pat confortabil dormitor ușile de sticlă alunecă în afara curții

40 de uși glisante covârșitoare pentru o casă modernă și dinamică

Există cineva în aceste zile care să nu viseze la un apartament cu vedere? Indiferent dacă priveliștea orașului și apusul soarelui sau valurile de pe coastă în depărtare, munții din pădure sau un lac – aceasta este și va fi întotdeauna dorința tuturor!

Zona exterioară este acum la fel de importantă ca și interiorul. Ușile de sticlă extravagante au devenit o parte importantă a arhitecturii contemporane.

Casele cu vedere nediminuată sunt foarte populare

uși glisante impresionante din sticlă fațadă din lemn zonă de relaxare metalică

Multe apartamente au ferestre din podea până în tavan și aceasta este cu siguranță o experiență unică! Ușile glisante merg puțin mai departe. Unele servesc drept frontieră transparentă între interior și zona exterioară acoperită. În alte cazuri, astfel de uși glisante pot servi drept graniță între două camere.

Acestea sunt atât de frumoase încât nu mai vrei să vorbești despre ele … Scufundă-te în marea frumoaselor modele de uși din sticlă!

Arhitectură modernă – zone deschise

uși glisante impresionante din sticlă canapea curte plante de grădină

Design dormitor gri, monocromatic – uși glisante din sticlă cu rame gri

uși glisante uimitoare din sticlă dormitor pat dublu așternut gri

Atmosferă întunecată – design de pereți din lemn

mobilier impresionant cu foc de sticlă glisant

Facilități de locuit ultramoderne – șezlong de relaxare remarcabil

uși glisante impresionante din sticlă bancă de masă din lemn masiv

Dormitor alb – lenjerie de pat și perdele întunecate cu modele florale negre

uimitoare culisante din sticlă, focar, lenjerie de pat neagră, perdele transparente

Ușile glisante din sticlă mată separă biroul de acasă de casa scărilor

scări glazurate glisante impresionante

Design ușor de bucătărie – cadru de ușă din lemnșemineu glisant impresionant mobilier din lemn de sticlă

Casă de vară izbitoare are o piscină în aer liber integrată

impresionant șemineu glisant din sticlă, piscină în aer liber

Transparență strălucitoare

Cel mai esențial aspect al ușilor din sticlă este valoarea lor estetică. Utilizarea ușilor glisante face minunat parte din tendințele moderne de design. Suprafața strălucitoare are o funcție complementară esențială în modele minimaliste sau semi-minimaliste. Natura lor transparentă aduce viața din exterior în interior și o transformă într-un perete panoramic cu imagini în schimbare.

Iluminare moale a tavanului – tavan suspendat

iluminare de tavan glisantă impresionantă

Dormitor frumos – dulapuri încastrate roșii

impresionante dormitoare culisante din sticlă pereți roșii

Mobilier clasic în zona de living

design interior clasic mobilier cu dungi mobilier din lemn masă sticlă

Designul actual al camerei de zi – mobilier confortabil masiv de relaxare

mobilier modern parchet verde mobilier moale panouri confortabile din lemn

Separați biblioteca de acasă și biroul de acasă cu uși glisante

birou la domiciliu birou iluminat din sticlă plafon glisant

Ferestrele mari din sticlă glisantă permit lumina zilei să lumineze camera

patru panouri de uși glisante din sticlă canapea confortabilă

Se poate bucura de împrejurimile naturale

uși glisante din sticlă care înconjoară natura plante verzi

Uși glisante cu geam mat între dormitor și baie

pardoseală din lemn de dormitor glisant din sticlă mată

Idei și imagini și mai originale pentru uși glisante din sticlă în apartamentul modernplajă casă de sticlă masă uși glisante fotoliu interior din piele birou la domiciliu accente portocalii accente de perete strălucitoare uși glisante

Estomparea granițelor

În funcție de utilizare și aplicație, ușa de sticlă schimbă percepția camerei și limitele fizice. Acest lucru este deosebit de important în locurile cu schimbări climatice majore. Ușile glisante vă pot proteja de condițiile proaste de iarnă și vă permit totuși să vă bucurați de vreme în orice moment. Te vei bucura de primele raze ale dimineții chiar și în perioadele cele mai reci.

ușile glisante din sticlă proiectează mobilier interior minimalist din lemn împrejurimi naturale exotice găzduiesc exteriorul ușile glisante ale piscinei usi glisante din sticla cu atmosfera calda si luminoasa

Când primăvara ajunge din nou, puteți deschide din nou logic ușile de sticlă și vă puteți bucura de temperaturile naturale bune.

Ușile glisante sunt o opțiune bună nu numai pentru camerele cu vedere panoramică. Este, de asemenea, o graniță bună între diferite camere. Puteți fie să vă retrageți, fie să comunicați mai deschis.

uși glisante impresionante din sticlă obloane bancă lemn lemn iarbă artificială bucatarie zona de luat masa tavan iluminat sticla usi glisante canapea din piele taburet sticlă glisantă cadru din lemn usi glisante din sticla cu atmosfera calda si luminoasa designuri extravagante de interior ferestre cu uși de sticlă living living parchet panouri usi de sticla ferestre baie mobilier alb strălucitor ușile din sticlă păstrează băuturile

Deschideri largi care economisesc mult spațiu

Avantajele ușilor glisante sunt multe și uneori uitați să menționați unele. Un fapt notabil este că economisește spațiu. De aceea sunt potrivite pentru penthouse-uri și apartamente fastuoase, precum și pentru apartamente mici. Ușile tradiționale cu mânere ocupă mult spațiu pentru a se deschide. Pe de altă parte, unele uși glisante pot dispărea pur și simplu în perete. Aceste uși aduc multă ușurință, stil și lux în ambianța ta.

Puteți transforma o cameră veche și plictisitoare într-o cameră nouă frumoasă.

Acum uită-te în jurul apartamentului tău și vezi locurile pe care le poți înfrumuseța cu noi uși glisante. Distrează-te mult cu el!

lămpi suspendate pentru bucătărie modernă scaune din plastic pardoseală din lemn balustradă terasă echipament alb atmosferă caldă și confortabilă ușile din sticlă încorporate din șemineu acoperire de perete din lemn canapea de colț covor albastru uși din sticlă moale mobilier gri idee dormitor usi sticla design dormitor iluminat usi sticla mat pat dublu alb tapițerie dormitor minimalist design interior jucăuș living canapea din piele pentru masă din piele canapea mare colț roșu pătrat masă joasă uși de sticlă