idei de design vara camere integrate tavan sticla lumina alba

Idei de design de vară – aveți nevoie de spații interioare și exterioare integrate

Cum este vederea din veranda, terasa sau terasa ta? Asta este viziunea naturală la care ai visat întotdeauna chiar de la tine acasă? Sau nu-i așa? Acum este complet posibil să schimbi peisajul. O mulțime de copaci verzi și garduri vii vă pot ajuta să vă bucurați de priveliștea înflorită.

Posibilul mod de a face acest lucru este: Aveți nevoie de spații interioare și exterioare integrate. Există mai multe moduri în care puteți face acest lucru:

Ideile de design de vară permit accesul ușor la exterior

idei de design de vară camere integrate pereți din sticlă transparentă

Pereți geamizați, de la podea până la tavan

Cea mai ușoară modalitate de a păstra frumusețile din grădină în interior este să aveți în casă câteva pereți de sticlă, tot din sticlă, de la podea până la tavan. Astfel de pereți îți oferă multe avantaje, dezvăluie vederi frumoase și îmbunătățesc lumina zilei în cameră. Camera este deschisă vizual către zona exterioară și arată mai mare, mai luminoasă și mai primitoare.

Integrare completă între spațiul interior și exterior

idei de design vara camere integrate piscina living

Veranda vitrata

Dacă vă construiți casa acum sau o extindeți după ce ați construit-o sau ați cumpărat-o, s-ar putea să vă îngrijorați o verandă închisă cu sticlă. Acest lucru vă permite să observați și să vă bucurați de frumusețile din grădina dvs. – copaci verzi, flori colorate înflorite, peluze verzi întotdeauna în toate anotimpurile de pe verandă, în ploaie și în soare.

Creați o zonă confortabilă de luat masa în aer liber

idei de design de vară camere integrate grădină zonă de luat masa

Terasa tipică

Patios și punțile au fost întotdeauna o oportunitate excelentă de a combina spațiile interioare și cele exterioare. Dacă nu poți schimba planul casei tale, atunci măcar transformă-ți terasa în acel loc special, unde poți simți de aproape conexiunea cu natura și în același timp să ai mult confort.

Spațiile deschise creează o atmosferă încântătoare

idei de design de vara camere integrate gradina living

Spatii deschise

Casele sau vilele cu spații deschise mari permit accesul ușor la exterior. Acesta este un mod excelent de a combina spațiul de locuit și împrejurimile naturale. Aici ușile glisante pot fi utilizate între zonele private și deschise. Ele subliniază într-un mod fin această integrare completă între spațiul interior și exterior.

Vă puteți răsfăța doar cu gătitul și mâncarea în natură vara

idei de design de vară camere integrate grădină zonă de luat masa piscină

 Lăsați lumina soarelui și natura în cameră 

idei de design vara camere integrate pereti de sticlaO bună oportunitate de a combina spațiile interioare și cele exterioare 

idei de design de vară camere integrate în curteNu ai nevoie de ziduri când vremea este frumoasă

idei de design vara camere integrate usa glisanta

Lăsați ușile deschise vara!

idei de design vara camere integrate living zona piscina