accente industriale in amenajari interioare design perete rugos dormitor din beton

 Idei de viață pentru accente industriale în design interior

Construcția unei case poate avea o dublă funcție stilistică. Cărămizile, tuburile, metalele și alte elemente structurale expuse pot contribui, de asemenea, la stabilirea unui stil industrial.

Acest stil a venit de la unele dintre fabricile de producție în serie din secolul al XIX-lea care au devenit goale și puse la dispoziția artiștilor.

V-a plăcut arhitectura originală, spațiul deschis și acustica minunată.

În zilele noastre, acest stil industrial fascinează mult mai mulți oameni decât doar câțiva proprietari de apartamente creative la mansardă

accente industriale în design interior perdele de covor cu model chevron

Indiferent dacă aveți un proces mai tradițional sau mai modern pentru lucruri, elementele industriale pot conferi designului dvs. un caracter neobișnuit.

Astăzi puteți afla mai multe despre elementele de bază ale stilului și diferitele moduri în care le puteți încorpora în designul casei.

 Lemn degradat

accente industriale în design interior panouri din lemn lumini cu bile

Podelele vechilor fabrici prezintă în mare parte semne semnificative de muncă intensă și sunt vizibil uzate. Multe ateliere care au devenit fabrici sunt apreciate pentru patina lor bogată.

Oferă mai multă căldură și nostalgie în cameră.

Cum să obțineți aspectul din imagine:

Răsfoiește piețele de vechituri și ateliere pentru a obține bucăți valoroase de lemn degradat și îmbogățește-ți camera. Podelele vechi merg minunat cu pereții din panouri noi și insule de bucătărie. Ramele și ușile vechi ale ferestrelor pot fi transformate în piese noi pentru agățarea pe perete. De asemenea, pot fi atașate la tăblii de pat, mese și opere de artă.

Sisteme structurale

accente industriale în bucătărie frigorifică de design interior

Sistemele de aer condiționat, electrice și de conducte sunt adesea expuse în vechile fabrici. Întrucât camera era pur funcțională, nu era nevoie să o ascundem.

Cum să obțineți aspectul din imagine acasă:

Conductele de aer sau conductele expuse nu merg împreună cu toate tipurile de echipamente moderne. Cu toate acestea, ele pot prezenta elemente industriale reci într-un mod mai subtil.

De asemenea, puteți afișa doar o mică bucată de conductă în cameră. De asemenea, puteți utiliza tuburi zincate ca picioare ale unei mese DIY. Ați putea face același lucru cu rafturile, umerașele și suporturile pentru haine. Secretul este întotdeauna același: creativitatea!

 Caramizi expuse

accente industriale în amenajări interioare pereți de cărămidă canapele de colț perne maro

Cărămizile de lut arse au fost folosite ca material de construcție de secole. Acest material prelucrat cu atenție este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa. Prin urmare, ar putea fi văzut în multe dintre fabricile industriale.

Cum să obțineți aspectul din această cameră

Puțini sunt norocoșii dintre noi care au ascuns această bijuterie după perete. Dacă construirea unui perete cu un astfel de element industrial înseamnă prea mult pentru dvs., atunci puteți face acest lucru pe peretele din spate al bucătăriei sau în jurul șemineului.

      iluminat

accente industriale în design interior cameră de lucru birou acasă ceas de perete

Iluminatul industrial cu pandantiv cu forme de porțelan emailat, lămpile pătrate din aluminiu, oțel-sticlă sau construcții din sticlă cu nervuri sunt doar câteva dintre tipurile populare de iluminat care iluminează vechile centrale electrice..

Cum se realizează acest aspect 

Zeci de producători moderni de iluminat s-au specializat în aceste zile în realizarea acestui aspect în produsele lor de pe piață. Căutați cea mai mare lampă cu pandantiv pe care vi-o puteți permite vreodată și plasați-o deasupra zonei de luat masa, a insulei de bucătărie, a intrării sau pe hol. Astfel asigurați crearea unui aspect industrial subtil.

   beton

accente industriale în amenajări interioare zonă de zi bucătărie scaun de bar

Acest material a fost utilizat pe scară largă în vechile clădiri industriale, mori și ateliere. Aceasta a fost folosită atât la sol, cât și în construcție.

Cum se realizează aspectul din imagine

Lustruirea și vopsirea sunt opțiuni populare și ieftine pentru prelucrarea betonului. Nu vrei să folosești acest material la sol, nu-i așa? Accesoriile simple, precum jardiniere de beton, baze de masă și blocuri de comutare din beton DIY pot imita acest aspect minunat.

 Oțel – șemineu încorporat

accente industriale în design interior șemineu încorporat din metal

Atelierele industriale și morile aveau coloane, grinzi și grinzi din oțel inoxidabil. Așa cum a fost cazul elementelor structurale, în ceea ce privește funcția clădirii, nu a existat niciun motiv pentru a le ascunde în vreun fel

Cum să obțineți aspectul din imagine pentru dvs.

Mizați-vă pe câteva accesorii și mobilier stilat pentru a oferi atmosferei un aer industrial. Cu cât liniile sunt mai curate, cu atât este mai industrială senzația.

Mobilier reciclat

accente industriale în design interior masă blat din lemn masiv

Angrenajele, dispozitivele mecanice, piesele prelucrate, supapele, plăcile și feroneria sunt doar o parte a elementelor nestructurale care rămân din vechile clădiri industriale.

Construcția lor robustă asigură utilizări incredibile, creative.

Cum se realizează acest aspect acasă

Elementele industriale recuperate și piesele vechi din atelier arată minunat atunci când sunt amestecate cu alte stiluri de design. Singur, de asemenea, formați un focus semnificativ.

Aveți, de asemenea, o înclinație pentru aspectul industrial, dar doriți să-l aplicați într-un mod subtil acasă? Deci, este și corect, în opinia noastră, deoarece casa trebuie să servească în același timp propriul gust și totuși să fie confortabilă și pentru persoanele cu alte preferințe. Sperăm că, prin sfaturile de mai sus, v-am putut ajuta să obțineți acest efect.

      Birou de acasă la mansardă accente industriale în amenajări interioare fotolii birou acasă scări design pereți  Living mobilat cu stil – pereți din cărămidăaccente industriale în design interior ceas de perete canapele sufragerie  Extravagant și tradițional în același timpaccente industriale în amenajări interioare sufragerie masivă perne din sticlă