Elemente alb-negru – combinația clasică de culori

sufragerie amenajări interioare design elegant alb modern

Tendințele vin și pleacă și ne adaptăm întotdeauna la schimbări. Moda se schimbă foarte repede. De exemplu, astăzi culorile neonului pot fi ultima tendință în designul interior, dar mâine totul se va schimba în elemente alb-negru. Anul acesta există câteva caracteristici care sunt din nou la modă și printre acestea putem găsi și combinația alb-negru.

Interior modern – decor din combinația clasică de culori

design dungi covor interior alb-negru modern

Covor elegant, cu dungi – mobilier elegant

ideea designului camerei de zi culori culori elemente alb-negru neutru

Acest lucru permite ca accentele și accesoriile suplimentare să apară vizibile. De exemplu, interiorul plin de viață are o canapea albă și o măsuță de cafea ovală. Ambele sunt foarte simple și contrastează cu pereții și pardoseala. Covorul are dungi albe și negre cu un model interesant, iar pernele decorează întregul interior.

Motive decorative și idei pentru dormitor

idee de decorare design interior culori alb-negru

 Decor modern, elegant acasă

design dormitor idee combinatie de culori neutru modern calmAceastă combinație de culori este cu adevărat eternă. Chiar nu poate dispărea complet, dar acum apare din ce în ce mai mult. Și am găsit un apartament special în care au fost marcate frumoasele accente de culoare. Observați stilul casual în această casă elegantă. Pereții sunt albi și servesc drept pânză goală pentru toate decorațiunile. Pardoseala din lemn are un aspect uzat și care îi conferă un caracter special și îi permite să adauge și mai multă căldură decorului.

Gresie albă de baie și motive negre

negru alb elemente combinatie culoare baie clasica

Această combinație clasică – elemente și modele alb-negru, este folosită și în dormitor. Aici putem vedea că principalele contraste dintre alb și negru sunt acolo în combinație cu unele accente mici și mai colorate. Aici avem și modele grafice și modele care sunt cu adevărat elegante. Când toate acestea par neutre, există mici detalii care sparg monotonia.

  culori clasice design elemente alb-negru   elemente alb-negru design idee dormitor interior cameraDesignul modern al bucătăriei, care este inspirat elemente alb-negru bucatarie design elegant modernCombinația clasică de culori a revenit la modă elemente alb-negru scaun birou idei design