plantă în rattan plantă oală luminoasă

Designul grădinii este, de asemenea, distractiv în interior

Respirația și trăirea în general într-o cameră plină de plante frumoase nu pot fi comparate cu nimic altceva. Fie că sunteți un profesionist sau abia începeți în acest domeniu, luați în considerare sursele de inspirație ca punct de plecare.

Integrați plantele verzi în cameră

gradina interioara design living plante plante scaun suspendat

Cum sună când tu Proiectare grădină vrei să te integrezi acasă? Ai senzația că lipsește ceva în camera ta? Acestea sunt plantele. Când sunt sănătoși și curați, ajută la menținerea aerului curat. Înveseliți-vă starea de spirit și umpleți colțurile într-un mod foarte unic. Descoper că nici o cameră nu are un aspect cu adevărat autonom fără cel puțin o plantă verde sau un ghiveci de bulbi de flori veseli.

Stație cu chiuvetă

Faceți grădină acasă ghivece de flori pe hol

Ar trebui să luați în considerare o stație cu ghivece de flori. Faceți-vă mai ușor udarea, mișcarea și îngrijirea plantelor. O stație la îndemână vă poate salva viața. Un lighean în zona de spălat poate fi ideal, dar bucătăria poate fi potrivită și dacă nu aveți altă stație.

Când te uiți la tejgheaua de lemn și podeaua de piatră, nu simți imediat nevoia de a sări în ea și de a te murdări mâinile?

Spațiul de stocare poate fi destul de limitat. Dar cel puțin veți dori spațiu pentru îngrășăminte și provizii. Puteți oferi un raft pentru oale și condimente suplimentare. Cu siguranță ai putea folosi o zonă care se poate murdări și unde ai acces la apa curentă.

Folosiți o jardinieră din lemn

la domiciliu grădină încorporează măsuță de răsadit din lemn

Încercați un alt recipient de plante în interior.

Nu trebuie să folosiți întotdeauna ghivece tradiționale pentru plantele de casă. Încercați altele dreptunghiulare sau poate un butoi de vin. Asigurați-vă că aveți o tavă sub butoi. Așadar, îl puteți pune sub el și vă puteți proteja solul de daunele pe care le poate crea apa.

Planta de aloe

amenajarea interioară a grădinii include plantă de aloe

Păstrați întotdeauna la îndemână o plantă de aloe!

Nu sunteți sigur cu ce plantă începeți? Ti-as recomanda aloe. Este ușor de îngrijit și de parcă Dumnezeu te-a trimis când te-ai ars. Tăiați doar o bucată din ea alungită și așezați substanța interioară în formă de gel direct pe zona arsă.

Folosiți o masă veche pentru mai multe plante

Ghiveci de flori pentru masă de fier din grădină interioară

Mesele sunt grozave atunci când doriți să așezați plante pe ele

Căutați mai mult spațiu de depozitare pentru plantele dvs.? Atunci poate ar trebui să folosiți o masă veche. Chiar și înflorirea ruginită pe marginea drumului poate fi iritantă atunci când este umplută cu verde.

Design de grădină interioară cu flori înflorite pe masă

amenajare grădină acasă masă rotundă în planta holului

Creați un grup de plante în ghivece și flori înflorite pe masă

Gruparea plantelor nu este numai frumoasă, ci este benefică pentru ele. Depozitarea acestora una lângă alta va adăuga umiditate și le va ajuta să rămână mai sănătoase și cu perioade mai lungi de udare..

În fața ferestrei însorite

living amenajat în grădină în fața ferestrei însorite

Profitați de ferestrele însorite

Faceți spațiu în fața unei ferestre deschise și însorite. Acest spațiu nu trebuie risipit. Standurile pot ajuta plantele mici să primească cât de multă lumină este necesar.

Plantele care au nevoie de mai puțină lumină

amenajarea grădinii în camera de deasupra dulapului de pe podea

De asemenea, puteți așeza o mulțime de plante în camere cu acces redus la lumină

Dacă camera dvs. nu primește atât de multă lumină pe cât doriți, atunci nu ar trebui să renunțați în totalitate la plantele casei. Vizitați o pepinieră locală și întrebați ce să faceți pentru a îngriji plantele într-un astfel de mediu.

Este adevărat că dacă camera ta primește zero lumină naturală, plantele de acolo nu vor supraviețui. Dar dacă există un fel de lumină acolo, atunci se poate face ceva să crească acolo … Cu siguranță merită efortul.

Plantele din sertar

Idei deco pentru amenajarea grădinii în dulapul pentru plante de interior

Plantele dintr-o piesă de mobilier

Ești gata să devii cu adevărat creativ? Trageți unul sau mai multe sertare, acoperiți-le cu plastic rezistent la apă, umpleți-le cu îngrășământ și plantați câteva plante acolo.

În acest fel puteți oferi unei piese de mobilier vechi o viață complet nouă.

Distracție de grădinărit

gradina la domiciliu design vorbesc femeie udator

Distrează-te mult lucrând în curtea ta!

Vasele de udare pot avea mai multe culori. Nu sunt întotdeauna gri. Puteți opta pentru o nuanță galben strălucitor sau roz. De asemenea, puneți un șorț colorat în timp ce faceți acest lucru!

Combinația de culori verzi și strălucitoare vă va îmbunătăți cu siguranță starea de spirit!

Aveți sfaturi speciale sau idei creative pentru utilizarea plantelor de casă??