realizează-ți rame cu cadre de aur baroc

Realizați singuri rame pentru poze – rame aurii în stil baroc

Poate că ați văzut în magazin o ramă decorată care vă place, dar a cărei culoare nu se potrivește cu casa dvs.? Sau aveți chiar și o mansardă în stil baroc? Perfect! Pentru că îl puteți transforma într-o bijuterie unică în cel mai scurt timp, care vă pune toate imaginile în lumina potrivită.

Pregătiți rama imaginii

Când cumpărați un cadru nou, de obicei nu trebuie să vă pregătiți foarte mult: Acesta este motivul pentru care acest pas este deosebit de relevant pentru ramele vechi. Fisurile din lemn pot fi umplute cu umplutură acrilică. Apoi utilizați o spatulă pentru a netezi din nou suprafața. Acum, luați niște șmirghel (240 grit este cel mai bun) și neteziți marginile. Dacă vopseaua se desprinde deja în unele locuri, puteți îndepărta stratul de lac din vechiul cadru cu șmirghel imediat după aceea.

Asigurați-vă rame de cadre în stil baroc

Aplicați grundul

Alegeți ca grund un lac acrilic. Culorile mai întunecate fac ca cadrul să arate elegant clasic, în timp ce culorile contrastante arată splendid și pompos. Luați o perie moale și aplicați glazura pe întregul cadru. De asemenea, asigurați-vă că vopseaua pătrunde în toate colțurile din înfrumusețări. Acest lucru este important mai ales dacă culoarea originală a cadrului iese în evidență clar din grundul ales.

faceți-vă rame de cadre în stil baroc

Setează accente cu vopsea aurie

Folosiți vopsea aurie sub formă lichidă. Acesta este cel mai bun mod de a obține aspectul baroc dorit. Efectul dorit poate fi creat foarte laborios doar cu frunze de aur sau spray de aur. Cu o perie sau o cârpă, vopseaua poate fi aplicată foarte specific pe de o parte și, pe de altă parte, are și aspectul unui strat de vopsea estompat.

creați-vă rame cu rame baroce cu poze

Folosiți o perie cu peri grosiere și lăsați-o uscată. Scopul este de a prelua cât mai puțină vopsea posibilă cu pensula, astfel încât vopseaua să nu fie o vopsea plată, ci o vâslită, în care culoarea suprafeței să rămână vizibilă. Cum să procedați: Scufundați pensula în vopsea și ștergeți marginea vasului de vopsea până când nu se mai formează picături de vopsea și culoarea naturală a perilor este clar vizibilă. Pentru a reduce și mai mult cantitatea de vopsea din perie, o puteți șterge și pe ziar sau celuloză. Înainte de prima lovitură pe cadru, este mai bine să aplicați puțin mai puțin vopsea pe perie și să refaceți dacă este necesar. Este important ca culoarea să nu curgă.

realizează-ți singur rame pentru poze rame foto baroce

Apoi, aplicați vopseaua rămasă, care este încă lipită de peri, pe relieful ramei. Acest lucru va vopsi doar cel mai înalt nivel al profilului, în timp ce zonele mai adânci vor păstra nuanța de bază a primului strat. Continuați până când veți găsi benzile suficient de aurii. Este important doar ca culoarea aurie să nu fie transferată direct din vasul de vopsea în cadru.

Proiectați în continuare cadrul

Rama poate fi apoi tratată cu ceară. Așa-numita „ceară Shabby” sau o simplă lumânare incoloră sunt potrivite pentru aceasta. Acest lucru este aplicat cu atenție pe cadru. În cele din urmă, lustruiți totul cu o cârpă uscată.

faceți-vă rame cu rame baroce aurii

Rama poate fi, de asemenea, decorată în continuare, de exemplu, cu tehnica șervețelului sau cu figuri mici care sunt atașate la cadru cu adeziv fierbinte. Trebuie doar să aveți grijă să nu supraîncărcați piesa cu designul, altfel efectul imaginii s-ar pierde deoarece rama este prea distractivă.

creați-vă rame cu rame baroce flori

Sursele de imagine de sus în jos:

© rahmenversand.com

© Rama de imagine aurie – goldpictureframe (Flickr / CC BY SA 2.0)

© oglinzi perete (Flickr / CC BY SA 2.0)

© Lasă copiii să vină la mine (Flickr / CC BY ND 2.0)

© Comemorare (Flickr / CC BY 2.0)

© Imagine pe perete (Flickr / CC BY ND 2.0)

© Lalele de Ziua Femeii (Flickr / CC BY 2.0)