Evitați cu siguranță apa acasă care conține calciu!

Apa bună poate fi văzută ca parte a unei calități ridicate a vieții. Trebuie să aibă un gust bun și să fie potrivit pentru igiena personală și pentru a efectua diverse activități de zi cu zi. Faptul că în unele țări ale lumii accesul la apă curată este, din păcate, un lux vorbește de la sine: apa trebuie privită ca o adevărată comoară a naturii, ca elixirul vieții. De aceea, calitatea apei este foarte importantă în zilele noastre, atât acasă, cât și în industrie: tratarea apei este populară în gospodării, piscine și multe industrii; Se încearcă obținerea de apă curată prin diferite tehnici.

calitatea apei este foarte importantă pentru noi

În detaliu, apa potabilă de bună calitate oferă baza pentru un nivel ridicat de viață. Din păcate, există și apa calcaroasa. Este un secret public că conductele vechi poluează apa potabilă acasă. Dacă există probleme cu apa potabilă acasă sau cu apă industrială, în majoritatea cazurilor apa în sine nu este o problemă. Problema rezidă adesea în faptul că anumite substanțe sunt depozitate în conducte și mașini care trebuie îndepărtate. Murdăria, calcarul și rugina sunt nedorite în apă! De aceea merită efortul de a filtra, desaliniza și dezgheța apa: întotdeauna tehnici care îmbunătățesc calitatea apei.

Ce este de fapt în apă?

Nu puteți face fără apă curată! Nu numai nutriția și igiena sunt în mod fundamental dependente de aceasta, ci și diferite ramuri ale industriei. Acest lucru face ca tratarea apei să fie de dorit în multe cazuri. Cu toate acestea, este deosebit de necesar în cazul sistemelor de conducte vechi! Tratarea apei nu numai că asigură o bună calitate a apei, dar garantează și o durată lungă de viață a conductelor și dispozitivelor: apa de înaltă calitate le protejează pentru o perioadă mai lungă de timp.

calitatea apei la domiciliu metode de tratare a apei

Apa conține adesea particule care ar prefera să nu fie în ea! Calcarul, rugina și murdăria tulbure apa și deteriorează calitatea acesteia.

Zăcăminte de var

Varul este solubil în apă în anumite cantități. Dar dacă acest lucru devine un solid în conductele de apă, apare o problemă. Poate scumpi încălzirea apei și poate deteriora sistemul de conducte pentru alimentarea cu apă.

Coroziune și rugină

Rugina transformă apa în roșu-maroniu. Este o idee bună să scăpați de rugină, deoarece nu numai că înrăutățește gustul apei, se poate acumula și chiar forma găuri în conductele metalice vechi.

Încărcături microbiologice, cum ar fi algele și microorganismele

Valorile limită pentru contaminarea microbiologică legal permise de UE garantează apa curată de la toate utilitățile publice din Europa. Și, așa cum este de la sine înțeles, apa curată nu conține viruși și bacterii. Deci, ar trebui să eliminați cu siguranță murdăria din apă.

calitatea apei este egală cu calitatea vieții

Inelul Merus și avantajele sale

Pe lângă substanțele dorite, substanțele străine sunt transportate și prin apă. Acestea sunt eliminate în moduri diferite. Astăzi vrem să intrăm într-o anumită metodă fiabilă pentru a aduce apa de bună calitate: Inelul Merus oferă o soluție bună pentru o apă mai bună acasă.

Inelul Merus crește solubilitatea substanțelor din apă. Chimia și sursele de energie suplimentare nu sunt utilizate, ci oscilația naturală a fiecărei substanțe. Pentru a face efectul inelului Merus vizibil, compania prezintă diferite comparații înainte și după.

tratarea apei folosiți inelul merus

tratarea apei apă curată pentru băut și activități de zi cu zi

Funcția inelului Merus

Este vorba despre un tratament optim al apei, deoarece nu se folosesc substanțe chimice. Efectul Inelului Merus se bazează pe procese fizice. Cantitatea de substanțe conținută în apă este adesea depășită. Acest lucru se datorează parțial modului în care se mișcă atomii individuali de apă și materie. Dacă se schimbă această mișcare, crește și solubilitatea substanțelor. Totul se bazează pe interferențe: două vibrații diferite duc la una nouă. Oscilația atomilor individuali a substanțelor este opusă unei alte oscilații. De aceea inelul este plasat în jurul liniei.

calitatea apei la domiciliu inelul merus

În funcție de circumferința sau diametrul conductei de apă, inelul Merus poate fi selectat în diferite dimensiuni. Instalarea este foarte ușoară.

Deci, o alimentare eficientă cu apă este la ordinea zilei! Pentru că calitatea apei este egală cu calitatea vieții! Prin urmare, luați în considerare cu atenție ce tip de tratare a apei este cel mai potrivit pentru dvs. Să te bucuri de apă de bună calitate acasă este o necesitate!

tratarea apei garantează apă curată