idei de bucătărie idei de decor bucătărie bandă magnetică cuțit culoare idei de design

Accente decorative unice

Articolul de astăzi este dedicat detaliilor interiorului. Este vorba despre acele mici elemente remarcabile care pot duce conceptul la un nivel superior. Într-un design grozav, nu este atât de dificil să adăugați câteva accente mici care să facă o impresie excelentă.

Mai jos sunt câteva dintre formatorii mei ucenici care includ accente decorative. Acestea m-au inspirat să îmi redecorez apartamentul. Vrei să furi ceva din el pentru tine??

Atingeri speciale

Să începem cu poza care m-a inspirat pentru postarea de astăzi. Există câteva pietre în aur în nuanțe pastelate. Cuarțul de culoare mentă arată minunat lângă colecție în culori violet, nu-i așa??

Ideile de decorare setează accente originale în casa ta

idei de decor lampa de podea pietre noptiera decor

Îmi place felul în care au fost prezentate aceste pietre specifice. Arată atât de bine și de fapt delicioase încât le-aș putea mânca. Imaginile de mai jos arată conversia unui dormitor, care a apărut sub titlul Design Love Fest pe blogul lui Bri Emery. Ea a achiziționat aceste pietre în diferite magazine de epocă și piețe de vechituri.

În timpul reprezentării picturale a transformării casei mele, am fost distras în repetate rânduri de dorința de a include plante mici ca aceasta.

Plante de interior și ghivece de flori potrivite

idei de decor cu plante de apartament, ghivece cu flori într-o culoare originală

Aici vedem o imagine a lui Matt Horton. Când l-am văzut, m-am îndrăgostit imediat de el. Am găsit combinația dintre mentă și pahar în varianta mai profundă a aceleiași nuanțe doar fascinantă. Asta m-a făcut să mă gândesc la puterea nuanțelor și a accentelor. De ce să nu cumperi o vază în aceeași nuanță cu pereții tăi, dar puțin mai întunecată?

Peretele din spate al bucătăriei colorate

idei de bucatarie idei de decor bucatarie insula bucatarie perete perete bucatarie perete din spate

Design funcțional

Următorul set de culori se încadrează în categoria „Funcția întâlnește stilul”. Sunt colecții practice pe care le putem folosi cu toții acasă. Mulți ne oferă șansa de a fi creativi cu designul. Nu doriți să luați în considerare plasarea cuțitelor pe benzi magnetice? Trebuie să fiu complet sincer cu tine în acest moment. Când vine vorba de obiecte ascuțite, le vreau întotdeauna ascunse.

Acest lucru sa schimbat total cu imaginile pe care le vedeți mai jos. Mai întâi vedem cuțite frumoase din bucătăria din Dezordine frumoasa a blogului Elsie. Urmează expoziții negre, albe și galbene din bucătăria din Bucurați-vă de cupcakes.

Benzi magnetice pentru cuțitele de bucătărie colorate

idei de bucatarie idei de decor bucatarie banda magnetica cutit culoare idei de design

Mulți dintre noi bem cafea sau ceai dimineața. Ai văzut vreodată un colț de cafea mai frumos? Deci, arătați tot ce aveți nevoie pentru a clarifica! Apoi adăugați un aspect mai luxos adăugând articole mici speciale. În acest caz, mi se pare interesantă presa de cafea în nuanțe aurii.

Creați un colț de cafea frumos

idei de bucatarie idei de decor bucatarie aparat de cafea aparat de cafea raft de perete alb

Fundaluri frumoase

Apoi, veți vedea un trio de idei de accent grozave care pot fi folosite pentru a vă condimenta dulapurile și pereții. Obțineți un șoc de culoare pictând interiorul dulapurilor sau rafturilor pentru cărți.

Din nou, vedem o combinație vibrantă de culori în bucătăria bloggerului Elsie Larson Frumoasă mizerie. Nu se teme niciodată de a folosi culori reci și ne arată clar cum să creăm un aspect retro-întâlnește-modern.

Idei de decor vintage chic

idei de bucatarie idei de decor aparate de bucatarie dulap de bucatarie tapet de perete vintage modelat

Ador zidurile cu accent și le găsesc aici cu afișul cu adevărat adorabil. Să nu mai vorbim că totul a fost înfrumusețat aici cu accente mari. Luminile în nuanțe de albastru intens au fost adăugate și la designul peretelui. Au fost adăugate, de asemenea, o umbră verde abundentă și vaze cu flori vibrante. Pereții cu accente funcționează minunat în camere complet albe. Contrastul de mai jos este foarte atrăgător, nu veți găsi asta?

Obțineți o paletă de culori contrastante prin designul creativ al pereților

design perete tapet foto idei decorare modele florale

Recunoașteți marca ferm Living? Ador decorarea acestei companii! Dar în acest caz mă simt deosebit de atras de fundalul pe care a fost descrisă această piesă. Forma geometrică de mai jos mi-a dat o mulțime de idei noi. Căutam forme geometrice personalizate din lemn, precum și mă gândeam să pictez astfel de motive direct pe perete.

Această soluție este foarte simplă, dar într-adevăr în!

idei deco perne fețe de pernă coaseți-vă modele geometrice alb-negru

Ce faci pe deasupra

Voi termina articolul de astăzi cu câteva accesorii suspendate. În ceea ce privește designul, acesta poate fi văzut ca „crema tortului”. Cu toții am observat popularitatea micilor lumini suspendate în acest sezon, nu? Mulți designeri insistă să cumpere astfel de lămpi suspendate înguste și își oferă expoziția în grupuri. Dar prețul lor este destul de ridicat, mai ales dacă doriți să cumpărați mai multe lampi. De aceea am primit ideile de lămpi suspendate din beton DIY HomeMade Modern dragoste. Costă 9 dolari.

Lămpi suspendate din beton DIY

idei de decor sufragerie sufragerie proiecte bricolaj

Când vorbesc despre lumini DIY, vreau să vă arăt ultimul meu proiect. Este vorba despre jardiniere agățate. Există ceva modern și ciudat în aceste piese și le puteți obține la un preț ieftin. Ia câteva din West Elm sau fă-ți propriile. Mă gândesc la un nou proiect de DIY suspendat chiar acum … De îndată ce va fi terminat, îl voi împărtăși, desigur, imediat.

Idei de decor pentru zona exterioară

idei de decor lampa de podea gradina terasa design scoica balcon plante

Ai observat că astăzi am pus accentul pe piesele ușor de achiziționat? Este vorba despre desene care pot fi finalizate într-o seară. Ei bine, ai vrea să începi acum??