La ce ar trebui să fii mai atent atunci când renovezi o baie??

Renovarea băii este o oportunitate minunată de a ne împlini unele dintre visele noastre. Ce face ca un astfel de proiect să fie perfect? Inserarea câtorva obiecte specifice face posibil acest lucru imediat. Le enumerăm aici și le explicăm ulterior!

Renovarea băii – cadă de sine stătătoare

tendințele renovării băii

Puneți accentul pe designul băii, deoarece aici atrageți forța vitală pentru viața cotidiană stresantă dimineața devreme și apoi recuperați energia consumată seara târziu

renovarea băii idei inteligente

Ar trebui să ne oferim întotdeauna un pic de lux în baie. Căzile independente sunt un mijloc universal de a face acest lucru. Ele rafinează întreaga ambianță și pot fi chiar abilmente integrate în camere mici, cu o bună planificare.

Material original pentru chiuvetă

baie renovează chiuvetă de marmură

Elementele din marmură adaugă un pic mai mult lux băii tale 

renovarea băilor noi tendințe

Marmura sau imitațiile acesteia ar fi un alt element de lux care ar merge cu orice baie. Folosiți acest material natural pentru vanitate, dacă vă puteți permite. Suprafețele de marmură pot fi găsite în diferite stiluri, culori și modele și, prin urmare, sunt minunate înscrise într-o mare varietate de contexte.

Renovarea băii – senzație de deschidere

idei de baie

Mai mult spațiu de stocare și corect Organizarea sertarelor pentru un aspect îngrijit al băii tale

baie de lux

Avem întotdeauna nevoie de spațiu de depozitare în baie, dar ar trebui să vă bazați și pe senzația de deschidere. O soluție adecvată ar fi un lavoar cu sertare, sub care există încă spațiu liber. Arată elegant și elegant, dar este încă suficient de practic. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, vă recomandăm să alegeți un alt spațiu pentru acesta. De exemplu, puteți acoperi un perete doar cu rafturi sau dulapuri.

Covor de baie

baie renovează covorul

Ai un covor frumos de baie? Aceasta ar fi o investiție potențială care singură este suficientă pentru a face o baie să arate complet luxoasă.

Renovarea băii – rulouri speciale

baie lusux

Jaluzelele cu efect decorativ sunt un truc minunat. Faceți o alegere nobilă, asigurați luxul și intimitatea în același timp.

Vas de toaletă de lux pentru o atmosferă uimitoare

lux modern

Mizați-vă pe un vas de toaletă modern, cu diverse extra

tendințele băii

Creează o atmosferă relaxantă de lux în baia ta

baie modernă și elegantă

Vasul de toaletă de lux ne crește cu siguranță calitatea vieții. În plus, facilitățile moderne, orientate spre auto-curățare și igienă, sunt bune pentru sănătatea noastră.

Masa de toaleta

Dacă aveți spațiu pentru aceasta, vă recomandăm să adăugați o masă de toaletă în baie. Îl puteți folosi pentru a adăuga un accent vintage aici. Dacă restul mobilierului este modern, trebuie să asigurați corespondența prin anumite caracteristici de conectare. Ar fi necesar un spațiu de depozitare excelent pentru produsele cosmetice.

Renovarea băii – designul podelei

proiectare pardoseală renovare baie

La proiectarea podelei, chiar și cele mai mici elemente originale atrag atenția tuturor!

proiectare podea pește

Designul podelei poate transforma cea mai simplă baie într-un proiect de vis. Acest lucru funcționează deosebit de bine atunci când restul interiorului este păstrat neutru. Numai designul podelei poate oferi un caracter elegant. Dacă doriți ca baia dvs. simplă să arate luxos clasic după renovare, vă puteți baza pe modele elegante în zig-zag (chevron sau heringbone).

Tăvi de lux și alte accesorii elegante pentru a vă răsfăța

 baie apartament

Nu vă puteți imagina o baie de vis fără accesoriile mici și luxoase. De exemplu, ce părere aveți despre o tavă nobilă pe care o așezați pe cadă sau lavoar independent? Puneți un castron frumos pe el cu săpun mirositor și alte produse frumoase! Te simți deja ca într-un basm, nu-i așa??

Baia ca un living

zonă de living la baie

Fie că alegeți sfaturile de design enumerate sau alte idei, renovarea băii trebuie să urmeze tendințele actuale. De câțiva ani, aceștia spun că ar trebui să se răspândească un sentiment de lux în baie și că acolo ar trebui căutat un caracter uniform. Cu fiecare nou sezon, designerii oferă noi soluții simple, având în vedere aceste tendințe. Prin urmare, o renovare a băii de vis care se desfășoară în prezent va rămâne relevantă pentru o lungă perioadă de timp.

Renovarea băii – căzile independente rafinează întreaga ambianță

cadă originală

O cadă de sine stătătoare creează o atmosferă relaxată

baie renovează cadă de sine stătătoare

Renovarea băii – O baie mare și spațioasă vă oferă posibilitatea de a vă elibera creativitatea și de a experimenta cu îndrăzneală elemente moderne inovatoare

renovează designul băii

Deși cada de sine stătătoare este un element foarte simplu, creează o senzație artistică 

renovare baie cadă design

Când vă întindeți în cadă, ar trebui să vă puteți relaxa cu adevărat și să vă bucurați doar de timp

baie renovează renovare

Renovarea băii – Prin utilizarea unei culori de perete care se presupune că este tipică pentru baie, vă creați propriul refugiu unic în casa dvs. și îi faceți pe toți gelosi pe stilul dvs. personal

baie de lux idei noi

Culori luminoase ca un alcent în baie

lux elegant modern

Renovarea băii – marmura rămâne un clasic printre materialele pentru lavoar

chiuveta fantezie

Marmura poate fi combinată cu diferite suprafețe din lemn 

baie de lux

Renovarea băii – o gamă largă de motive din marmură sunt disponibile în magazine

renovarea chiuvetei

Idei inteligente pentru proiectarea spațiului dvs. de stocare

zona de depozitare otiginelle

zona de depozitare

foarte chic

baie renovează zona de depozitare

Renovarea băii: jaluzele sau jaluzele opace – totul trebuie să fie în armonie cu celelalte elemente din baie

baie jalosie

rulouri originale baie

renovare baie

Chiar și într-o baie puțin mai mică, puteți combina ideile proaspete și inovatoare și puteți contribui la o atmosferă relaxantă!

renovare baie moderna