apartament modern eclectic reproiecta canapea living

Un cuplu din Vancouver transformă un condominiu de tăiat cookie-uri într-un spațiu personal cu o senzație eclectică.

Chad Farquharson și Wayne McGill nu se pot abține, de multe ori își duc munca cu ei acasă. Dar nu sunt cele nouă-cinci locuri de muncă (Ciadul lucrează pentru guvern și Wayne este în comerțul cu amănuntul) – este rolul ei ca proprietar al We Live Like This, compania ei de design interior..

Distracția și filozofia unică din spatele acestei companii antreprenoriale îi încurajează pe proprietarii de case să meargă mai departe și să ia noi decizii de decor. Și nicăieri această lecție nu este mai evidentă decât în ​​acel cuplu de 700 de metri pătrați de condominiu din centrul orașului Vancouver. Camera de zi explorează un amestec eclectic de stiluri. O canapea nouă este perfectă acasă cu un aspect asiatic, transformată într-o măsuță de cafea. Scaunul alb este un magazin vintage, iar scaunul cu modele contemporane este un cadou de la un prieten.

Zona compactă de luat masa – masă din sticlă și candelabru de modă veche

apartament modern eclectic reproiectare masă din sticlă sufragerie

Zona de luat masa: Această bancă mare de catifea nu strânge zona mică de luat masa și servește, de asemenea, ca scaun pentru camera de zi. Aspectul este păstrat la lumină cu o masă din sticlă transparentă, scaune din plexiglas din 1960, rafturi deschise din sticlă și o oglindă care extinde vizual spațiul.

Dormitor extravagant – tapițerie și tăblie atractive

apartament modern eclectic remodela dormitorul

Dormitor: Proprietarii de case Chad Farquharson și Wayne McGill folosesc un proiector multimedia pentru suprapunerea și urmărirea imaginilor. „Este un mod ieftin de a adăuga dramă”, spune Ciad. O tăblie capitonată oferă o notă de glamour de boudoir.

Un colț de lectură plăcut unde poți învăța lecțiile sau pur și simplu să te bucuri de literatura ta preferată

apartament modern eclectic reproiectează învățarea biroului la domiciliu

Studiu: delegați o cameră doar pentru timp liniștit și relaxare. Într-un colț al dulapului, un șezlong de piele de epocă oferă locul perfect pentru a admira vederea faimosului acoperiș de cupru al hotelului Fairmont Vancouver, pentru a citi timpul sau pentru a face un pui de somn..

Proprietarii de case Wayne McGill (stânga) și Chad Farquharson (dreapta) au uimit cum își lasă spațiul să reflecte personalitatea lor.

apartament modern eclectic remodela casa proprietarului

  1. stil

Wayne: Am vrut să ne provocăm și să nu facem ceea ce am făcut în trecut în ceea ce privește culoarea, arătându-ne în același timp personalitatea. Am vrut să fim siguri că este puternic / moale, masculin / feminin, vechi / nou exprimat.

  1. punct de start

Ciad: Mai întâi a trebuit să dărâmăm peretele unghiular din dinetă. Am proiectat oglinzile și banca pentru a deschide spațiul

  1. Piesa preferată

Wayne: Nu am o piesă preferată, dar ador toate texturile. Am vrut ca casa noastră să fie foarte tactilă – vă face să luați acele momente mici pentru a atinge aruncări mongole, catifea, lenjerie, piele de căprioară și cașmir.

  1. Atingere individuală

Ciad: Am adăugat un raft în holul lung și apoi am periat peretele. Acum este funcțional și dramatic – calități rare pentru un hol.

Wayne: Nimeni altcineva nu are un perete de cretă în dormitor și îl putem personaliza oricând.

  1. Salvați și distrugeți-vă

Ciad: ieftin sau scump, nou sau vechi, local sau secular, totul joacă unul împotriva celuilalt, atâta timp cât rămân la aceleași nuanțe.

Wayne: Deoarece cumpărăm obiecte care evocă un fel de emoție, ajungem la lucruri care funcționează împreună, indiferent de cât costă.

Holul – scaune pliante din lemn atașate la perete oferă scaune suplimentare

scaun din lemn pliabil reproiectat apartament modern eclectic