un pod de frânghie creează un dormitor magic și de aici începe totul în această casă amuzantă de Kuhl Design. Un tobogan ascuns se învârte pe trei etaje, începând din subsol cu ​​un perete de cățărare și o cameră de golf.

Tobogan cu trei etaje și piscină cu bile în Tokyo

teren de joacă privat bilă piscină tobogan cu trei etaje

 locuri de joacă private cu o minunată piscină cu bile

Ați prefera să luați toboganul sau scările? Această casă din Tokyo de la studioul japonez Level Architects vă oferă alegerea pe fiecare dintre cele trei etaje. Scările se învârt în jurul unei părți și alunecarea în jurul celeilalte. Un alt element distractiv este piscina mică, cu lumină.

Uimitor perete de cățărat în casă interioară / exterioară locuri de joacă private de alpinism acasălocuri de joacă private perete de cățărare în interior și exterior

locuri de joacă private numeroase intrări și ieșiri

Te-ai săturat să folosești scările tot timpul? Apoi urcați de la un etaj la altul. Casa cu 3 căi din Tokyo de Naf Architect & Designul include un zid de cățărare modern ca element vizual principal, care este situat într-o curte vitrata și poate fi văzut din diferite camere ale casei.

În interiorul roții în camera unui copil locuri de joacă private cu roată în cameră

Un dormitor comun a devenit acum propriul carnaval al copilului cu adăugarea unei biciclete de călătorie uriașe. Din păcate, nu poate fi călărită, roata nu se va întoarce, este un mod creativ de a stoca jucării. Cu toate acestea, bicicleta de călătorie este un element fascinant într-un dormitor colorat, cu o temă jucăușă.

Tobogan beton în loc de scări locuri de joacă private tobogan de beton în loc de scări

Acest diapozitiv nu este doar o adăugare distractivă la această casă contemporană din Indonezia de către Aboday Architects. Este un element arhitectural destul de frumos al acestei case care ajunge în sufrageria principală. Și, cel mai bine, este suficient de mare pentru adulți.

O casă subterană plină de trăsături jucăușe locuri de joacă private subterane interesante

locuri de joacă private cu piscină

Pentru a rezolva creativ restricțiile de înălțime atunci când își construia propria casă în Londra, arhitectul Alex Michaelis a făcut casa parțial subterană. Casa modernă, ecologică, a creat un zid de cățărare, un tobogan ca alternativă la scări și o piscină interioară.

Casă în copac într-un conac de 540mp locuri de joacă private casă copac unică ca în pădure

Un conac întins pe insula Washington Bainbridge, chiar vizavi de Puget Sound, oferă copiilor senzația distractivă de a se juca afară în timpul multor zile ploioase din zonă. Un copac adevărat ridică o casă de copac de dimensiuni mari în zona pentru copii a casei.

Diapozitiv cu tub în penthouse din New York City locuri de joacă private tobogan futurist grozav

În același timp, o operă de artă modernă, pe lângă faptul că este o opțiune distractivă și funcțională, acest diapozitiv de tub se învârte prin cele patru etaje ale unui penthouse din secolul al XIX-lea din New York City. Casa a fost renovată și mobilată modern, are și zone de alpinism, un leagăn care atârnă deasupra sufrageriei are și un „cuib”, asemănător unui Bauhaus, la care se poate ajunge printr-un pod.

O casă cu un roller coaster de casă locuri de joacă private cu roller coaster auto-realizat

Ai vrut să ai o cifră de opt în propria curte din spate? Jon Ivers și-a creat propria trupă de opt persoane numită Blue Flash, care are o răsucire de 360 ​​de grade. Scaunul pare făcut dintr-un scaun auto recuperat.

Parcul acvatic din curtea din spate a lui Celine Dion locuri de joacă private cu un frumos parc acvatic

Dacă ai fi multimilionar ca Celine Dion, atunci ai putea avea propriul tău parc acvatic spațios în curtea din spate. Conacul cântăreței de 20 de milioane de dolari de pe Insula Jupiter, Florida, dispune de un loc de joacă cu apă de 500.000 galoane, cu un tobogan spiralat masiv.