construi grătar de grădină mobilier de grădină design de grădină

Grătar de cărămidă – Astfel puteți construi singur un grătar de cărămidă

Vara este deja aici și multor oameni le place să se gândească la activitatea lor preferată în aer liber – prepararea grătarului în grădină! Majoritatea oamenilor sunt pur și simplu nebuni în toate aspectele după această experiență. Îți place mirosul, îți place doar starea de spirit din familie și prieteni pe care o creează.

Totul va fi cu atât mai amuzant dacă îți vei construi propriul grătar, nu crezi?

Idei de grădină DIY grătar de grădină

Construiți-vă singur grătarul de grădină

construiți un grătar de cărămidă pentru a crea o grădină

Loc potrivit pentru grătar

Înainte de a construi singur grătarul, ar trebui să găsiți mai întâi locul potrivit pentru acesta. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie în imediata apropiere a casei dumneavoastră. La urma urmei, trebuie să transportați produse tot timpul. Nu uitați să aliniați sistemul în mod corespunzător la vânt. Întrebările care ar fi importante în acest context sunt în principal următoarele:

Unde ar trebui să meargă mirosul?

Pe ce parte ar trebui să fie materialul care arde? Pentru că acest lucru trebuie protejat, astfel încât focul să nu ajungă acolo. Practic, îndepărtarea copacilor și a ierbii este, de asemenea, foarte recomandată, astfel încât siguranța tuturor oamenilor din jur să fie garantată.

Pregătiți mâncăruri delicioase în grădină pe grătarul auto-făcut

gratar perete caramida idei bricolaj amenajare gradina

În ce formă doriți să construiți grătarul de grădină?

gratar din caramida construieste-ti propriile idei gradina

Pregătiți baza

Începeți acum cu pregătirea bazei pentru instalarea șemineului. În primul rând, ar trebui să dezgropați zona corespunzătoare cu 10 cm. Apoi întindeți grinzile de lemn. Acestea ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 15 cm. Faceți un amestec de beton cu apă și ciment. Un strat de aproximativ 8 cm trebuie să fie deasupra. În mijlocul acestui lucru trebuie să existe un canal mic. După această etapă, ar trebui să aveți răbdare și să așteptați 48 de ore înainte de a putea continua cu restul proiectului.

Proiect

Următoarea etapă la care trebuie să treci atunci când îți faci propriul grătar din cărămidă este planificarea. În primul rând, trebuie stabilită suma. În mod ideal, aceasta ar trebui să fie între 70 cm și un metru. Cuptorul trebuie să fie la patru până la opt centimetri sub el. Unele proiecte includ și câteva etape în care puneți instrumentele necesare.

Gratar din caramida – vrei si tu unul in gradina ta??

gratar din caramida construi gratar de gradina idei de bricolaj design de gradina idei de gradina

Pas cu pas

Acum construiește-ți singur grătarul de cărămidă pas cu pas. Puneți două straturi de cărămizi fără a le prelucra în vreun fel. Acestea trebuie poziționate corect pe suprafața betonului. Notați unde ar trebui să meargă cărămizile într-un mod pe care îl puteți înțelege.

Cărămizile uscate sunt cel mai bine pulverizate cu apă înainte de a fi atașate permanent. Specialiștii recomandă ca acest lucru să se facă chiar și cu o zi înainte de procesul de construcție. Acesta este modul în care cărămizile își păstrează umezeala, dar suprafața va fi uscată.

Fă-ți un plan la început

gratar din caramida gratar de gradina construieste-te idei de bricolaj gradina

Acum ai nevoie de mortar. De fapt, poți face asta singur. În acest scop, cel mai bine este să amestecați var de hidroxil, ciment portland și nisip grosier. Adăugați suficientă apă. Amestecul finit ar trebui să aibă consistența nămolului.

Puneți primul strat de cărămizi, asigurându-vă că mortarul nu depășește limitele pe care le aveți în vedere. Umpleți golurile dintre cărămizi cu o parte din amestec. În cele din urmă, ar trebui să obțineți o bază sănătoasă și solidă.

Obțineți instrumentele de care aveți nevoie

mortar de cărămidă idei de bricolaj

Acum continuați să vă construiți propriul grătar folosind același principiu.

După întinderea fiecărei cărămizi, ar trebui să apăsați pe ea cu un obiect greu

grătar de grădină construit din cărămidă grătar DIY

Acum scoateți excesul de amestec din cărămizi.

Pentru fiecare 3-4 rânduri, asigurați-vă că cărămizile sunt drepte și vedeți că pereții sunt drepți. Această etapă poate fi utilizată și pentru lucrul la elementele de sudură. Acest lucru se face într-o ordine orizontală și verticală. Acest lucru va ajuta mortarul să pătrundă în golurile din cărămizi. Acesta este modul în care grătarul pe care îl construiești singur arată pur și simplu mult mai atractiv la sfârșitul zilei.

Aranjați cărămizile

gratar din caramida construieste-ti propriile gratar de gradina caramizi organizeaza idei de bricolaj

Introduceți niște tije metalice între diferitele rânduri de cărămizi. Acestea trebuie să fie perfect adaptate la designul grătarului și la înălțimea acestuia. Nu numai că susțin ferm grătarul, dar asigură și un aspect foarte atractiv.

Tăierea din cărămizi

Vă sfătuim să alegeți un model de grătar pe care să îl puteți construi chiar de la început, care necesită o forță minimă pentru îndepărtarea finală. Cu toate acestea, indiferent cât de bine îndepliniți această cerință, cu siguranță nu puteți evita complet necesitatea tăierii cărămizilor. Când vine vorba doar de o piesă sau două, puteți risca unele metode mecanice. În caz contrar, cel mai bine este să folosiți un dispozitiv de tăiere electric.

Ultimele rânduri sunt realizate din cărămizi solide. Apoi retrageți-vă și bucurați-vă de zona complet nouă de grătar!

De asemenea, vă dorim o vară minunată și multe ore plăcute pe propriul grătar din cărămidă în aer liber!

Proiectați grătarul de grădină din cărămidă elegant și combinați-l cu șemineul

caramida gratar gradina semineu gradina bricolaj

Combinați șemineul de grădină și grătarul de grădină

gratar din caramida decor de bricolaj gradina

Construiește-ți singur un grătar de grădină funcțional

grădină grătar cărămidă construi trepte

Faceți un plan bun înainte de a începe să lucrați

grătar de grădină construiește-ți singur pași design grădină