cadă wellness cu hidromasaj din piatră din lemn de piatră

Spa opulence – cadă superbă cu jacuzzi

Stilurile noastre de viață moderne agitate și căutarea neîncetată, agitația ne fac deseori să ne dorim să petrecem timp relaxant în spa-uri. Cu toate acestea, nu ar fi frumos dacă ai putea lua cu tine o parte din această experiență spa?

Căile fierbinți sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru, astfel încât să vă puteți bucura de ele în fiecare seară. Nu numai că vei putea spăla orice afecțiuni, dar sănătatea ta se va îmbunătăți pe termen lung. Poate că în următoarele câteva luni vei fi tentat să petreci mai mult timp în interior decât în ​​aer liber. Dar merită totuși să mergi la un Cadă cu hidromasaj să investească, pentru că acest lucru vă va servi pe termen lung.

 Esti curios? Apoi aruncați o privire la pozele noastre!

cadă wellness cu jacuzzi

Alegerea și configurarea unei căzi nu este o sarcină ușoară. Dacă nu planificați și calculați cu atenție fiecare pas, puteți ajunge să fiți foarte dezamăgit. De asemenea, rețineți că instalarea cu succes a căzii include și designul camerei în ansamblu. Iată pașii importanți care vă vor duce în direcția corectă.

  1. Cameră spa în interior

cadă wellness cu jacuzzi în jurul șemineului de sticlă

Marele vis al fiecărui proprietar care caută confort și relaxare este o baie de aburi și un spațiu separat pentru cadă. Acest fapt pune o presiune asupra bugetului, dar după un timp scurt veți descoperi că investiția merită cu mult. Vă puteți crea propriul spațiu prin stabilirea unei suprafețe în jurul căzii de lângă ea. Ați putea simți acest lucru cu cele mai populare produse cosmetice.

Lemnul este un element grozav. Încălzește întreaga ambianță și conferă întregului aspect un aspect vizual frumos. De asemenea, puteți instala iluminare inteligentă de estompare. Unele lumânări ar putea crea starea de spirit și ar putea servi ca un gradient răcoritor și calm.

  1. Vederea de afară

cadă wellness cu hidromasaj pe terase

Nu e atât de fierbinte să renunți la o cameră întreagă pentru cadă sau poate pur și simplu nu poți? Apoi trageți integrarea acestui lucru în baie.

Mulți oameni tânjesc după o cadă de baie în aer liber. Dar o instalație interioară are cu siguranță propriile sale avantaje. Este mai ușor de îngrijit și poate fi savurat chiar și în cele mai reci zile. Luați în considerare locația și orientarea căzii cu hidromasaj înainte de cumpărare. Este mai bine să aveți o cadă mică, care oferă o vedere minunată, decât una care vă face să vă uitați la peretele gol.

  1. Alegerea temei potrivite pentru designul căzii

cadă cu saună wellness cu baie modernă cu hidromasaj

În figura următoare, cada este mai importantă decât spațiul din jurul ei. Băile și căzile tradiționale evită pe cât posibil bijuteriile. În schimb, o cameră modernă și elegantă necesită un jacuzzi elegant, care se potrivește, de asemenea, cu starea de spirit a casei. Subiectele pe care le puteți alege sunt foarte diferite. Ce părere aveți despre elementele tropicale care completează piscina cu cascadele din zona în aer liber? Poate ați prefera o abordare orientală cu accente minimaliste și nuanțe organice.

În acest caz, cada este doar o parte a experienței răcoritoare. Ambianța este cea care determină o stare de spirit foarte bună.

  1. Estimarea sarcinii cu mâna

cadă de lux pentru wellness la domiciliu, cu jacuzzi în jurul camerei de zi

Un lucru pe care îl recomandăm în continuare pe Freshideen este că cititorii ar trebui să-și cheltuiască banii cât mai înțelepți. Nu înseamnă doar să cercetăm mult, ci și să verificăm critic de mai multe ori dacă cada selectată este cea potrivită pentru dvs..

Așezați-vă pe cadă câteva minute înainte de a lua decizia finală.

Acest lucru poate suna puțin nebunesc, dar după aceea veți vedea cu siguranță numeroasele beneficii ale acestei abordări. Nivelul de confort este foarte diferit pentru diferite persoane. Acest lucru este foarte legat de propria dimensiune.

Cathy Schwabe Architecture

cadă de lux pentru wellness la domiciliu cu cadă cu hidromasaj rotundă în aer liber, pergolă, șezlonguri

Plănuiești petreceri la piscină? Dacă da, atunci ar trebui să căutați un jacuzzi care este mult mai mare decât cel normal. Căile fierbinți pot deveni foarte grele atunci când sunt umplute. Asigurați-vă că podeaua poate rezista la acest lucru înainte de a merge la cumpărături.

5. Înmuiat în confort

cadă de lux pentru wellness la domiciliu, cu jacuzzi în jurul podelei din lemn

Cazi de baie moderne afișează atât de multe proprietăți diferite, încât veți fi tentați să petreceți două ore în centrul spa în fiecare seară. Piscinele, jeturile de apă caldă și tratamentele cu puncte de presiune care ar putea vindeca diferite boli și sunt, fără îndoială, de o mare importanță. Estetica este, de asemenea, cheia. Luminile LED strălucitoare și sistemele de andocare, care se pot conecta la iPod-uri și telefoane IP și pot reda muzică, pot face ca experiența cadă să fie și mai distractivă și mai interesantă.

6. Calitate și siguranță

cadă de lux pentru casă wellness cu perdea de teracotă jacuzzi baie modernă

Da, puteți face cumpărături inteligente și puteți obține o reducere excelentă la cadă. Mai bine nu alegeți imitațiile ieftine, deoarece acestea nu numai că se vor sparge ușor, dar vă vor pune și viața în pericol.

Calitatea este foarte scumpă și nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării când vine vorba de căzi fierbinți. Asta nu înseamnă, de departe, că vei cheltui o sumă imensă de bani. Căutați un producător bun care să ofere și prețuri accesibile.

Paul Welschmeyer ARHITECȚI & consultanți în energie

cadă wellness cu baie modernă cu hidromasaj

Imitațiile ieftine cu izolație slabă se pot dovedi mult mai scumpe în timp. Acest lucru se datorează consumului ridicat de energie. Și știi deja că apa și electricitatea sunt un amestec letal, nu? Prin urmare, nu trebuie să ignorați niciodată instrucțiunile de siguranță. Ar trebui să păstrați întotdeauna cada la o distanță sigură de liniile electrice. Experții recomandă o distanță de 1,5 până la 3 metri.

7. Dincolo de evident

cadă wellness cu hidromasaj din piatră din lemn de piatră

Un lucru despre care nu poți afla multe din imaginile de mai jos este că îngrijirea căzii tale dincolo de curățarea ei. Indiferent dacă este o cadă adâncă sau independentă, aveți nevoie de un tavan robust dacă a fost amplasat în aer liber.

Desmon & Asociați

cadă de wellness cu pereți de cărămidă în stil rustic din lemn de piatră cu hidromasaj

Stând într-unul Cadă cu hidromasaj poate avea un efect terapeutic asupra corpului tău, dar și asupra sufletului tău. Veți observa îmbunătățirile stilului dvs. de viață doar după câteva săptămâni. Puteți promova într-adevăr opulența în caracterul casei dvs. făcând acest lucru.

Ai chef? Apoi, începe să lucrezi în curând?